originalus supamas arkliukas[COLOR=orange]
Isskirtinio dizaino, pagamintas is ekologisku medziagu, dengtas biciu vasku.
Saugus, originalus ir ilgaamazis
taip pat parduodam ir lovyte
[quote=Dinaidaa,2014 07 27, 19:11]
Pone prasau netersti mano vardo as jums atsiunciau supyne puikiai veikiancia ar su vaiku ar be jo.... mano supynes naujos veztines is uzsienio niekas kas pirko neturejo nusiskundimu tik jus...o jei jus sugadinote ir po savaites man paskambinote ta pasakyti kad neveikia tai cia jau jusu problema reikejo tada iskart siusti ja atgal jei ji tokia bloga ir neveikianti....
Papildyta:
Tik nereikia cia meluoti!!!! Jau antra diena , kai nuvezem ir padovanojom, jums paskambinom, kad nesupa vaiko. Saket " batareikes per silpnos" ar ne taip? Idomu kaip sugadinom? Skelbiate , kad jusu vaiku, o varote " konvejeriu"tas supynes...BEGĖDĖ.Nuolat perku sitame forume , bet dar ne karto nepasitaike sitokiu atveju.
JEIGU YRA DAUGIAU NUKENTEJUSIU RASYKITE MAN I AZ
Pone prasau netersti mano vardo as jums atsiunciau supyne puikiai veikiancia ar su vaiku ar be jo.... mano supynes naujos veztines is uzsienio niekas kas pirko neturejo nusiskundimu tik jus...o jei jus sugadinote ir po savaites man paskambinote ta pasakyti kad neveikia tai cia jau jusu problema reikejo tada iskart siusti ja atgal jei ji tokia bloga ir neveikianti....
Papildyta:
Tik nereikia cia meluoti!!!! Jau antra diena , kai nuvezem ir padovanojom, jums paskambinom, kad nesupa vaiko. Saket " batareikes per silpnos" ar ne taip? Idomu kaip sugadinom? Skelbiate , kad jusu vaiku, o varote " konvejeriu"tas supynes...BEGĖDĖ.Nuolat perku sitame forume , bet dar ne karto nepasitaike sitokiu atveju.
[quote=vaida g.,2014 08 02, 21:44]
Papildyta:
[/quote]
Deja, nukentejusiu nera ir nebus nes mano supynes nei vienos nesugede ir viskas kiek turejau pardaviau zmonems ir visi liko patenkinti tik jus ne.....reikejo iskart siust atgal jei jos tokios blogos man supo jos be problemu ir nei vienu sugedusiu net nepardavineciau ne toks zmogus esu...... gal transportavimo metu jas sugadino ismete ar panasiai nes jos puikiai veike tiek su vaiku tiek be jo..... jei as buciau tokia melage ir apgaudineciau zmones tai manau as cia nerasyciau ir aplamai slapstyciausi kaip daro tie kur tikrai apgaudineja... bet jums palikesiu sekmes smeizti visada paprasta....
Papildyta:
[/quote]
Deja, nukentejusiu nera ir nebus nes mano supynes nei vienos nesugede ir viskas kiek turejau pardaviau zmonems ir visi liko patenkinti tik jus ne.....reikejo iskart siust atgal jei jos tokios blogos man supo jos be problemu ir nei vienu sugedusiu net nepardavineciau ne toks zmogus esu...... gal transportavimo metu jas sugadino ismete ar panasiai nes jos puikiai veike tiek su vaiku tiek be jo..... jei as buciau tokia melage ir apgaudineciau zmones tai manau as cia nerasyciau ir aplamai slapstyciausi kaip daro tie kur tikrai apgaudineja... bet jums palikesiu sekmes smeizti visada paprasta....
Parduodu supynes, 40lt
Kaunas
Kaunas
Parduodu Fisher Price supyne http://www.musumazyl...er-price-supyne Bendraukime per az.
