QUOTE(klana @ 2013 05 14, 02:10)
Beana, kaip jus laikotes?? parasyk,prasau
Sveikutės,
Kažkaip gyvenu, o gal tiksliau egzistuoju. MB kaip ir neblogėja, bet nepasakyčiau ir kad gerėja. Vakar sužinojau, kad Sodra nebepratęs MB biuletenio liepė forminti invalidumą, bet kad jį dar leistų forminti reikia pristatyti išrašą iš KMUK apie jo diagnozę ir prognozes. Nu blin, diagnozė surašyta visuose išrašuose, kuriuos esu pristačiusi, o kokios gali būti prognozės sergant vėžiu, tai išvis neaišku, o ir ką jiems tai keičia, tai pons dievas težino. Taip kad iš mano pusės pajamų nulis, iš MB pusės galima sakyti irgi, nes tos invalidumo pašalpos, net pajamom vadint liežuvis nesiverčia, vien žo perspektyvos nekokios. Apie MB motiną vapšie patyliu, tik vaidint tesugeba, kad sūnelis rūpi, o kai reikia, kad ir finansinės paramos bent jau (nes apie kitą pagalbą jau nėr ką ir sakyti, net į tuoletą sūnaus nesugeba nuvesti ar vaistų suleisti), tai ir prasideda, o kaip aš, o kaip aš. Sakyčiau nieko neturi, butą turi, sodybą turi, miško turi, ką negali bent sūnaus gydymui suorganizuoti pinigų. Kai dantis susidėti pinigų yra, po Kijevus visokius lakstyti irgi, bet va vienturčiui sūnui kažkaip ir nelieka. Taip kad nuotaikos mano prastos, rankos svyra, nieko nenoriu galvoti ar daryti. Kartais jau būna nebesvarbu kaip, bet kad tik viskas pasibaigtų.