Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

QUOTE(Dilma @ 2015 03 04, 20:12)
Nupirkau tą BioKil ir aš. Paskaičiau instrukciją... Klausimas - ar galima purkšts kasdien, pvz., einant į mišką? Ar išsimaudžius vandens telkiny, vėl purškt ar nereikia g.gif ?
Kažkaip labiau linkstu prie natūralių aliejų ir purškalų doh.gif

Kazkas is kompetetingu forumieciu rase kad neostomasan ar ne 4 val veikia (buvau isitikinus, kad bent diena), arba iki pirmo issimaudymo..siaip kiek zinau neostomasan laikomas stipresniu uz biokill (abu su permetrinu)...tai taip iseitu, kad ir biokillu po maudyniu nudziuvusi suni reiktu apipurkst is naujo g.gif
Tokiam snauceriukui tai tas neostomasanas/biokill minimaliai toksiski turetu but, gi tiek plauko..
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 19:42)
Kazkas is kompetetingu forumieciu rase kad neostomasan ar ne 4 val veikia (buvau isitikinus, kad bent diena), arba iki pirmo issimaudymo..siaip kiek zinau neostomasan laikomas stipresniu uz biokill (abu su permetrinu)...tai taip iseitu, kad ir biokillu po maudyniu nudziuvusi suni reiktu apipurkst is naujo  g.gif
Tokiam snauceriukui tai tas neostomasanas/biokill minimaliai toksiski turetu but, gi tiek plauko..

nu kaip čia pasakius. .. plauko kiekis nuo sezono priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 04, 19:10)

Ką naudojat nėščioms kalėms? ( man galbūt būtų patogiau antkaklis)

Pagal aprašymą gal ir tiktų...bet pagal kainą...panašu, kad naudos nebus... doh.gif

http://www.vet1.lt/n...-parazitus.html

Brangesnis:
http://www.vet1.lt/n...unims-75cm.html

Ar naudojot kas nors tokius?
Papildyta:
Randu, kad kai kurios priemonės tinka šuniukams nuo 2, nuo 3 mėn. O nėščioms??? Visiškai jokios info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 04 kovo 2015 - 19:54
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 04, 21:00)
Randu, kad kai kurios priemonės tinka šuniukams nuo 2, nuo 3 mėn. O nėščioms??? Visiškai jokios info.

Effipro lasai vieni svelnesniu, tai apie juos raso taip:
"Naudojimas vaikingoms patelėms, laktacijos ar kiaušinių dėjimo metu
Laboratoriniais tyrimais teratogeninis ar embriotoksinis poveikis nenustatytas. Veterinarinio vaisto saugumas šuningoms kalėms ir laktacijos metu nėra ištirtas.
Vaistą šuningoms kalėms ir laktacijos metu
galima naudoti tik atsakingam veterinarijos gydytojui įvertinus naudos ir rizikos santyk"
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 03 04, 20:49)
nu kaip čia pasakius. .. plauko kiekis nuo sezono priklauso biggrin.gif

Tada tuo plikuoju periodu nesiotis kisenej tokias http://www.hipika.lt...ct/show/id/1346 sukytes ir periodiskai prabraukt bigsmile.gif
As balandi geguze lasinu ka nors rimto, o kitu laiku sukuoju ir neostamasan'u purskalioju.
Atsakyti
Purškiau biokill ir susirgo. Va ketvirtadienį gavo paskutinius vaistus. Ir man jau suserga 2 kartą. sad.gif Pirmas kartas rugsejo mėnesį buvo, o dabar šią savaitę. Aš gal nemoku su tuo BioKill? Jau pradedu domėtis skiepais. . blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 21 kovo 2015 - 10:31
O maniškiai sirgo po lašų sulašinimo ir antkaklių naudojimo. Skiepų poveikis nėra įrodytas
Atsakyti
Mes kol radom tinkama antkakli,praejo nemazai laiko (turim haski). doh.gif O dabar drasiai galiu rekomenduoti,Bolfo antkaklius.Kam rekomendavau,tai visi patenkinti,nes ju augintiniai nebeparsinesa erkiu. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 21, 11:29)
Purškiau biokill ir susirgo. Va ketvirtadienį gavo paskutinius vaistus. Ir man jau suserga 2 kartą. sad.gif Pirmas kartas rugsejo mėnesį buvo, o dabar šią savaitę. Aš gal nemoku su tuo BioKill? Jau pradedu domėtis skiepais. .  blush2.gif

