Pasakyte, o ne tavo mazoji reklamuoja ranksluoscius per telika?
kadangi eks. nieko nepaskaoja kur būna su vaiku, tai nežinau, gal... bet ji ir pati būtų pasigyrusi, manyčiau... esu kokiu 80 proc. tikra, kad ne ji.
QUOTE(Pasakyte @ 2013 05 08, 15:00)
kadangi eks. nieko nepaskaoja kur būna su vaiku, tai nežinau, gal... bet ji ir pati būtų pasigyrusi, manyčiau... esu kokiu 80 proc. tikra, kad ne ji.
Gal panaši. Per TV3 reklamą mačiau, kur reikia už lipdukus ranksluoščius Maximoj pirkt.
QUOTE(picea @ 2013 05 08, 14:04)
Gal panaši. Per TV3 reklamą mačiau, kur reikia už lipdukus ranksluoščius Maximoj pirkt.
Tai kad ne, ten ilgaplaukė mergytė, jei kalbi apie tą, kur reikia broliuką nusipirkti
Maniškiai tai sako kad perkam sesutę
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 08, 15:08)
Tai kad ne, ten ilgaplaukė mergytė, jei kalbi apie tą, kur reikia broliuką nusipirkti
Kažkaip į plaukus neatkreipiau dėmesio O tai rimtai galėtumėt broliams sesutę
QUOTE(picea @ 2013 05 08, 14:19)
Kažkaip į plaukus neatkreipiau dėmesio O tai rimtai galėtumėt broliams sesutę
O gal žinai kur sesutėmis prekiauja? Nes mes nežinome, perkam sesutę, o gaunam broliuką
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 08, 16:21)
O gal žinai kur sesutėmis prekiauja? Nes mes nežinome, perkam sesutę, o gaunam broliuką
Radai ko paklaust Mums tas pats
is dvieeju kartu taisyklees nedarykit
QUOTE(xena @ 2013 05 08, 21:11)
is dvieeju kartu taisyklees nedarykit
Vyro šeimoj yra buvę ir iš penkto karto.. O šiaip vidutiniškai - iš trečio.
Sveikutės Maniškės darželiniokė turi 3 seseris, 5-tas vaikas pagaliau - brolis Aš tai gal jau apseisiu be bernų
Beje, šiandien Agata gavo mokyklos psichologės įvertinimą apie brandą. Išvados intelektine branda pranoksta 6-mečius ir atitinka vidutinį 7-metį, o motoriniais-piešimo sugebėjimais pranoksta net 7-mečius, emocine-socialine branda atitinka 7-mečio brandą. Psichologės nuomone, jei pralauktume dar metus, jai pirmojoje klasėje gali būti jau per nuobodu, taigi geriau tegul ji turi stimulą vytis kiek vyresnius, nei jaustis pirmūne, bet nuobodžiauti. Žodžiu, keliaus rudenį mokyklon, ruošiamės darželio išleistuvėms
Beje, šiandien Agata gavo mokyklos psichologės įvertinimą apie brandą. Išvados intelektine branda pranoksta 6-mečius ir atitinka vidutinį 7-metį, o motoriniais-piešimo sugebėjimais pranoksta net 7-mečius, emocine-socialine branda atitinka 7-mečio brandą. Psichologės nuomone, jei pralauktume dar metus, jai pirmojoje klasėje gali būti jau per nuobodu, taigi geriau tegul ji turi stimulą vytis kiek vyresnius, nei jaustis pirmūne, bet nuobodžiauti. Žodžiu, keliaus rudenį mokyklon, ruošiamės darželio išleistuvėms
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 08, 16:21)
tai gal vyrą reikia į juvelyrikos kursus išsiųsti
Emis serga, sinusitas ir antibai o mažoji auga, čiauška kaip paukštelis...mielas tas mūsų paukštelis, vis dar negaliu ja atsigrožėti
Osvile, gal nori priglausti mamos skirtus kompresus? Atliko, galiojantys, tai gaila išmesti, o tau gal pravers
QUOTE(Laurytė @ 2013 05 09, 16:06)
Sveikutės Maniškės darželiniokė turi 3 seseris, 5-tas vaikas pagaliau - brolis Aš tai gal jau apseisiu be bernų
Mano draugė turi keturis sūnus, sakė gana, nebebandys daugiau
Mes manau irgi