Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

Sveikos 4u.gif gal bandėte kas tokius lašiukus? Ar veiksmingi?
http://www.pet24.lt/...s-nuo-parazitu/

Dar išsirinkau šiuos. Šuniukui 3mėn
http://www.pet24.lt/...spot-on-sunims/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 13 gegužės 2014 - 12:20
QUOTE(čikibari @ 2014 05 13, 12:56)
Sveikos  4u.gif gal bandėte kas tokius lašiukus? Ar veiksmingi?
http://www.pet24.lt/...s-nuo-parazitu/

Dar išsirinkau šiuos. Šuniukui 3mėn
http://www.pet24.lt/...spot-on-sunims/

man ir labai idomu ar yra bandziusiu, nes as labai, net labai sketiskai ziuriu i zolinius preparatus nuo erkiu, jie man atrodo patikimi keletui dienu nebent, kol neisgaruoja...
Atsakyti
Bet tie visi Advance, Frontline ir pan. erkių neatbaido gi... O šitie turėtų veikti kaip repelentas, kas ir yra svarbiausia, mano supratimu. Manau, juos reikia naudot kartu su purškalu...
Atsakyti
QUOTE(soni31 @ 2014 05 15, 11:07)
man ir labai idomu ar yra bandziusiu, nes as labai, net labai sketiskai ziuriu i zolinius preparatus nuo erkiu, jie man atrodo patikimi keletui dienu nebent, kol neisgaruoja...

Žoliniai ir negali galioti metus laiko smile.gif Tuo jie ir yra sveikesni tiek jūsų šunims, tiek visai aplinkai. Neverta jų pirkti iš tokių parduotuvių, geriausia nusipirkti aliejukų patiems ir skiesti kokiom norisi proporcijom, nepilti tiek daug vandens kiek čia nurodyta, labiau sukoncentruoti ir bus saugiau. Mūsų šeimos šunys nuo pavasario pastoviai kvepia aliejukais, nes pastoviai tą kvapą atnaujiname. Tai nėra 100 procentų apsauga, bet kiek domėjausi dar nei vienas toksiškas išreklamuotas preparatas irgi neapsaugojo 100 proc. Tai ką geriau rinktis ar pažaisti su kvapniais aliejukais ir kas dieną bent kartą apžiūrėti šunis, ar prisižaisti su toksiškais chemikalais ir vistiek neturėti ramybės ir vistiek kasdien apžiūrinėti šunis?
Atsakyti
Aš savo šunei niekada nenaudoju cheminių vaistų nuo erkių,visada tik savo gamybos purškalus su eteriniais aliejais,aišku purkšti reikia prieš kiekvieną pasivaikščiojimą.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 05 15, 11:11)
Bet tie visi Advance, Frontline ir pan. erkių neatbaido gi... O šitie turėtų veikti kaip repelentas, kas ir yra svarbiausia, mano supratimu. Manau, juos reikia naudot kartu su purškalu...

Advantix atbaido, ir erkes ir net uodus. Tik jis vienas brangesniu ir vis delto tai chemija....
Atsakyti
Na jo..su tais preparatais..
mano suo ir pastoviai su pavadeliu, vistiek uzciupau erke...tik isisiurbusi, bet sudziuvusi doh.gif
nudvese parazite, bet vistiek isisiurbe..dabar vel su nerimu stebiu suni

jau darosi nemalonu kazkur su suniu iseidinet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2014 05 15, 12:11)
Žoliniai ir negali galioti metus laiko smile.gif Tuo jie ir yra sveikesni tiek jūsų šunims, tiek visai aplinkai. Neverta jų pirkti iš tokių parduotuvių, geriausia nusipirkti aliejukų patiems ir skiesti kokiom norisi proporcijom, nepilti tiek daug vandens kiek čia nurodyta, labiau sukoncentruoti ir bus saugiau. Mūsų šeimos šunys nuo pavasario pastoviai kvepia aliejukais, nes pastoviai tą kvapą atnaujiname. Tai nėra 100 procentų apsauga, bet kiek domėjausi dar nei vienas toksiškas išreklamuotas preparatas irgi neapsaugojo 100 proc. Tai ką geriau rinktis ar pažaisti su kvapniais aliejukais ir kas dieną bent kartą apžiūrėti šunis, ar prisižaisti su toksiškais chemikalais ir vistiek neturėti ramybės ir vistiek kasdien apžiūrinėti šunis?

kokius aliejukus perkat? kaip daznai lasinat?
Atsakyti
QUOTE(soni31 @ 2014 05 17, 01:35)
kokius aliejukus perkat? kaip daznai lasinat?

Tų brangiausiujų pasaulyje neperkam, perkam tuos paprastesnius, bet aisku ne iš kokios Norfos ar Maximos, nes iš ten nelabai pasitikim smile.gif Ekspertai turbut pasakytu, kad ir tie mūsų nėra 100 proc, koncentruoti kaip teigiama, bet šuniukams užtenka ir gal kaip tik geriau, kad ne tokie stiprūs? Aš net neskiedžiu dažniausiai, nes šuniukai plaukuoti tai nenudegina odos. Tinka įvairūs augalai ypač spygliuočių, dobilų, pipirmėtė, eukaliptus, levanda. Paskutinis atradimas buvo cinamonų aliejus, nes šunys daug mažiau reguoja į tą kvapą nei į žolinius, nes žolinius labiau nori kartais nusitrinti nuo kūnelių smile.gif Naudojam pagal poreikį, kad jaustusi tas kvapas ant šuniukų, nes kitaip nepadės. Praktiškai galima sakyti kasdien vis ant plaukų užlašinam kur nors ant keteros ir prie uodegos arčiau, o jei į pievas į miškus einame tai tada gausiau: po smakru, ant keteros, ant uodegos, ant pilvo, ant kiekvienos kojytės po lašą ir laksto visi kaip gėlytės smile.gif Tik jei šuniukai gausiai neplaukuoti, tai toks būdas netiks. Tada reikia skiesti ir purkšti prieš kiekvieną vedimą į lauką. 40 lašų 100 ml vandens maždaug.
Atsakyti
Sveikos,gal gali kuri pasidalinti patirtim apie Fypryst gal bandet?
Atsakyti
as labao bijociau saugoto suniuka nuo erkiu tik su eteriniais aliejais.
gal dar kas naudoka aliejus apsaugai nuo erkiu ir turi nuomoniu? Gal dar ir su gintariniais karoliais apsisaugot kai kurios?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 05 18, 10:47)
as labao bijociau saugoto suniuka nuo erkiu tik su eteriniais aliejais.
gal dar kas naudoka aliejus apsaugai nuo erkiu ir turi nuomoniu? Gal dar ir su gintariniais karoliais apsisaugot kai kurios?

pernai naudojau chemija, po to aliejus ir gintarą. Gintaras tiesiog fiziškai, moksliškai neturi kaip veikt. Aliejai kaip aliejai. Šiemet nenaudoju visiškai nieko. Rezultatas tas pats - 0 erkių
Atsakyti