Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

QUOTE(Forgete @ 2016 04 27, 12:17)
Aš sudaviau bravecto

http://wolcha.ru/zdo...e-bravekto.html
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2016 04 27, 12:32)

aha jau skaiciau ir dar angliskas toks straipsnis buvo su fotkem ir baisybem. bet kai pagoglini kas tie sunys, nuo ko mire, kas straipsnio autoriai tai klausimu nebekyla.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 04 27, 12:54)
Labas.
Jei įsisiurbia erkė, visad traukiu pirštais. Ir visad bijau, kad galvos erkei nenutraukčiau. O jūs kokius nors traukiklius  naudojat tam reikalui?

as tai traukiu paprastu pincetu, kur antakiams pesiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2016 04 27, 08:26)
Gyvenate mieste, keliaujate į gamtą? Mes tai gryni miestiečiai, nemanau, kad po miškus labai landžiosim kol Kera maža, nors negali žinoti ir vingio parke pilna tų erkių.

Mieste gyvename, būna ir į gamtą išvažiuojam, bet pirmą ropojančia pamačiau išnešus pirmą dieną šuniuką į lauka doh.gif Tada tiesiu taikymu pas vetus pasiūlė Effitix, mūsiškis bus ilgaplaukis, todėl atkakliai iškart atkrito ax.gif Apie bravecto skaičiau visų pirma brangi, o jei šuo išvems tarkim po kelių h pinigai kaip į balą blush2.gif Kai paaugs kailis už miesto ribų parkuose , miškuose dar pirksiu purškiklį, nu ir aišku svarbiausia gryžus išsišukuoti gerai kailį, pažiūrėti papilvę kojas ir pan ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 04 27, 13:55)
aha jau skaiciau ir dar angliskas toks straipsnis buvo su fotkem ir baisybem. bet kai pagoglini kas tie sunys, nuo ko mire, kas straipsnio autoriai tai klausimu nebekyla.

Galbūt, nesigilinau, bet man vien tai , kad nuodai per skrandį gąsdina . Naudoju dviems eterinį aliejų, trečiai nieko, tfu tfu tfu, bet tik aplink girdžiu, kaip vienas po kito suserga
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2016 04 27, 14:23)
Galbūt, nesigilinau, bet man vien tai , kad nuodai per skrandį gąsdina . Naudoju dviems eterinį aliejų, trečiai nieko, tfu tfu tfu, bet tik aplink girdžiu, kaip vienas po kito suserga

taip serga labai daug. mano draugų trys šunys susirgo, buvo lašinta advantixas. dabar jau be minčių bravecto sudave. Vet gydytoja sako, kad bravecto nepasiekia kepenų, gal, aš ne medikas kad spręsčiau. bet bravecto manau mažesnis blogis nei babiozė.
Atsakyti
Ar galima foresta naudoti besilaukiancioms kalytems?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2016 06 03, 23:25)
Ar galima foresta naudoti besilaukiancioms kalytems?

Naudojimas vaikingumo, laktacijos ar kiaušinių dėjimo metu
Laboratoriniais
flumetrino ar imidakloprido tyrimais su žiurkėmis ir triušiais
nenustatytas poveikis
vaisingumui ar reprodukcijai, taip pat nenustatytas teratogeninis ar fetotoksinis poveikis. Paskirties
gyvūnams saugumas vaikingumo ar laktacijos metu nenustatytas, todėl vaikingumo ar laktacijos metu
vaisto naudoti nerekomenduojama.

http://vetlt1.vet.lt/vr/pdf/RV2074.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 04 birželio 2016 - 18:22
Ieškojau kur pigiau Advantix nusipirkt ir pamačiau, kad visų kitų lašų kainos dvigubai ir daugiau mažesnės. Gal kas esat pasigilinę ir žinot, kodėl verta permokėt? Kiek aš esu supratus, kad vieninteliai Advantix ne tik užmuša, bet ir atbaido erkes? Nors maniškiui vis tiek 3 per mėnesį įsisiurbė ir su lašais... tik kad pastipusias radau.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2016 06 14, 13:33)
Ieškojau kur pigiau Advantix nusipirkt ir pamačiau, kad visų kitų lašų kainos dvigubai ir daugiau mažesnės. Gal kas esat pasigilinę ir žinot, kodėl verta permokėt? Kiek aš esu supratus, kad vieninteliai Advantix ne tik užmuša, bet ir atbaido erkes? Nors maniškiui vis tiek 3 per mėnesį įsisiurbė ir su lašais... tik kad pastipusias radau.

pigiausiai čia - http://www.cocooncen...categories.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 14, 14:19)

Bet siuntimas, kaip suprantu, 8 eurai ir tada išeina panaši kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2016 06 14, 14:25)
Bet siuntimas, kaip suprantu, 8 eurai ir tada išeina panaši kaina g.gif

yra suma nuo kurios siuntimas nemokamas, lyg 100euru budavo. galit kooperuotis.
Atsakyti