Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

Aš taip pat jau antri metai naudoju Bars lašus šuniui. Kiekvieną dieną po du kartus dienoje einame prie ežero ir ten maudomės. Nu piu piu piu nemačiau tų bjaurybių... tiesa, praeitą vasarą, dar einant pro vietas kur daug erkių nupurkšdavau neostomozan. O va prieš mėnesį buvau turguje užmačiau kažkokį PREPARAT ANTY - INSEKT ( aprašymas - antiparazitinis augalinis aerozolinis šunims ir katėms nuo blusų ir erkių. Naudojimas: išpurkšti šunį 30cm atstumo šukuojant prieš plauką. priklausomai nuo parazitų kiekio procedūrą pakartoti 1-2kartus per savaitę. Nenautoti sergantiems šunims ir maitinančioms kalėms ir bla bla... Sudėtis : propan, butan, alkoholis, žolių ekstraktas, stabilizatorius ) Nieko intike neradau apie jį g.gif , gal kas naudojote? aš tai nusipirkau, nes pigu buvo biggrin.gif išbandyt reikėjo... smile.gif)) vartoju vėl gi prieš einant pro, į vietas kur gausu erkių. Kol kas nesuprantu ar jis turi įtakos ar tiesiog Bars lašai veikia smile.gif Gal kas vartojote, labai būtų įdomi nuomonė apie šį preparatą.
Papildyta:
QUOTE(malinua @ 2013 05 15, 10:32)
Aš skeptiškai žiūrėjau į BARS lašus, tačiau paskaičius instrukciją nusprendžiau bandyti juos vėl. Kadangi labai svarbu, kokius gausi, tad geri yra tik rusiški, o ne baltarusiški. Sudetis 10procentų fipronilis ir kitos sudedamosios dalys. Nuo erkių tinka mėnesį. Medžiaga pasiskirsto tik šuns odoje ir kailyje, bet nepatenka į kraują. Nenusiplauna ir tikrai veikia. Turint mažą šuniuką dėžutės su puse pakaktu už minimalią sumą. ( čia ne reklama, o tai ką išbandžiau ir kas veikia smile.gif )Naudoju dideliam šuniui PREVENTIC antkaklį, erkių rasdavau, bet tik ropojančių. Bet visada rizika , kad jas parneš namo jei nepastebėsiu. Eteriniai mūsų neveikia nuo erkių, nežinau, kaip kitiems, gal tai daug kas priklauso ir nuo šuns, kaip ir žmones ne vsius uodai puola smile.gif

rimtai mėnesį? aš kaip ir visus lašus kas 3 sav lašinu.... g.gif kita vertus, kai daug vandenį būna, gal geriau dažniau... ?
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 05 15, 17:02)
Aš taip pat jau antri metai naudoju Bars lašus šuniui. Kiekvieną dieną po du kartus dienoje einame prie ežero ir ten maudomės. Nu piu piu piu nemačiau tų bjaurybių... tiesa, praeitą vasarą, dar einant pro vietas kur daug erkių nupurkšdavau neostomozan. O va prieš mėnesį buvau turguje užmačiau kažkokį PREPARAT ANTY - INSEKT ( aprašymas - antiparazitinis augalinis aerozolinis šunims ir katėms nuo blusų ir erkių. Naudojimas: išpurkšti šunį 30cm atstumo šukuojant prieš plauką. priklausomai nuo parazitų kiekio procedūrą pakartoti 1-2kartus per savaitę. Nenautoti sergantiems šunims ir maitinančioms kalėms ir bla bla... Sudėtis : propan, butan, alkoholis, žolių ekstraktas, stabilizatorius ) Nieko intike neradau apie jį  g.gif , gal kas naudojote? aš tai nusipirkau, nes pigu buvo  biggrin.gif  išbandyt reikėjo... smile.gif)) vartoju vėl gi prieš einant pro, į vietas kur gausu erkių.  Kol kas nesuprantu ar jis turi įtakos ar tiesiog Bars lašai veikia smile.gif Gal kas vartojote, labai būtų įdomi nuomonė apie šį preparatą.
Papildyta:
rimtai mėnesį? aš kaip ir visus lašus kas 3 sav lašinu....  g.gif kita vertus, kai daug vandenį būna, gal geriau dažniau... ?

