Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

Gerai tau, aš naudojau lašus, po to dėjau antkaklius, ir šiaip vis papurškalioju, rezultate - 3 erkės pas mažąją...
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 05 18, 19:41)
Gerai tau, aš naudojau lašus, po to dėjau antkaklius, ir šiaip vis papurškalioju, rezultate - 3 erkės pas mažąją...

tai vat kad čia individualus dalykas, gali priklausyt ne nuo chemijos, o nuo šeimininko ir šuns. kokios mes išvados priėjom - mano šunys nors ir po erkynus, bet visada laksto visiškai pilnu greičiu, tai nuo jų išstypusių kojų viskas tiesiog nubyra, ir aišku apžiūrėjimas. kiti gal purkšis ir nežiūrės ir visvien pasigaus. kiti ir nežiūrėdami nepasigaus. laimės reikalas, bet šiaip 100% nepasitikėčiau eteriniais, juolabiau gintaru - nu man jis marazmas visiškas. jei matyčiau poreikį sau, imčiaus chemiją
Atsakyti
Vakar nusipirkau advantix lasiuku, suskubau,nes radau vakar viena erke isisiurbusia, reik tiketis, kad erke buvo geroji smile.gif.
Atsakyti
Sveikos, pasidalinkit patirtimi kokias priemones naudojate, jei šuo gyvena kartu su kitais gyvūnais (katė,triušis)? Nes daugelis preparatų pvz. katėms yra nuodingi. Tikriausiai belieka eteriniai aliejai..
Atsakyti
Klausimas, ar galima vienu metu naudoti du preparatus? Ta prasme, sulašinu Advantix ir dar išpurškiu BioKill.

Mano šuniukas ilgaplaukis ir eina 5-tas mėnuo. smile.gif
Atsakyti
Nepraejo 3 menesiai po uzsidejimo Kiltix, rezultatas: pries 10 dienu viena "iskepus" erke prie dirzelio, dvi isikabinusios i pilva, o siandien dar viena prisikabino . Galvoju , kad dirzelis , tai komercija .Gal kas naudojat Bio kila ? Ar galima pusksti kiekviena diena?
Atsakyti
Tuomet Bio Kill irgi komercija . Nėra panacėjos nuo erkių, supraskite tai
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2014 06 06, 19:56)
Klausimas, ar galima vienu metu naudoti du preparatus? Ta prasme, sulašinu Advantix ir dar išpurškiu BioKill.
Mano šuniukas ilgaplaukis ir eina 5-tas mėnuo.  smile.gif

Na, bent jau kelias dienas palukekit po advantixo lasinimo...

QUOTE(prinsese @ 2014 06 06, 23:56)
Nepraejo 3 menesiai po uzsidejimo Kiltix, rezultatas: pries 10 dienu  viena "iskepus" erke prie dirzelio, dvi isikabinusios i pilva, o siandien dar viena prisikabino . Galvoju , kad dirzelis , tai komercija .Gal kas naudojat  Bio kila ? Ar galima pusksti kiekviena diena?

Kazkas cia forume rase, kad vetas patare Foresto dirzeli nuvalyt nuo apnasu-juk prisikaupia ir riebalu ir dulkiu visa laika segint. Gal tai kazkiek pagerintu antkaklio poveiki.

QUOTE(Rodnega @ 2014 06 07, 11:05)
Tuomet Bio Kill irgi komercija . Nėra panacėjos nuo erkių, supraskite tai

Panacejos aisku ner, bet del komercijos, tai is Biokill ji ko gero maziausia wink.gif O ir efektyvumas vienas didziausiu, jei tik seimininkas netingi pastoviai apipurskinet sunelio. Erkes turetu dust vos uzlipusios ant kailio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 birželio 2014 - 11:01
QUOTE(cile @ 2014 06 07, 11:57)
Kazkas cia forume rase, kad vetas patare Foresto dirzeli nuvalyt nuo apnasu-juk prisikaupia ir riebalu ir dulkiu visa laika segint. Gal tai kazkiek pagerintu antkaklio poveiki.

Foresto tai galima, nes jis atsparus vandeniui, o Kiltix negalima slapinti, nes pradingsta poveikis
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 06 07, 10:57)
Na, bent jau kelias dienas palukekit po advantixo lasinimo....

Ačiū už atsakymą wink.gif
Atsakyti
Na ką- sezonas vėl prasideda... doh.gif
Ką naudojat nėščioms kalėms? ( man galbūt būtų patogiau antkaklis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 04 kovo 2015 - 18:11
Nupirkau tą BioKil ir aš. Paskaičiau instrukciją... Klausimas - ar galima purkšts kasdien, pvz., einant į mišką? Ar išsimaudžius vandens telkiny, vėl purškt ar nereikia g.gif ?
Kažkaip labiau linkstu prie natūralių aliejų ir purškalų doh.gif
Atsakyti