Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukų namučiai

QUOTE(regal @ 2013 05 02, 14:20)
Kokia graži mažoji Pasakytė wub.gif

Išties labai daili mergina wub.gif
Atsakyti
Grįžau iš kosmetologės, dariausi veido valymą, masažą ir kaukę. Atsipalaidavau puikiai, ji labai gerai masažuoja, ne tik veidą, bet ir krūtinę, rankas. Galvoju anytai nupirkti dovanų Motinos dienos proga. O kąip jūs planuojat pasveikinti?

Aš vis pagalvoju apie Beaną, kaip jie gyvuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 02 gegužės 2013 - 19:55
Labos
QUOTE(regal @ 2013 05 02, 20:31)

Retai bepasirodau, bet labai stebiu ir palaikau Beaną ir jos šeimą 4u.gif

Laikomės gerai, Rokas auga kaip ant mielių (turim apie 130 cm ugio), pešasis su sese, bet vienas be kito negali biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už gerus žiodžius 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(regal @ 2013 05 02, 19:31)

Aš visada paskaitau ką jūs rašot. Va tik kažkaip arba neturiu ką rašyti, arba nuotaikos nėra. MB truputėlį pastiprėjęs, nors ir nelabai žymiai, bet bent jau neina blogyn. Truputį ir daugiau šnekėt bando ir pavaikščiot daugiau, kartais net išsivedu jį į lauką, tik prašau, kas gali kad padėtų, nes laiptais sunku jam lipti, tai baisu, kad neparkristų, nes nepajėgčiau viena jo pakelti. Aš va greitu laiku papildysiu bedarbių gretas, nes jau išsiunčiau prašymą dėl atleidimo, tai truputį liūdna, nes neįsivaizduoju kaip reikės toliau suktis. Labai nesinori prarasti namus, bet panašu, kad nebus kitos išeities. Pas anytą tikrai nebesikelsiu gyvent, tai kas žino, gal net grįšiu į Palangą. Stengiuosi kol kas apie tai labai negalvoti, bet dėl namų širdį labai skauda. Vis tikėjausi, kad pavyks kažkaip išlaikyti. Viltutė eina į darželį, sakiau šį mėnesį dar leisiu, o paskui nuo birželio per vasarą tegul namie būna. Tai va tokios naujienos kol kas pas mane.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 05 02, 20:31)
Grįžau iš kosmetologės, dariausi veido valymą, masažą ir kaukę. Atsipalaidavau puikiai, ji labai gerai masažuoja, ne tik veidą, bet ir krūtinę, rankas. Galvoju anytai nupirkti dovanų Motinos dienos proga. O kąip jūs planuojat pasveikinti?

Aš savo mamai prieš pora metų nupirkau veido procedūrą, o ji atsisakė, nes tipo ji gi paprasta moteriškė, ne ponia ir ja tokių nereikia doh.gif Teko pačiai eit, bet tavoji mėgsta, tuomet ok 4u.gif
QUOTE(Ramziukė @ 2013 05 02, 20:59)
Laikomės gerai, Rokas auga kaip ant mielių (turim apie 130 cm ugio), pešasis su sese, bet vienas be kito negali biggrin.gif

oho, koks ilgas bigsmile.gif
QUOTE(Pasakyte @ 2013 05 03, 08:42)
Ačiū, mielosios, už gerus žiodžius  4u.gif

beje, avęs pasigedo vienas žmogus mirksiukas.gif kadangi neturėjau daug laiko, tai, kiek supratau, lyg ir buvot sutarusios susitikt po tam tikros datos 4u.gif

gėlės supirktos, dovanų čekiai supakuoti, mažė miega, mama pasigražinus - keliausim šventėn. O ryt važiuosim Dzūkijon sveikint močiutės su Gimimo diena ir su Mamos diena bigsmile.gif Reikia dar ir mažę pas prosenelę užvežt, nes dar nemačiusi blush2.gif
Atsakyti
Zuikio saulute - vaikštau pas kitą kosmetologę mirksiukas.gif

Atsakyti
mes po šventės. Kaip ir kiekvienais metais neišlaikiau ir apsipyliau ašaromis. Negaliu kitaip, nes kas kitiems savaime suprantama - vaikai deklamuoja eiles, dainuoja, - man vis dar stebuklas. O Emilijus žiūrėjo žiūrėjo į mane ir paklausė "ko mama susigraudinai?" tepasakiau "kad labai gražu" wub.gif

QUOTE(Pasakyte @ 2013 05 03, 13:36)
Zuikio saulute - vaikštau pas kitą kosmetologę mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 05 01, 11:29)
FRAU, vis noriu paklausti - kaip sekasi su breketais? Ilgai dar teks nešiot? 4u.gif

Sekasi lotuliukas.gif Prognozių dar nėra lotuliukas.gif Matai, man ne dantis lygina, o sukandimą taiso.Tikiuosi, kad viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
Visas visų vasarinukų vardu sveikinu su Mamų diena, nes mes pačios nuostabiausios, pačios geriausios, pačios rūpestingiausios, pačios mylimiausios, pačios pačiausios wub.gif

user posted image
Papildyta:
Beana console.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 05 gegužės 2013 - 21:20
Su mamų diena, visas visas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2013 05 04, 20:18)
Sekasi lotuliukas.gif Prognozių dar nėra lotuliukas.gif Matai, man ne dantis lygina, o sukandimą taiso.Tikiuosi, kad viskas bus ok ax.gif

Ir man panašiai, su prognozėm sunkiai, nors norėčiau kuo greičiau doh.gif
Atsakyti