turiu tokį, katinui nuo blusų naudojau. nepadėjo. ten tiesiog eterinis aliejus, tačiau daug veikliau būtų naudoti aliejų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 05 15, 18:02)
Aš taip pat jau antri metai naudoju Bars lašus šuniui. Kiekvieną dieną po du kartus dienoje einame prie ežero ir ten maudomės. Nu piu piu piu nemačiau tų bjaurybių... tiesa, praeitą vasarą, dar einant pro vietas kur daug erkių nupurkšdavau neostomozan. O va prieš mėnesį buvau turguje užmačiau kažkokį PREPARAT ANTY - INSEKT ( aprašymas - antiparazitinis augalinis aerozolinis šunims ir katėms nuo blusų ir erkių. Naudojimas: išpurkšti šunį 30cm atstumo šukuojant prieš plauką. priklausomai nuo parazitų kiekio procedūrą pakartoti 1-2kartus per savaitę. Nenautoti sergantiems šunims ir maitinančioms kalėms ir bla bla... Sudėtis : propan, butan, alkoholis, žolių ekstraktas, stabilizatorius ) Nieko intike neradau apie jį  g.gif , gal kas naudojote? aš tai nusipirkau, nes pigu buvo  biggrin.gif  išbandyt reikėjo... smile.gif)) vartoju vėl gi prieš einant pro, į vietas kur gausu erkių.  Kol kas nesuprantu ar jis turi įtakos ar tiesiog Bars lašai veikia smile.gif Gal kas vartojote, labai būtų įdomi nuomonė apie šį preparatą.
Papildyta:
rimtai mėnesį? aš kaip ir visus lašus kas 3 sav lašinu....  g.gif kita vertus, kai daug vandenį būna, gal geriau dažniau... ?

Na aprasyme raso menesi erkes, 2 menesius blusas, ir jis nenusiplauna, jei "Особые указания.
Не следует мыть животных с шампунем за 48 часов до обработки и в течение 3-х дней после нее." sakant su sampunu nemaudyti 2paras, ir laike 3-ju paru neslapinti, po to vanduo jau neveikia jo
http://www.vetmag.ru...?...&animal=dog
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 15 gegužės 2013 - 20:01
QUOTE(Jolleee @ 2013 05 15, 16:02)
jei pilnų 3 sav.neišsaugo, gal lašint pvz. kas 2,5 sav.?
Bet čia jau tikriausiai visai per dažnai ta chemija būtų naudojama?  unsure.gif

Nu jau cia visai ziauriai butu...jau sakyciau geriau susilaikyt nuo pievu kuri laika, ar suni apkirpt...blogiausiu atveju purskalus tarpuose tarp lasu naudot...visgi ne vitaminai tie lasiukai...jei taip visa sezona metai is metu trucyt suni, ne kas turetu but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 05 15, 15:48)
Sulaukiau savo Foresto antkaklio, montuosim siandien ir penktadieni isvaziuojam i gamta savaitgaliui, matysim, kaip veikia.

Tos medžiagos iš antkaklio per 2-3 dienas pasiskirsto mirksiukas.gif Ir uždėkit varžiau, nei rašo instrukcijoj.
Atsakyti
apie Forest antkakli, instrukscijoje raso, kad nerekomenduojama leisti lipti suniui i lova, reiktu grieztai laikytis siu taisykliu? g.gif
Atsakyti
aš manau, kad prisilaikyt reikėtų, išvis kai paskaičiau apie tą forestą, tai netoks jis ir gėris, išpūstas reikalas manau su juo, nusipirkau, bet kitais metais manau grįšiu prie lašų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizaite @ 2013 05 17, 11:07)
Tos medžiagos iš antkaklio per 2-3 dienas pasiskirsto  mirksiukas.gif Ir uždėkit varžiau, nei rašo instrukcijoj.

Uztratinau ganetinai ankstai, matysim. g.gif
Atsakyti
Gal kas galit apsviest apie bars lasus...kiek ten jo variaciju buvo/yra. Kazkaip isivaizdavau, kad jie su permetrinu, pasirodo su fiproniliu...ar ir tokiu ir tokiu yra?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 05 17, 18:07)
Gal kas galit apsviest apie bars lasus...kiek ten jo variaciju buvo/yra. Kazkaip isivaizdavau, kad jie su permetrinu, pasirodo su fiproniliu...ar ir tokiu ir tokiu yra?

To jau reik klaust parduodančiųjų wink.gif
Ankstesni lyg buvo su permetrinu.
Dabar turėtų būt su fipronilu.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 05 17, 18:11)
To jau reik klaust parduodančiųjų wink.gif
Ankstesni lyg buvo su permetrinu.
Dabar turėtų būt su fipronilu.

o tai jei su fiproniliu, tai ar jie ne tas pats, kas fyprystas?
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 05 17, 12:25)
apie Forest antkakli, instrukscijoje raso, kad nerekomenduojama leisti lipti suniui i lova, reiktu grieztai laikytis siu taisykliu?  g.gif

Pas mus du šunys su foresto antkakliais naktis leidžia pas mus lovoj. Na pernai nenumirėm , išbėrimų nebuvo tai gal ir šiemet nieko nebus g.gif
Atsakyti