Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukų namučiai

Del Beanos vyro taip pat skaiciau fb,stiprybes jai didziausios,siuo sunkiu momentu.
Rasiukas,kuri is tavo seimos paliete si klastinga liga? verysad.gif stiprybes tau ir tavo seimai!
Atsakyti
Beana, priimk nuoširdžiausią užuojautą verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms,

Seniai čia besilankaiu, užsukau ogi žiūriu pagyvėjimas šioks toks mirksiukas.gif

QUOTE(Osvile @ 2013 11 15, 10:32)
Mes su alyvuogyte Santariskese, akyte zonduojam unsure.gif  Suvokiu, kad reikejo, bet vis tiek baisu. Ar kuri turejote tokios patirties?

Pauliukui buvo bėdu su akyte, bet kažkaip išsivertėm, be zondavimo, nes man taip baisu buvo kai viena mamytė papasakojo kas čia per procedūra, tai meldžiau Dievulio, kad tik neprireiktų, nes būč neištvėrus turbūt blush2.gif
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 11 29, 11:45)
Toms, kurių nėra FB - vakar po ilgos ligos išėjo anapilin Beanos vyras verysad.gif
Mes irgi tuo džiaugiamės wink.gif
Inred, pusė LT, o gal ir daugiau tokios pajamos yra visai šeimai mirksiukas.gif Dirbdama, gaudavau šiek tiek daugiau, nei nurodei, dabar namuose, mažiau wink.gif Na ir kažkaip užtenka ir mokesčiams, ir drabužiams, ir pramogoms wink.gif Manau, kad požiūrio klausimas...
P.S. su mano kvalifikacija, manau, kad turėčiau uždirbti bent 3 k. daugiau, bet... arba reikia arti be poilsio, arba per aukšta kvalifikacija lotuliukas.gif

Skaičiau apie Beanos vyra FB, baisu... užuojauta jai.... Mano mamytė jau 7 metai kovoja su šia liga, tikiuosi dar pakovos, dar pabus su manim....

O dėl pajamų ir išlaidu visiškai sutinku su tavim, mūsų šeimos pajamos per abu gal 3000 lt su trupučiu ir nieko, kažkaip išisverčiam ir paatostogaujam ir kažką nusiperkam, ir va antro leliuko laukiam, kai pagalvoji ir per TV pažiūri kaip kiti gyvena, tai mes dar tikrai labai gerai gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
Inred, taip 4u.gif

Beana verysad.gif Visos susiduriam tiek šeimoje, tiek artimoje aplinkoje su ta liga. Rodos, visi to matę. Bet kai tai atsitinka jaunam vyrui. TAVO vyrui... Man sunku net įsivaizduoti. Sunku net suprasti, nes neįmanoma į tai įsigyventi. Galima tik bandyti įsivaizduoti ir užjausti. Būk stipri!

Aš tai suprantu, ką nori pasakyti Inred. Išgyventi mes galim, žmogui daug nereikia, kad įsilaikyti. Bet norisi kažko daugiau. Ir labai gerai, kad norima daugiau. Kitaip visi ir stovėtume vietoje apkerpėję.
Iš kitos pusės tikrai... tiek daug vargstančiųjų aplink... Pasakysiu gal negražiai, bet laida apie renkamus pinigėlius gyvūnėliam paremti mane tiesiog probloškė. Tiek vargo aplink, o čia... akcijos atrakcijos... Užtenktų kiekvienam aplink apsidairyt ir artimą paremti dėmesiu ar duonos kąsniu ir jau būsime daug padarę. Jei išeina ir daugiau galime padaryti. Bet tos laidos varo į neviltį, bando sukelti kaltės jausmą. Nežinau, gal man jau paranoja.
Inred, tikiuosi, tai ne tavo virtuvė, nesinori nieko įžeisti doh.gif

Mano mažosios panelės akytė jau gražesnė bigsmile.gif Ir jau kokia didelė blink.gif Ir pasauliu vis labiau domisi, ir balselį vis dosniau demonstruoja.

Rasiukass, manau, gerai tokį darbą turėti 4u.gif
Atsakyti
Beana, užuojauta Tau ir Tavo šeimai.
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2013 11 29, 16:53)
Del Beanos vyro taip pat skaiciau fb,stiprybes jai didziausios,siuo sunkiu momentu.
Rasiukas,kuri is tavo seimos paliete si klastinga liga?  verysad.gif  stiprybes tau ir tavo seimai!

