Sveikutes. Kaskada buvau jusu bureli, bet kaip sakoma baigesi motinystes atostogos ir dingau kaip i vandeni. Jei priimtumet atgal i savo bureli mielai prisijungciau.
QUOTE(ingakroska @ 2014 07 03, 12:13)
Sveikutes. Kaskada buvau jusu bureli, bet kaip sakoma baigesi motinystes atostogos ir dingau kaip i vandeni. Jei priimtumet atgal i savo bureli mielai prisijungciau.
Taigis prašom aš tikrai neprieštarauju tik vangokai mes čia bendraujam gyvenimas daugiau fb verda
QUOTE(Kulverstuke @ 2014 07 05, 21:34)
Taigis prašom aš tikrai neprieštarauju tik vangokai mes čia bendraujam gyvenimas daugiau fb verda
Nu va kiek praziopsojau, nesedint prie kompo. Kol mazoji buvo mazyte tai ir bendravau ir susitikime buvau, prasidejo darbai viskas prapuole.
QUOTE(ingakroska @ 2014 07 06, 14:34)
Nu va kiek praziopsojau, nesedint prie kompo. Kol mazoji buvo mazyte tai ir bendravau ir susitikime buvau, prasidejo darbai viskas prapuole.
O aš kažkaip nepamenu Jūsų
QUOTE(rasiukass @ 2014 07 07, 11:23)
O aš kažkaip nepamenu Jūsų
Gali but kad buvau kitu vardu,(busimamamyte) nes ilgokai nesinaudojus pamirsau prisijungimo duomenis, o ir sena pasta panaikinus tai nebuvo kaip duomenis susirast.
Va tep. Ir ka cia gali beatsimint kas buvo pries gerus 6-7 metus .
Ir oi turbut busiu susiklaidinus pati ir jus. Susitikimuose buvau,bet dabar mastau ar su vasarinukem ar su kitu bureliu.
Na bet vistiek su jumis bndravau.
QUOTE(ingakroska @ 2014 07 07, 15:56)
Ir oi turbut busiu susiklaidinus pati ir jus. Susitikimuose buvau,bet dabar mastau ar su vasarinukem ar su kitu bureliu.
busimamamyte - prisimenu tokį slapyvardį, bet viedo tai nepamenu
busimamamyte - prisimenu tokį slapyvardį, bet viedo tai nepamenu
Sveikos ,jai pamenat , prisiminiau vasarinukus ir nutariau paskaitinėti ,kaip gyvena.
Kaip vaikiukam sekas .
Erika išėjo į pirmą klasę ,kolkas sekasi gerai ,jai mokslai patinka pamokas ruošia be vargo ,vakarais dziudo treniruotes lanko su broliu ,taip ir gyvenam .
Kaip vaikiukam sekas .
Erika išėjo į pirmą klasę ,kolkas sekasi gerai ,jai mokslai patinka pamokas ruošia be vargo ,vakarais dziudo treniruotes lanko su broliu ,taip ir gyvenam .
QUOTE(ramune27 @ 2014 10 08, 16:02)
Sveikos ,jai pamenat , prisiminiau vasarinukus ir nutariau paskaitinėti ,kaip gyvena.
Kaip vaikiukam sekas .
Kaip vaikiukam sekas .
mūsų vaikai įvairia - vieni jau antrokai, kiti - pirmokėliai. sekasi irgi įvairiai: kas tenise laurus skina, kas gražiai šoka, piešia ar dainuoja, rašo
Pasakyte, ką Urtė gerai daro?
Ar baigėsi bėdos su šlapimo pūsle?
Mano ponaitis gražiai sąsiuvinius terlioja
QUOTE(Pasakyte @ 2014 11 11, 11:04)
mūsų vaikai įvairia - vieni jau antrokai, kiti - pirmokėliai. sekasi irgi įvairiai: kas tenise laurus skina, kas gražiai šoka, piešia ar dainuoja, rašo
smagu, kad vaikuciai turi uzsiemimus. maniske lanke muzikos mokykla, bet dabar kaip pasigimdziau near kam vezioti, tai perejom lankyti amatus prie namu, tai matau kad jai daug geriau patinka nei muzika
QUOTE(Osvile @ 2014 11 11, 23:42)
Pasakyte, ką Urtė gerai daro?
nu gi reikia ir sasiuvinius paterlioti