QUOTE(Osvile @ 2013 04 19, 22:18)
Jei sokti megsta, tada faina bus Urtei
Atranka rugpjucio gale turbut bus. As buvau nustebusi,kad didziausias kiekis norinciuju patekti buvo i choreografine pakraipa, mazesnis i muzikine, i dailes ejo, kas pageidavo, i neprofiliuota - visi likusieji. Siemet ziuriu tik tris apskritai klases formuos, negi vaiku sumazejo, nesitiki
Aha,
sumazejo. Padare 4 klases ir po 27 vaikus
Tai kas bus kitais metais, kai sunaiteli reiks vest.
Pasakyte, i choreografijos atranka nenuejot, ar nepatekot? Nes ziuriu neprofiliuotoj klasej busit. Bet moktytojos mergautine pavarde, gal jauna, gal nauja
Jusma, gime mergaite, kaip ir prognozavo gydytojai, mums jau 3 savaites
Kol kas didziaja laiko dali stengiames gulineti ir maitintis. Nors jau spejom ir Ikea aplankyt, ir su draugais i babykina nueit
Jau pirmadieni pradesim intensyvesni grafika, kaip ir daugelis musu turbut.
Pasipasakokit, kas eisit i mokykla, ar patekot, kur norejot, pas mokytoja, kuria norejot? Ar viska susipirkot? Ar nori vaikai eiti?
Tiesa, apturejo mano didieji adenoidu operacija sia savaite. Kadangi as buvau su pagranduke, nes papu maitinu, tetis su abiem ligoninej pabuvo
Viena paskui kita veze i operacine, atitinkamai ir parveze. Turejo rupestelio. Bet gerai, kad viskas ok, ta pacia diena ir paleido. Na, tik mazyte smulkmenyte, liemenes paliko vaikai palatos spintoje
Kaupiuosi nuvaziuoti pasiimti.