Tėčiui mano diagnozavo vėžį, užvakar operavo, tikimės geriausio
Mano vyrui problemos su stuburu, gydė nuo radikulito, kol vienas chirurgas įtarė kažką negero, genetinis kraujo tyrimas patvirtino, dar laukiam kitą savaitę magnetinio rezonanso atsakymo
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 11 30, 18:07)
Tėčiui mano diagnozavo vėžį, užvakar operavo, tikimės geriausio
Mano vyrui problemos su stuburu, gydė nuo radikulito, kol vienas chirurgas įtarė kažką negero, genetinis kraujo tyrimas patvirtino, dar laukiam kitą savaitę magnetinio rezonanso atsakymo

Oi brangioji laikykis!! Stiprybes tau dar karteli,tikekimes abiem atvejais paties geriausio,juk sventes,stebuklu metas 4u.gif
Atsakyti
Rasiukass, stiprybės tau ir kad viskas baigtųsi gerai ir tėčiui, ir vyrui! 4u.gif

Zuikiosaulute, - žinau ir suprantu, kad žmonės uždirba mažiau ir išgyvena. Ir net neabejoju, kad tu su savo ir patirtim, ir išsilavinimu - definatelly verta daug daugiau, nei moka. Tai vat apie tai aš ir kalbu.

Nežinau, kaip jūs ten visi sukatės. Bet pakalkuliuokit man kas nors. Pvz.: gerai, jei tėvai ar kas paremia nors kokiu butu, kuris arba neprašo tada pinigų (paskolos) arba pardavus tampa pirminiu įnašu. Man nenutiko nė vienas šių variantų. dviejuose kambariuose vis labiau imam netilpt - padirbėti iš namų kartais galėčiau, bet tai visiškai neįmanoma, jei vaikai ir vyras namie. Taigi, galvočiau apie didesn butą. Ir čia gaunasi fokusas - net jei parduočiau butą ir tą "pelną" panaudočiau kaip pirminį įnašą, paskolos suma (dėl pasikeitusių sąlygų bankų) būtų nuo 1600-2000 Lt. Mielai imčiau 100 proc paskolą, dabartinį butą išnuomočiau ir dengčiau ne tik jo palūkanas, bet ir naujo buto paskolos dalį - bet 100 proc neduoda. Klausimas - tai kaip tos šeimos, kur gauna neva 2500-3000Lt per abu ima tas paskolas??

Dabar paskaičiuokime - tarkim, nieko nekeičiam. 800Lt banko paskola, 2oo mokesčiai, apie 400 Lt - vaikų darželiai, apie 200 Lt MAriaus Čiurlionkė ir šokiai darželyje, 150 Lt Auros keramika ir šokiai darželyje. Plius telefonai - 100 Lt už tėvų, anytos ir mano tel. apie 300-400 Lt benzas. taigi, 2250 ar pan - vien mokesčiai. Klausimas - o kas, jei išsiskirčiau? Arba jei tiesiog, vyras neuždirbo beveik kažkurį mėnesį? Kas pas jus kitaip, kad į tą sumą telpa - maistai, drabužiai, atosotogos ir pan?

Klausiu tiesiai šviesiai, nes kartais nesuprantu, ar esu finansinė kretinė ar šiaip kokia dūra lotuliukas.gif doh.gif

nu bet užteks apie many. zuikiosaulute, kaip emio kosulys? Marius irgi kosėja dabar, ketvirtadienį rodysim gydytojai...

Ir dar....palaikykit už mane kumštelius. Jei vienas bandymas iššokt aukščiau bambos pavyks, gal bus permainų, kuriomis bus negėda pasigirti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Inred, laukiam pagyrų thumbup.gif

Mergos, o aš jums pasakojau, kad savo dičkiams adenoidus išoperavau? Na, gydytoja išoperavo blush2.gif

Rasiuk 4u.gif
Atsakyti
InRed, kai gauni 1500, vaikai eina i nemokamus burelius, tevai tel apsimoka patys ir stengiesi daugiau vazinetis visuomeniniu transportu. Atostogauji su palapinem prie ezero, na ir paskolos nereikia, nes bankas neduoda biggrin.gif
O jei rimtai - viskas cia pas tave gerai, kuo daugiau uzdirbi, tuo daugiau isleidi. Na gal ne tiek gerai, kiek dauguma taip gyvena.
O kaip geriau tai nezinau, vieni sako reikia mazinti islaidas, kiti - didinti pajamas. Nes jei uzsiciklinsi ties islaidu mazinimu, taip ir taupysi visa gyvenima, vietoj to, kad galvotum,, kaip didinti pajamas.
O juk noretusi ne isgyventi, o pagyventi. Pagal tokia teorija tu visiskai teisi, kad investuoji i vaikus ir ieskai geriau apmokamo darbo. Ir sekmes ji gaut. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2013 12 03, 18:29)
Rasiukass, stiprybės tau ir kad viskas baigtųsi gerai ir tėčiui, ir vyrui! 4u.gif
Zuikiosaulute, - žinau ir suprantu, kad žmonės uždirba mažiau ir išgyvena. Ir net neabejoju, kad tu su savo ir patirtim, ir išsilavinimu - definatelly verta daug daugiau, nei moka. Tai vat apie tai aš ir kalbu.

