Aš taip pat jau antri metai naudoju Bars lašus šuniui. Kiekvieną dieną po du kartus dienoje einame prie ežero ir ten maudomės. Nu piu piu piu nemačiau tų bjaurybių... tiesa, praeitą vasarą, dar einant pro vietas kur daug erkių nupurkšdavau neostomozan. O va prieš mėnesį buvau turguje užmačiau kažkokį PREPARAT ANTY - INSEKT ( aprašymas - antiparazitinis augalinis aerozolinis šunims ir katėms nuo blusų ir erkių. Naudojimas: išpurkšti šunį 30cm atstumo šukuojant prieš plauką. priklausomai nuo parazitų kiekio procedūrą pakartoti 1-2kartus per savaitę. Nenautoti sergantiems šunims ir maitinančioms kalėms ir bla bla... Sudėtis : propan, butan, alkoholis, žolių ekstraktas, stabilizatorius ) Nieko intike neradau apie jį
, gal kas naudojote? aš tai nusipirkau, nes pigu buvo
išbandyt reikėjo...
)) vartoju vėl gi prieš einant pro, į vietas kur gausu erkių. Kol kas nesuprantu ar jis turi įtakos ar tiesiog Bars lašai veikia
Gal kas vartojote, labai būtų įdomi nuomonė apie šį preparatą.
Papildyta:
QUOTE(malinua @ 2013 05 15, 10:32)
Aš skeptiškai žiūrėjau į BARS lašus, tačiau paskaičius instrukciją nusprendžiau bandyti juos vėl. Kadangi labai svarbu, kokius gausi, tad geri yra tik rusiški, o ne baltarusiški. Sudetis 10procentų fipronilis ir kitos sudedamosios dalys.
Nuo erkių tinka mėnesį. Medžiaga pasiskirsto tik šuns odoje ir kailyje, bet nepatenka į kraują. Nenusiplauna ir tikrai veikia. Turint mažą šuniuką dėžutės su puse pakaktu už minimalią sumą. ( čia ne reklama, o tai ką išbandžiau ir kas veikia
)Naudoju dideliam šuniui PREVENTIC antkaklį, erkių rasdavau, bet tik ropojančių. Bet visada rizika , kad jas parneš namo jei nepastebėsiu. Eteriniai mūsų neveikia nuo erkių, nežinau, kaip kitiems, gal tai daug kas priklauso ir nuo šuns, kaip ir žmones ne vsius uodai puola
rimtai mėnesį? aš kaip ir visus lašus kas 3 sav lašinu....
kita vertus, kai daug vandenį būna, gal geriau dažniau... ?