Turiu dvi kates ir kažkiek šunų purškiu tiek biokilliu, tiek neostomosanu ir duowiną naudojus esu, katės vis dar gyvos. Viena katė jau šeštus metus taip gyvena.
Mes tai kažkaip mėnesį jau vėluojam su lašais, nes vis neprisiruošiu išmaudyt šunų, bet tfu tfu, kažkaip ir nieko, bet po miškus nelakstom, tik aplink namus arba prie jūros.
QUOTE(ataka @ 2015 05 06, 08:51)
bet su Forester pavadeliu neradot isisiurbusios?
Reik pirkt pavadeli nuo erkiu, o nezinau koki...
kad butu atsparus vandeniui ir nesmirdetu namie.
Dar kazkokius lietuviskus ekologiskus siule.
Reik pirkt pavadeli nuo erkiu, o nezinau koki...
kad butu atsparus vandeniui ir nesmirdetu namie.
Dar kazkokius lietuviskus ekologiskus siule.
Foresto antkakli jau pries du menesius nupirkau i uzdejau, karts nuo karto rasdavau isisiurbusiu erkiu, o po vakaryscio rytinio nuotykio, vakare centimetra po centimetro visa isciupiupinejau ir 8 radau isisiurbusias
taip,kad manau nieko gero tie antkakliai o apie tuos pigesnius isvis mano nekokia nuomone, ant katino isbandziau pernai, tai jokios naudos tik lasiuku pagalba pradejo be erkiu grizti namo
Ryte saviske ispurskiau biokill, isejom pabegioti tuo paciu marsrutu kaip ir vakar, tai radau tik viena ant nosies ropojancia
tikiuosi pasibaigs tie vargai
QUOTE(neringulia @ 2015 05 06, 10:25)
Foresto antkakli jau pries du menesius nupirkau i uzdejau, karts nuo karto rasdavau isisiurbusiu erkiu, o po vakaryscio rytinio nuotykio, vakare centimetra po centimetro visa isciupiupinejau ir 8 radau isisiurbusias
taip,kad manau nieko gero tie antkakliai
taip,kad manau nieko gero tie antkakliai
Koks suo? Gal netaisyklingai uzdejot?
Pernai mums veterinaras rekomendavo kartas nuo karto nuėmus Foresto antkaklį nuo jo šlapia servetėle nuvalyti apnašas. Antkaklis tikrai apsineša. Ne tik purvu, bet nuo kailio apsiriebaluoja. Veterinaras sako, kad nevalant poveikis mažėja.
QUOTE(linamog @ 2015 05 06, 10:47)
Koks suo? Gal netaisyklingai uzdejot?
auksaspalvis retriveris
gal suverzt reikia stipriau?
bandysiu isvalyt
nors siaip is pat pradziu vaikstant tik po kiema grizdavo su 3-4 ropojanciom erkem
Sakoma,kad prieš dedant Forestą,reik jį išvyniojus braukti prieš plauką nuo uodegos iki kaklo,tada palei plauką,ir vėl prieš-tik tada segti.Taip yra suaktyvinamas antkaklis,ir taisyklingai uždėtas.Bet pvz instrukcijoje to nerašo
QUOTE(urte484 @ 2015 05 06, 14:40)
Sakoma,kad prieš dedant Forestą,reik jį išvyniojus braukti prieš plauką nuo uodegos iki kaklo,tada palei plauką,ir vėl prieš-tik tada segti.Taip yra suaktyvinamas antkaklis,ir taisyklingai uždėtas.Bet pvz instrukcijoje to nerašo
o jus nemaisot su Beaphar'o pudriniu S.O.S.
QUOTE(urte484 @ 2015 05 06, 14:40)
siaip kai pakartotinai nuejau pas veterinara ir paprasiau papildomos priemones nuo erkiu tai man paminejo, kad reikejo pabraukyt antkakli, bet cia tam, kad geiciau pradetu veikti nes instrukcija nuo pradzios iki galo skaiciau tai parasyta, kad tiesiog uzsegti ir viskas ir veikti pradeda lyg ir keliu dienu begyje kol isitrina i plauka
na grizus namo isvalysiu ir dedama dar pabraukysiu, blogiau tikrai nebus
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 15:27)
o jus nemaisot su Beaphar'o pudriniu S.O.S.
Tikrai nemaišau,pati tuo antkakliu daug domėjusi,(patys jį nešiojame)Ir jei tų braukimų neatlieki,vadinasi blogai uždėtas...Na tiesiog ydomu,kodel gamintojas to nenurodo Kol kas nė vienos erkės(tfu tfu tfu...)Bastomės ir po miškus,ir po pievas...
QUOTE(urte484 @ 2015 05 06, 17:35)
Tikrai nemaišau,pati tuo antkakliu daug domėjusi,(patys jį nešiojame)Ir jei tų braukimų neatlieki,vadinasi blogai uždėtas...Na tiesiog ydomu,kodel gamintojas to nenurodo Kol kas nė vienos erkės(tfu tfu tfu...)Bastomės ir po miškus,ir po pievas...
Aisku, nu as cia siaip paklausiau, nes tik apie anuos buvau taip girdejus, tai idomu kaip su forestu. Ir tikrai labai keista, kad nutyli tokia svarbia info..o ir priemone nepigi
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 18:27)
Aisku, nu as cia siaip paklausiau, nes tik apie anuos buvau taip girdejus, tai idomu kaip su forestu. Ir tikrai labai keista, kad nutyli tokia svarbia info..o ir priemone nepigi
Aš forestą gavau iš Prancūzijos tai tikrai nėra nieko panašaus instrukcijoje. Instrukcija analogiška lietuviškai ir nieko daugiau. Žiūrėjau dar video, tai esmė, kad antkaklis turi kuo glaudžiau liestis prie odos. O visi tie braukymai, palankstymai prieš naudojant manau išmislas ir tiek. Bet jei tiki - kodėl gi ne.