Įkraunama...
Įkraunama...

Erkių sezonas (tęsiam)

QUOTE(cile @ 2014 02 18, 12:24)
ziurint kas per veisle ir kur vaikstot...bet kokiu atveju budruma jau reik ijungt, nes erkes tikrai nebemiega...pikas ju buna balandi - geguze, kada zolyte kaip reikiant prasikala...

Na mes po laukus ganėtinai daug lakstom, tai manau, kad jau sulašinsiu lašiukus. Mes esame sirgę verysad.gif ,
Atsakyti
Naujas abra-kadabra nuo parazitų? "Pet protector" g.gif
Gerai būtų biggrin.gif
Pora atsiliepimų paskaičiau čia .
Kaip visada... Per gerai, kad būtų tiesa...
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 14:19)
Gerai būtų biggrin.gif

schmoll.gif netikiu aš tais pakabukais, mes va tokį http://www.petpro.lt...8//changelang/2 turėjome, tai ir pasigavome erkę ir sirgome verysad.gif
Atsakyti
Aš čia tokią reklamą į el.paštą gavau, pasidalinsiu, gal kam bus reikalinga. Tik va dėl kainų nesupratau truputį- kodėl mažiausiems ir didžiausiems- brangiausi, o vidutiniams- pigiausi? Gal pagal populiarumą ir užpirkimų kiekį? g.gif

Visą vasario mėnesi ,,VET-1‘‘ skelbia akciją

Atšilus orams neišvengiamai artėja erkių sezonas. Apsaugokime augintinius ir užkirskime kelią parazitams!
Visose VET-1 veterinarijos vaistinėse FRONTLINE COMBO lašai šunims nuo blusų ir erkių dabar už specialią kainą:
Frontline Combo Dog S(2-10 kg) – tik 17,3 Lt
Frontline Combo Dogs M(10-20kg.) – tik 12,3 Lt
Frontline Combo Dogs L(20-40kg) – tik 15,2 Lt
Frontline Combo Dogs XL(40-60kg) – tik 22,20Lt
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 12:19)
Gerai būtų biggrin.gif

Nelabai tikiu aš tokiais dalykais, manau kad tokie pakabukai ir pan turi tokią pačią įtaką kaip actimel'is žmogui - veiks jei sveikai gyvensi ir maitinsiesi( šiuo atveju - jei šuo natūraliai mažiau prisitraukia tų parazitų)

Tarp kitko -tame puslapyje nuotrauką su penkiomis katėmis seniai seniai tikrai esu mačius ir jos buvo be tų pakabukų, ir kaip suprantu, tai šitas pakabukas - nesena naujiena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 02 18, 14:56)
Aš čia tokią reklamą į el.paštą gavau, pasidalinsiu, gal kam bus reikalinga. Tik va dėl kainų nesupratau truputį- kodėl mažiausiems ir didžiausiems- brangiausi, o vidutiniams- pigiausi? Gal pagal populiarumą ir užpirkimų kiekį?  g.gif

Nu tikrai idomiai - gal tiesiog apsiriko, sumaise...

QUOTE(Suqernova01 @ 2014 02 18, 15:03)
Nelabai tikiu aš tokiais dalykais, manau kad tokie pakabukai ir pan turi tokią pačią įtaką kaip actimel'is žmogui - veiks jei sveikai gyvensi ir maitinsiesi( šiuo atveju - jei šuo natūraliai mažiau prisitraukia tų parazitų)

Va butent, kazkur skaiciau ta anibio aprasa (turejau "garbes" kikoj padirbet kai jie tikai naujiena buvo ir aisku skundai pasipyle del neveiksnumo, tai gal ten ta info ir uzmaciau), zodziu tie osciliaciniai virpesiai sudaro papildoma apsauga apie sveika/nepazeista gyvuno biolauka, ar kazkas panasaus.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 18, 14:28)
Nu tikrai idomiai - gal tiesiog apsiriko, sumaise...

Greičiausiai kaina priklauso nuo galiojimo laiko. Paskambinau į vieną jų parduotuvę, tai sakė, kad L (20-40 kg) galiojimas iki š.m. vasario 28 d., o M galiojimas iki 2015 m. (mėnesio neužfiksavau).
Atsakyti
sveiki 4u.gif
na, va - PRASIDĖJO !!!! Per pietus šiandien parsinešėm viena zarazą įsikibusią mūsų bigliukei i kojytę doh.gif doh.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Parsinešėm ir mes jau kraujasiurbią vieną, tik spėjom dar neįsisiurbusią išimti.

Noriu paklausti tų, kurie naudoja Foresto antkaklį, ar jį galima bet kada nuimti ir vėl uždėti atgal, ar kaip užfiksuoji ant kaklo,taip ir vaikštai visą laikotarpį?
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 10, 11:22)
Parsinešėm ir mes jau kraujasiurbią vieną, tik spėjom dar neįsisiurbusią išimti.

Pas mus laukuose? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 10, 10:43)
Pas mus laukuose?  blink.gif

Taip taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 10, 10:22)

Noriu paklausti tų, kurie naudoja Foresto antkaklį, ar jį galima bet kada nuimti ir vėl uždėti atgal, ar kaip užfiksuoji ant kaklo,taip ir vaikštai visą laikotarpį?

prie antkaklio dar duoda papildomai tokius atšvaitinius segtukus, tai jei juos pritvirtinsit tai tada antkaklio nebus galima nusegti, na tektų pavargti kol nusegtumėt. O jei jų nesegsit, tai galima lengvai nuimti antkaklį 4u.gif Mes kai maudydavom, ar į kirpyklą vesdavome šunį, nusegdavome jį.
Atsakyti