Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

QUOTE(Arvika @ 2014 03 15, 16:41)
Renkaktis man kiltix nepatiko dėl šito:

"Užsegus antkaklį šuniui, reikia kruopščiai nusiplauti rankas.
Negalima leisti kūdikiams ir mažiems vaikams žaisti su gyvūnu, seginčiu antkaklį.KILTIX antkakliai yra toksiški bitėms ir žuvims."

Tą patį ir vetas pasakė, kad turint mažų vaikų, šito antkaklio nepatartų pirkti.

ir dar nepataria jei yra kitas gyvunas pvz kate, jie juk buna kartu, o katems gali buti kensmingas
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 10, 11:22)
Parsinešėm ir mes jau kraujasiurbią vieną, tik spėjom dar neįsisiurbusią išimti.

Noriu paklausti tų, kurie naudoja Foresto antkaklį, ar jį galima bet kada nuimti ir vėl uždėti atgal, ar kaip užfiksuoji ant kaklo,taip ir vaikštai visą laikotarpį?

Pernai musu labradore su juo nei vienos erkes nepasigavo, o kiekviena diena lakste laukais ir miske budavo, maudesi labai daznai. Bet nesiojo nuolat, tik per parodas kelioms valandoms nuimdavome. Dabar vel nupirkome. Patinka, kad nereikia nuimineti kai maudosi.
Atsakyti
QUOTE(Polikė @ 2014 03 15, 21:26)
Pernai musu labradore su juo nei vienos erkes nepasigavo, o kiekviena diena lakste laukais ir miske budavo, mxaudesi labai daznai. Bet nesiojo nuolat, tik per parodas kelioms valandoms nuimdavome. Dabar vel nupirkome. Patinka, kad nereikia nuimineti kai maudosi.

Uždėjau ir aš šiandien saviškiui,matysim. Praeitais metais tik lašiukai išbandyti.
Atsakyti
Ot ir tikek tais veterinariju vaistininkais. Labai jau isgyre ta Kiltiks antkakli, tai patikejom ir nusipirkom. Kiek suprantu , cia kazkaip dauguma uz Foresta? Nors mazu vaiku ir neturim, bet jei jis toks toksiskas, tai ne kas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2014 03 16, 23:25)
Ot ir tikek tais veterinariju vaistininkais. Labai jau isgyre ta Kiltiks antkakli, tai patikejom ir nusipirkom. Kiek suprantu , cia kazkaip dauguma uz Foresta?  Nors mazu vaiku ir neturim, bet jei jis toks toksiskas, tai ne kas. g.gif

Kiltix ir man gyrė, bet kadangi šalia mažoji mano buvo,tai ir atmetė jį. Jei nėra mažamečių vaikų, tai ir nesukit sau galvos. Forestas ir ne iš žolelių pagamintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2014 03 17, 00:25)
Ot ir tikek tais veterinariju vaistininkais. Labai jau isgyre ta Kiltiks antkakli, tai patikejom ir nusipirkom. Kiek suprantu , cia kazkaip dauguma uz Foresta?  Nors mazu vaiku ir neturim, bet jei jis toks toksiskas, tai ne kas. g.gif

mes naudojom porą sezonų kiltix'ą, tai viskas buvo ok, tik bėda, kad mūsiškė mėgsta pasimaudyti ar išsivolioti kokioj smarvėj, ko pasekoje, tenka ir antkaklį nuplauti ir tada jis tampa nebeveiksmingas. Todėl kiltix'as buvo atmestas.
Atsakyti
Laba diena, gal kas ismeginot preventef collar virbac'o? Kokie atsiliepimai? http://www.vetvila.l...is-sunims-.html
Atsakyti
Preventef - pagal kainą neblogas variantas nesivaikantiems madų ir naujų formulių smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mano suniui gintarine apykakle nepadejo. Pirkau rusiskus lasiukus Bars, likau labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Netikėtai gavau Foresto antkaklį. bigsmile.gif Prieš tai kur klausiau, siūlė tik Kiltix, o Foresto sakė neveža, nes brangus. g.gif Ir sakė tik prieš metus pradėtas gaminti, iš Kanados. Bet jūs čia jau gerokai seniau apie jį kalbat. Tai čia tas pats tikiuosi? Ir ar dabar uždėjus užteks sezonui, ar dar luktelti? smile.gif
Atsakyti
Mano šunys pernai su Forestais buvo-erkių pasigaudavo, na per sezoną gal 10 kiekvienas, tai nedaug. Tiesiog kartu su jais vaikščiojęs šuo be jokių antkaklių ir jokių lašų pasigavo tiek pat biggrin.gif. Pas mano pažįstamą kalė buvo su forestu, jis buvo teisingai uždėtas, nekabėjo kaip karoliai, po mėnesio devėjimo labai sėkmingai prisigaudė erkių, 4 ar 5 sėdėjo po pačiu antkakliu smile.gif. Tad kiekvienai erkei savas nuodas smile.gif, P.S. Kiltexai man jau senai neveikia....
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 03 20, 17:13)
Mano šunys pernai su Forestais buvo-erkių pasigaudavo, na per sezoną gal 10 kiekvienas, tai nedaug.

Tokia patirtis nuteikia nekaip... Pati iki šiol tik gintarus bandžiau (pinigai į balą), bet praeitą vasarą jau ant asfalto rinkti erkes pradėjo, tai nebegerai. O šiemet šuo ne su mumis, tikiuosi vis bus ramiau, kad kažkokia apsauga yra. Gal gi bus kažkiek geriau, bent mieste veiks, nes pievom miškais niekas nevedžios... O ir katinas namie kartu gyvena, palaidūnas lauke vaikšto, kur nori. doh.gif Dar nuo jo bijau, kad prisirinkti gali.
Buvo laikas, kai erkės žmones atakavo, o dabar šunims sunkūs laikai atėjo, nenormaliai jau čia.

Tiesa, o ar gali šalia Foresto būti ir įprastas antkaklis, netrukdo veikimui?
Atsakyti