Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

Pagal mane tai eterinis aliejus, jis nesidozuoja, tiesiog pagal suns nugaros ilgi ir tiek ta veina pipete. Jau keleta tokiu variantu maciau, kad dozavimo tokiam preparatui nera
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 04 24, 23:32)
kokiu yra nuomoniu apie tokius pakabukus:
http://www.kika.lt/i...itemId=77416580
??? Kiek jie veiksmingi, nes kaina nemaza. Kaip suprantu lasiuku ant sprando neuztenka, bet nesinori tu smirdinciu antkakliu

O vat mes pernai savo sabakinui (valų korgis), naudojom šitą pakabuką ir papildomai tepdavau eteriniais aliejais. Vaikščiojom po laukus, miškus, soduose/sodybose po pievas ganėsi mergina - rezultatas: per pernai metus ant šuniuko radome dvi erkes. Visai neblogai, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 25, 08:17)
Nete yra atsiliepimų statistika, pvz. tokia, kad patenkinti 69, tuo tarpu, kai nepatenkinti 22. Sakyčiau didokas santykis.
Taip pat kur jo tyrimai? Nuo kada pastovi elektromagnetinė energija yra gerai? O dar dekstra poliarizuota? Apskritai tokio dalyko nerandu su tuo dekstra g.gif
Panašų pakabutį kūrė Shoo Tag ir štai, su tyrimais ne kas...
http://rationalwiki.org/wiki/Shoo!Tag

aha, tikrai keista ta dextrapoli... idomu ka fizikai apie ja pasakytu...

QUOTE(adatiene @ 2013 04 25, 12:28)
Mes praėjusią vasarą turėjome tokį pakabuką  schmoll.gif tai pinigai į balą.
Pasigavom ne vieną erkę ir viena buvo užsikrėtusi verysad.gif , vos išgelbėjom.
Šiemet nešiojame kiltix dirželį http://www.vetvila.l...o-iki-7-mn.html

vadinasi, atsisakysiu sios minties, tikrai gaila pinigu uz mistini veikima...

QUOTE(gabrytelis @ 2013 04 27, 20:11)
O vat mes pernai savo sabakinui (valų korgis), naudojom šitą pakabuką ir papildomai tepdavau eteriniais aliejais. Vaikščiojom po laukus, miškus, soduose/sodybose po pievas ganėsi mergina - rezultatas: per pernai metus ant šuniuko radome dvi erkes. Visai neblogai, sakyčiau.

neaisku, kas labiau apsaugojo, gal eteriniai aliejai? Pirkau dirzeli savo suniui su eteriniais al., tai trynesi, vartesi kuri laika, matyt, kvapas nelabai, uosles gal negadina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 04 28, 10:52)
neaisku, kas labiau apsaugojo, gal eteriniai aliejai? Pirkau dirzeli savo suniui su eteriniais al., tai trynesi, vartesi kuri laika, matyt, kvapas nelabai, uosles gal negadina unsure.gif

Eteriniai tikrai saugo, nesakau, kad jau 100 proc. gali būti ramus, bet saugo, nėra taip, kad 20 erkių užpuls.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 28, 10:22)
Eteriniai tikrai saugo, nesakau, kad jau 100 proc. gali būti ramus, bet saugo, nėra taip, kad 20 erkių užpuls.

Visai gali būti, kad eteriniai aliejai labiau apsaugojo smile.gif juk, galų gale, tiek žmonėm, tiek, manau, ir šunim darant visus tuos purškalus nuo erkių, naudoja tų pačių EA randamų medžiagų cheminius atitikmenis.

Šiemet bandysim taip pat saugotis, tikiuosi, vėl sezonas praeis lengvai.

O dėl tų pakabučių, tai kiek susidariau vaizdą, kad dažniau jais patenkinti lieka mažesnių šunelių šeiminikai.
Atsakyti
Aš va arbatmedžio aliejaus dabar užsimaišiau, bet ką, 10ml užpukšt ant tokios karvės porai kartų užtenka tik g.gif Dar erzina kad daugiau kaio 10ml nerandu kur pardavinėtų...
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 04 28, 17:45)
Aš va arbatmedžio aliejaus dabar užsimaišiau, bet ką, 10ml užpukšt ant tokios karvės porai kartų užtenka tik  g.gif Dar erzina kad daugiau kaio 10ml nerandu kur pardavinėtų...

Užsienyje po daug pardavinėja, ebay pvz., aš iš karto po 100 ml perku ir užtenka ilgam. Šiuo metu turiu dobilą, ganėtinai malonus kvapas lieka ir namie papurškus smile.gif pažįstama džiaugėsi čiobreliu smile.gif
Atsakyti
.... citrinžolės aliejus – atbaido uodus, čiobrelis – uodus, eukalipto aliejus – uodus, muses, erkes.....aš naudoju eukalipto aliejų.
Atsakyti
oo dėkui, atradau ir aš ebėjuj. dabar klausimas - jis ten žymiai pigesnis. o kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(_Kuba @ 2013 04 28, 18:34)
.... citrinžolės aliejus – atbaido uodus, čiobrelis – uodus, eukalipto aliejus – uodus, muses,  erkes.....aš naudoju eukalipto aliejų.

Neteisinga info. Kitur informuoja kitaip, kad atbaido nuo visko. Paprastai juk augalai veikia kompleksiškai, o ne pavienį kažkokį dalyką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnolda @ 2013 04 28, 19:06)
oo dėkui, atradau ir aš ebėjuj. dabar klausimas - jis ten žymiai pigesnis. o kaip kokybė?

Iš tiesų, tai aš bijočiau Lietuvoje esančios kokybės. Mama nusipirkus arbatmedžio aliejų dantenoms/dantims iš vaistinės ar Norfos gal kokios. Esu bandžiusi, kai neatsivežu nieko savo, tai man jis ryškiai per mažai stiprus atrodo, nors rašo, kad 100 proc. Aš tarkim nuo lašelio pipirmėtės iš užsienio vos ne burną išsidegindavau bevalant. Aišku, gerąja prasme sakau, kad tikrai labai stiprus ir efektingas, o prie stiprumo priprantama.
Atsakyti
As savo dzekui uzlasinau advantix
Kaime savaitgali praleidom, tas padukelis po zoles, miskus driezus vaikesi. Erkes tik spejom rinkti! Ziaurus kiekis! Vienos isisiurbusios, kitos ropojancios. Bent 3-4 skirtingu rusiu!
Vienos, gal net zmogiskos, kitos didesnes-tamsiai rudos ar net rausvos, dar buvo su taskiukais ir tradicines juodai-rudos
Feeee blink.gif

Labai tikiuosi, kad neuzleido kokios ligos, reik stebet musu mazyle. O kokie simptomai buna jei kas ne taip po erkiu ikandimo?
Ir dar tada klausimas tai kuo apsaugoti ta suneli nuo siu baisunu vabalu? Labai reklamavo veterinaras ta advantix, ir brangus jis labai.....
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2013 05 05, 23:41)
Ir dar tada klausimas tai kuo apsaugoti ta suneli nuo siu baisunu vabalu? Labai reklamavo veterinaras ta advantix, ir brangus jis labai.....

Na čia kiek jau supratau individualu labai, maniškiui advantix gerai jau antri metai. Prieš tai Duowin contakt lašindavau - pirmi metai neturėjo, o antrais vieną ištraukiau. Su kiltex antkakliu išvis siaubo apturėjau2 ar 3 ištraukiau per porą dienų, tai mečiau lauk. O kiek laiko praėjo po lašinimo?
Atsakyti