O jus taip saziningai kasdien ir purskaliodavot? ar gal susirgimas galejo but ano, rudeninio uzkrato tasa? Visgi baisiai "nedekinga" veisle turit su tiek kailio, nei ka rast, nei ka pamatyt doh.gif
Skiepai toli grazu iki simtaprocentinio poveikio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 21, 13:08)
O jus taip saziningai kasdien ir purskaliodavot? ar gal susirgimas galejo but ano, rudeninio uzkrato tasa? Visgi baisiai "nedekinga" veisle turit su tiek kailio, nei ka rast, nei ka pamatyt  doh.gif
Skiepai toli grazu iki simtaprocentinio poveikio sad.gif

Nu pagal veterinarą, tai taip pradėjom naują erkių sezoną.
doh.gif Tai va, kad mūsų to kailio krūva. Dabar įsitaisėm truputuką kitą stiliuką, t.y. nusikirpom.
Dabar patepiau Frontline, bet gal dar reikia ir papildomai. Purkšdavau aš jį 1 k/d Biokiliu? Į lauką eina 3k/d . Praeitais metais tepėm Certifektu.
Gaila, kad nuo tų erkių taip sunku apsisaugot. O aš jau galvojau bandyt skiepyt, nes velniškai jį puola bjaurybės ir dar visos negerietės sad.gif
Atsakyti
mūsiškė išbandžius kelias firmas lašų, kasdien karolius rinkdavau, to pasekoje aisku susirgo, tada foresto antaklį uždėjom, tai pernai su foresto neradom nė vienos, šiemet randam jau po 1,2, bet nekasdien kaip su lašais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 21 kovo 2015 - 19:43
QUOTE(Mergelė @ 2015 03 21, 19:38)
Nu pagal veterinarą, tai taip pradėjom naują erkių sezoną.
doh.gif Tai va, kad mūsų to kailio krūva. Dabar įsitaisėm truputuką kitą stiliuką, t.y. nusikirpom.
Dabar patepiau Frontline, bet gal dar reikia ir papildomai. Purkšdavau aš jį 1 k/d Biokiliu? Į lauką eina 3k/d .  Praeitais metais tepėm Certifektu.
Gaila, kad nuo tų erkių taip sunku apsisaugot. O aš jau galvojau bandyt skiepyt, nes velniškai jį puola bjaurybės ir dar visos negerietės sad.gif

Jei frontline, tai geriau combo rinktis - stipresne apsauga...dar labai neblogi atsiliepimai del advantix, tik jis irgi brangus.
O jus tuo foresto antkakliu nesigundot - daugumoj ji labai giria.
Pazistama turi erkem labai imlu ir ne syki babezioze sirgusi retriveri, tai ji galiausiai pasiliko prie nuolatinio purskaliojimo neostomasan tirpalu...pasidaro ji stipresnes koncentracijos...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 21, 19:52)
Jei frontline, tai geriau combo rinktis - stipresne apsauga...dar labai neblogi atsiliepimai del advantix, tik jis irgi brangus.
O jus tuo foresto antkakliu nesigundot - daugumoj ji labai giria.
Pazistama turi erkem labai imlu ir ne syki babezioze sirgusi retriveri, tai ji galiausiai pasiliko prie nuolatinio purskaliojimo neostomasan tirpalu...pasidaro ji stipresnes koncentracijos...

Sako, kad ilgaplaukiam netinka antakliai. Aš galvoju, kad gal po 3 sav. pakartosiu vaistus ir pereisiu prie purškalo. Draugė prieš kiekvieną vedimą purškia?
Atsakyti