Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

QUOTE(Aira* @ 2014 03 10, 14:07)
prie antkaklio dar duoda papildomai tokius atšvaitinius segtukus, tai jei juos pritvirtinsit tai tada antkaklio nebus galima nusegti, na tektų pavargti kol nusegtumėt. O jei jų nesegsit, tai galima lengvai nuimti antkaklį 4u.gif Mes kai maudydavom, ar į kirpyklą vesdavome šunį, nusegdavome jį.

Dėkui už atsakymą, man aktualu, kad antkaklį galėčiau nuimti.

Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 10, 16:01)
Dėkui už atsakymą, man aktualu, kad antkaklį galėčiau nuimti.

Patarčiau nedėt tų atšvaitukų,oj vargau su jais, kai nuimt antkaklį norėjau:)
dar klausimas skelbimo portaluose po 100 Lt didelius forestus užmačiau, tai galvoju, kam klinikose po 125 Lt mokėt. tik va kažin ar nebus ten kokios padielkos?
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2014 03 11, 12:06)
Patarčiau nedėt tų atšvaitukų,oj vargau su jais, kai nuimt antkaklį norėjau:)
dar klausimas skelbimo portaluose po 100 Lt didelius forestus užmačiau, tai galvoju, kam klinikose po 125 Lt mokėt. tik va kažin ar nebus ten kokios padielkos?

Aš užsisakiau, matysim. Šiaip per skelbimus kur užsisakiau, tai veterinarinė vaistinė, gal ne padielkom prekiauja smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,
tai żinokit tos erkės jau ne tik puola, bet širyt susitikau kaimyną, susitinkam kartais su šunim, tai jo šuo jau ir babiozę spėjo pasigaut unsure.gif ...
čia konkrečiai Buivydiškės-Zujūnai
Atsakyti
pas mus šiandien rekordas - 6 užpuolusios zarazos einant ne per žole, o tik pakraščiais doh.gif gerai kad biglio kailis trumpas, o Dievuliau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 02 18, 14:56)
Aš čia tokią reklamą į el.paštą gavau, pasidalinsiu, gal kam bus reikalinga. Tik va dėl kainų nesupratau truputį- kodėl mažiausiems ir didžiausiems- brangiausi, o vidutiniams- pigiausi? Gal pagal populiarumą ir užpirkimų kiekį?  g.gif

Visą vasario mėnesi ,,VET-1‘‘ skelbia akciją

Atšilus orams neišvengiamai artėja erkių sezonas. Apsaugokime augintinius ir užkirskime kelią parazitams!
Visose VET-1 veterinarijos vaistinėse FRONTLINE COMBO lašai šunims nuo blusų ir erkių dabar už specialią kainą:
Frontline Combo Dog S(2-10 kg) – tik 17,3 Lt
Frontline Combo Dogs M(10-20kg.) – tik 12,3 Lt
Frontline Combo Dogs L(20-40kg) – tik 15,2 Lt
Frontline Combo Dogs XL(40-60kg) – tik 22,20Lt

Mes is cia nusipirkom, sulasinau, tai isikabinti viena tai isikabino, bet istraukiau lengvai ir visiskai neispampusia, bet negyva
Atsakyti
Pas mus prie namų jau irgi erkės siautėja. Pernai puikiai apsaugojo Preventic antkakliukas, kai jį uždėjau, neberadau nei vienos erkės ant šuniuko (nors lakstė ir po miškus, ir per pievas), ko negalėjau pasakyt apie prieš tai naudotus. Šiemet irgi uždėjau, kol kas dar nepasigavom. Žiūrėsiu, ar ir toliau taip gerai veiks.
Atsakyti
Vakar jau traukiau erkę iš ausies. Vėl reikia vaistus dėt nuo bjaurybių verysad.gif
Atsakyti
Pernai lasinom advantic, tai pageltonavo nugara nuo lasiuku, bet efektas buvo, ne vienos nebuvom pasigave. Siemet nusprendem uzdeti Kiltiks pavadeli. Kolkas stebim. Pasidalinkit prasau savo suniuku patirtim apie pavadelius nuo siu parazitu.
Atsakyti
Renkaktis man kiltix nepatiko dėl šito:

"Užsegus antkaklį šuniui, reikia kruopščiai nusiplauti rankas.
Negalima leisti kūdikiams ir mažiems vaikams žaisti su gyvūnu, seginčiu antkaklį.KILTIX antkakliai yra toksiški bitėms ir žuvims."

Tą patį ir vetas pasakė, kad turint mažų vaikų, šito antkaklio nepatartų pirkti.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2014 03 15, 15:29)
Siemet nusprendem uzdeti Kiltiks pavadeli.

Turbūt dėjot antkaklį, ne pavadėlį? biggrin.gif

Mano šuo prieš porą metų turėjo, bet man nepatiko. Pirma, antkaklį reikia saugoti nuo vandens, o mano šuo dažnai maudėsi, tai prieš maudynes reikėjo nuimti, po to - uždėti. Antra, erkes traukiau iš po paties antkaklio, nors pažįstami tuo pat metu naudojo ir džiaugėsi gera apsauga
Atsakyti
Va va, mums Kiltixas irgi visai neveike, pernai turejom, tai erkes is po antkaklio traukem
Atsakyti