Pasakyte, kas yra Bartas?
Pasitaisyk liniuote, akis bado.
Dziugu del Urtes. Mano dukra sake, kad mate ja.
QUOTE(Pasakyte @ 2013 10 25, 17:04)
sveikos, na kaip laikotės? mano reikalai kaip matote - geresni, bet vasia neduoda ramybės.. rašau atsiliepimus į jo pareiškimus tiesmui dėl bendravimo tvarkos...
tvarkomės po namus, urtė mokykloj labai gerai apsiprato, skaito, rašo, gal jau šį savaitgalį Bartas atkelias pas mus..
tvarkomės po namus, urtė mokykloj labai gerai apsiprato, skaito, rašo, gal jau šį savaitgalį Bartas atkelias pas mus..
aga, kas tas Bartas
Beana, kaip jusu reikalai?
Xena, kur dingus?
QUOTE(klana @ 2013 11 02, 02:40)
Įtariu, kad šuo.
Kaip laikotės? Kas naujo?
Kas čia žadėjo, kad skyrelis nenumirs
Mano vaikinas klasėje pagal ūgį trečias, prieš jį dvi mergaitės. Klasėje 26 vaikai, 16 berniukų Vyksta kova už būvį. Šiaip vaikinui trūksta susikaupimo, daro žioplas klaidas. Bet jeigu lyginant kitus berniukus, tai skirtumo nėra, ar jam 6, ar 7, vienodai kvaili ir mėgstantys paišdykauti
Bus matyti toliau. Ledo ritulį žaidžia kaip ir žaidė, dabar lapkričio 10 atvyksime į Elekrėnus, prašau, kam įdomu, atvykite pažiūrėti ir palaikyti Klaipėdos komandą
QUOTE(FRAU @ 2013 11 02, 20:37)
Įtariu, kad šuo.
Mano vaikinas klasėje pagal ūgį trečias, prieš jį dvi mergaitės. Klasėje 26 vaikai, 16 berniukų Vyksta kova už būvį. Šiaip vaikinui trūksta susikaupimo, daro žioplas klaidas. Bet jeigu lyginant kitus berniukus, tai skirtumo nėra, ar jam 6, ar 7, vienodai kvaili ir mėgstantys paišdykauti
Bus matyti toliau. Ledo ritulį žaidžia kaip ir žaidė, dabar lapkričio 10 atvyksime į Elekrėnus, prašau, kam įdomu, atvykite pažiūrėti ir palaikyti Klaipėdos komandą
tai,kad ir FB ten diskusijos tikrai neverda pilnu tempu
Del susikaupimo, tai palauk dar.Dar viskas nauja. Kol kas jie nesusigaudo,kad cia kitaip nei darzely O bernai lieka bernais, jiems dar vejai galvoj
QUOTE(klana @ 2013 11 05, 04:14)
tai,kad ir FB ten diskusijos tikrai neverda pilnu tempu
Del susikaupimo, tai palauk dar.Dar viskas nauja. Kol kas jie nesusigaudo,kad cia kitaip nei darzely O bernai lieka bernais, jiems dar vejai galvoj
va va, vakar mano jaunuolis valydamas dantis jau uždainavo "aha pasipiskim...." Nei juoktis, nei verkt
QUOTE(FRAU @ 2013 11 05, 15:55)
va va, vakar mano jaunuolis valydamas dantis jau uždainavo "aha pasipiskim...." Nei juoktis, nei verkt
Bartas - šuniukas, klasėje esantis pliušinis žaisliukas, kuris kiekvieną savaitgalį keliauja vis pas kitą vaiką...
Dėl sekso - Urtė kažkaip nei kalba, nei keikaisi, nei dainuoja pavaidina kad rengiasi į pasimatymą su draugu ir viskas.. Mes pasijuokiam, kad nebus vietos kur jiems gyventi.. ir kažkaip viskas ramiai
Dėl sekso - Urtė kažkaip nei kalba, nei keikaisi, nei dainuoja pavaidina kad rengiasi į pasimatymą su draugu ir viskas.. Mes pasijuokiam, kad nebus vietos kur jiems gyventi.. ir kažkaip viskas ramiai
Skaitau, nieko blogo, kad vaikai domisi, teiraujasi mūsų. Jau geriau taip nei kažkur gatvėj neaiškią info gautų. Ir normalu, kad šiais laikais viskas anksčiau, juk labai daug informacijos iš visur, tiek blogos, tiek geros Suaugusiajam sunku atsirinkti, o ir suprasti kai ką. Vaikams gal net lengviau kai kuriais atvejais
Pasakyte, prašau plačiau apie Barto keliavimą į namus. Nes kalbi labai paslaptingai.
Papasakokit, ką valgyt gaminat iš paprastų patieklalų? Norisi kažką gal užmiršto ar nemokėto pagamint
Lįskit iš pogrindžio
Frau, tos žioplos klaidos taip tik vadinasi Kiti kažkodėl jų nedaro Linkiu kuo mažiau tų klaidų.
Pasakyte, prašau plačiau apie Barto keliavimą į namus. Nes kalbi labai paslaptingai.
Papasakokit, ką valgyt gaminat iš paprastų patieklalų? Norisi kažką gal užmiršto ar nemokėto pagamint
Lįskit iš pogrindžio
Frau, tos žioplos klaidos taip tik vadinasi Kiti kažkodėl jų nedaro Linkiu kuo mažiau tų klaidų.
Apie BARTĄ tiek ir težinau.. Afrės dukros klasėje berods beždžionėlė yra, jau pas Ulą buvo...
laba
pasivaidensiu ir aš
Smagu vakar buvo pamatyti Osvilę ir jos mažąją
Pas mus viskas po senovei - darželis, namai, pamokėlės, blogas, moksliniai straipsniai, keli konkursai, renginiai apie vyną...daug vyno Fantastiškas laikas, kurį turbūt prisiminsiu visą gyvenimą
pasivaidensiu ir aš
Smagu vakar buvo pamatyti Osvilę ir jos mažąją
Pas mus viskas po senovei - darželis, namai, pamokėlės, blogas, moksliniai straipsniai, keli konkursai, renginiai apie vyną...daug vyno Fantastiškas laikas, kurį turbūt prisiminsiu visą gyvenimą
Sveikos visos kas nesilanko FB,tai cia ateinu su naujeinom,paziurekit i parasa mano ir suprasit viska
ZS labai smagu kad dabar tavo nuostabus laikas gyvenime,labai smagu girdeti
Pasakyte kaip tavo reikalai?
QUOTE(Semi @ 2013 11 14, 13:59)
Sveikos visos kas nesilanko FB,tai cia ateinu su naujeinom,paziurekit i parasa mano ir suprasit viska
Semi, sveikinimai