Nežinau, kaip jūs ten visi sukatės. Bet pakalkuliuokit man kas nors. Pvz.: gerai, jei tėvai ar kas paremia nors kokiu butu, kuris arba neprašo tada pinigų (paskolos) arba pardavus tampa pirminiu įnašu. Man nenutiko nė vienas šių variantų. dviejuose kambariuose vis labiau imam netilpt - padirbėti iš namų kartais galėčiau, bet tai visiškai neįmanoma, jei vaikai ir vyras namie. Taigi, galvočiau apie didesn butą. Ir čia gaunasi fokusas - net jei parduočiau butą ir tą "pelną" panaudočiau kaip pirminį įnašą, paskolos suma (dėl pasikeitusių sąlygų bankų) būtų nuo 1600-2000 Lt. Mielai imčiau 100 proc paskolą, dabartinį butą išnuomočiau ir dengčiau ne tik jo palūkanas, bet ir naujo buto paskolos dalį - bet 100 proc neduoda. Klausimas - tai kaip tos šeimos, kur gauna neva 2500-3000Lt per abu ima tas paskolas??

Dabar paskaičiuokime - tarkim, nieko nekeičiam. 800Lt banko paskola, 2oo mokesčiai, apie 400 Lt - vaikų darželiai, apie 200 Lt MAriaus Čiurlionkė ir šokiai darželyje, 150 Lt Auros keramika ir šokiai darželyje. Plius telefonai - 100 Lt už tėvų, anytos ir mano tel. apie 300-400 Lt benzas. taigi, 2250 ar pan - vien mokesčiai. Klausimas - o kas, jei išsiskirčiau? Arba jei tiesiog, vyras neuždirbo beveik kažkurį mėnesį? Kas pas jus kitaip, kad į tą sumą telpa - maistai, drabužiai, atosotogos ir pan?

Klausiu tiesiai šviesiai, nes kartais nesuprantu, ar esu finansinė kretinė ar šiaip kokia dūra lotuliukas.gif  doh.gif

nu bet užteks apie many. zuikiosaulute, kaip emio kosulys? Marius irgi kosėja dabar, ketvirtadienį rodysim gydytojai...

Ir dar....palaikykit už mane kumštelius. Jei vienas bandymas iššokt aukščiau bambos pavyks, gal bus permainų, kuriomis bus negėda pasigirti ax.gif  4u.gif

Ačiū, perduosiu sveikatos palinkėjimus
In red, būtų kitokios pajamos, būtų kitokios ir išlaidos
jei pernai vaikus leidau į darželio būrelius, šiemet visų teko atsisakyt, nes pabrango darželis, o pajamos tik 20litų per "didelės" kad mokesti sbūtų sumažintas. Aš už abiejų vaikų sportą į mėnesį moku 30lt, mano ir vyro telefonai mums atseina 12 litų, užsienyje nesame buvę, vienintelės atostogos Lenkijoje, vasaros savaitgaliais važinėjame ne į sodybas, o su palapine (bet žiauriai smagu ), praktiškai nieko nekainuoja. Paskolą mes irgi turime, pasiėmmėm prieš 8 metus, kai dar buvome nevedę ir paskolas dalino laisvai, dabar būtume negavę jokios smile.gif Tėvai mūsų neremia nei maistu, nei butais, nei vaikų žiūrėjimais. Bandau žiūrėti optimistiškai, bet jei vyras staiga nebegalėtų dirbti - nežinau kaip reiktų gyventi...
Vaikai mano pasigavo kažkokį Roto, Noro ar dar kažkokį virusą, abu vėmė, truputi karščiavo, bet tik po vieną dieną, bet jau šią savaitę palaikysiu abu namie, tegul sustiprėja smile.gif
Atsakyti
Ačiū brangiosios už užuojautą. Bandau kažkaip laikytis (dėl Viltės), bet su kiekviena diena darosi vis sunkiau, atrodo oro trūksta, taip skauda. Ryte, kad išlipti iš lovos prireikia milžiniškų pastangų. Kol kas negaliu to protu suvokti. Ateitis dar niekada neatrodė tokia tamsi ir gąsdinanti. Tiesiog neįmanoma išsakyti žodžiais to kas darosi mano širdy.
Atsakyti