Kaip naujos bright stars supynes
http://www.musumazyl...t-stars-supynes
http://www.musumazyl...t-stars-supynes
Parduodame tik mūsų vaikučio naudotą vibro gultuką Bright Stars. Pirktas 2013 m. spalio mėn. Gultuko būklė labai gera, tiek muzikėlės tiek vibravimas veikia puikai. Mums šis gultukas buvo puikus pagalbininkas, mažylis labai mėgo jame ilsėtis ir pramogauti, tikiuosi patiks ir naujam šeimininkui
Kaina 100 Lt
Jūratė tel. 860086141, Kaunas
Nemoku įkelti nuotraukų , susidomėjusiems atsiųsiu
Ì el.p
Kaina 100 Lt
Jūratė tel. 860086141, Kaunas
Nemoku įkelti nuotraukų , susidomėjusiems atsiųsiu
Ì el.p
Skaityk nauja Bright Stars supyne siunčiu
Supynes Bright Starts InGenuity isties idealios bukles, skaityk naujos. Veikia magneto principu
Supynė turi: 5 greičio lygius.TrueSpeed technologija, kuri užtikrina saugų supimosi greitį. Galimybė lengvai nuimti ir uždėti papildomą pagalvėlę. 5 taškų saugos diržai. Neslystančios supynės kojelės. Nuimamas žaislų lankas. Nuimamas ir skalbiamas užvalkaliukas. Skirtingos melodijos su gamtos garsais. Garso stiprumo reguliavimas. Galimybė nustatyti supimosi laiką 30, 45 ir 60 min. Supynės nesunkiai susilanksto ir užima ne daug vietos, puikiai tinka keliaujant. Išmatavimai: 60 x 65 x 65 cm.
Naudojamos 4 x LR14 baterijos. Tinka vaikams nuo gimimo iki 11 kg
Kaina: 240 Lt siunciu tel 861444537
Supynes Bright Starts InGenuity isties idealios bukles, skaityk naujos. Veikia magneto principu
Supynė turi: 5 greičio lygius.TrueSpeed technologija, kuri užtikrina saugų supimosi greitį. Galimybė lengvai nuimti ir uždėti papildomą pagalvėlę. 5 taškų saugos diržai. Neslystančios supynės kojelės. Nuimamas žaislų lankas. Nuimamas ir skalbiamas užvalkaliukas. Skirtingos melodijos su gamtos garsais. Garso stiprumo reguliavimas. Galimybė nustatyti supimosi laiką 30, 45 ir 60 min. Supynės nesunkiai susilanksto ir užima ne daug vietos, puikiai tinka keliaujant. Išmatavimai: 60 x 65 x 65 cm.
QUOTE(Dinaidaa @ 2014 08 10, 11:24)
Skaityk nauja Bright Stars supyne siunčiu
Pala , pala ar tik ne tokia mes nusipirkom, tik neveikiancia ..... Sakot smeiziu, o as itariu, kad filmavot viena, o issiuntet kita. Labai nuosirdziai tikiuosi, kad cia as vienintele ta apgautoji ir daugiau tokiu nera, nes mamytes zinos kur vienitis ir jusu "biznis" liudnai gali baigtis. Daugiau neberasinesiu sitoje temoje, bet lieku prie savo nuomones, nes musu sventine nuotaika labai smarkiai sugadinot ir mes likome, mazu maziausiai, slykscioj situacijoj padovanoje neveikianti daikta
Sveikos mamytes
Parduodame dovanu gauna visiskai nauja linguoliuka (gavome dovanu antra...)
Spalvingas linguoliukas tinkamas nuo gimimo. Svelnus vibravimas, turi kelias melodijas, reguliuojasi garsumo lygis. Nuimamas lankelis su dviem zaisliukais.
Esame surinke linguoliuka isitikinti, kad veikia, nes siuntemes is UK.
95 lt.
Vilnius, jei reiketu siusti i kita butu +pasto islaidos
Parduodame dovanu gauna visiskai nauja linguoliuka (gavome dovanu antra...)
Spalvingas linguoliukas tinkamas nuo gimimo. Svelnus vibravimas, turi kelias melodijas, reguliuojasi garsumo lygis. Nuimamas lankelis su dviem zaisliukais.
Esame surinke linguoliuka isitikinti, kad veikia, nes siuntemes is UK.
95 lt.
Vilnius, jei reiketu siusti i kita butu +pasto islaidos