[quote=vaida g.,2014 08 02, 21:44]
[quote=Dinaidaa,2014 07 27, 19:11]
Pone prasau netersti mano vardo as jums atsiunciau supyne puikiai veikiancia ar su vaiku ar be jo.... mano supynes naujos veztines is uzsienio niekas kas pirko neturejo nusiskundimu tik jus...o jei jus sugadinote ir po savaites man paskambinote ta pasakyti kad neveikia tai cia jau jusu problema reikejo tada iskart siusti ja atgal jei ji tokia bloga ir neveikianti....
Papildyta:
Tik nereikia cia meluoti!!!!

Jau antra diena , kai nuvezem ir padovanojom, jums paskambinom, kad nesupa vaiko. Saket " batareikes per silpnos" ar ne taip? Idomu kaip sugadinom? Skelbiate , kad jusu vaiku, o varote " konvejeriu"tas supynes...BEGĖDĖ.Nuolat perku sitame forume , bet dar ne karto nepasitaike sitokiu atveju.
JEIGU YRA DAUGIAU NUKENTEJUSIU RASYKITE MAN I AZ
[/quote]
Deja, nukentejusiu nera ir nebus nes mano supynes nei vienos nesugede ir viskas kiek turejau pardaviau zmonems ir visi liko patenkinti tik jus ne.....reikejo iskart siust atgal jei jos tokios blogos man supo jos be problemu ir nei vienu sugedusiu net nepardavineciau ne toks zmogus esu...... gal transportavimo metu jas sugadino ismete ar panasiai nes jos puikiai veike tiek su vaiku tiek be jo..... jei as buciau tokia melage ir apgaudineciau zmones tai manau as cia nerasyciau ir aplamai slapstyciausi kaip daro tie kur tikrai apgaudineja... bet jums palikesiu sekmes smeizti visada paprasta....