Labutis mergičkos,
Nu pas mumis visiškas štilis, matyt ir vasarėlė savo daro
Penktadienį buvau su grupiokėm susitikti, vienos tai gal kokius 8 metus nebuvau mačiusi, taip smagiai visos pasisėdėjom, paplepėjom paskui vakare sodan ir visas savaitgalis praleistas sode, smagumėlis Prisikapojau juodujų serbentų, vyšnių, šilauogių, žodžiu vitaminų dozė garantuota
Tik va kažko šeštadienį strenas maudė, galvoju ar čia mane perpūtė biškeli, (nes sode miegojom abu langus prasidarę) ar man čia kas susiję aišku neduok Dieve, bet paskui sekmadienį neblogai jaučiausi, šiandien jau visai gerai
Kaip jūs praleidot šventinį savaitgalį?
QUOTE(Kulverstuke @ 2013 07 08, 12:05)
Mes stovyklavom su palapine prie ežero
QUOTE(rasiukass @ 2013 07 09, 20:41)
Mes stovyklavom su palapine prie ežero
Jaučiu gerai praleidot laiką.Reiktų kada ir mums ryžti tik turbūt sekančias, bent jau dvi, vasaras nelabai išeis, bet aš nenuleisiu rankų
QUOTE(Kulverstuke @ 2013 07 10, 07:04)
Jaučiu gerai praleidot laiką.Reiktų kada ir mums ryžti tik turbūt sekančias, bent jau dvi, vasaras nelabai išeis, bet aš nenuleisiu rankų
Manau tokiam poislio būdui tiesiog reikia noro, vaiko amžius ne pirmoje eilėje Aišku su naujagimiu nelabai gal, bet kiek ūgtelėjusiu kodėl gi ne
Na ką kadangi aš dirbu ir prie kompo pasėdžiu, parašysiu ką nors, kad temelė nenumirtų
Liko dar viena dienelė ar aš jau atostogose Pirmoji atostogų savaitė beveik suplanuota, apsilankysim zoologijos muziejuje, reikia nusigauti paso pasidaryti, nes maniškio galiojimas jau baigiasi, iki anytėlės darbo pavažiuoti, kvietė lininių suknelių ir tunikėlių išsirinkti
Tiesa Paulius šią savaitę leidžia su mano tėvais, tiek įspūdžių jam buvo ypač vakar su mano mama aplankė net du Kauno muziejus, Velnių ir Karo, pabuvo Kipšo kavinėj, paskui prie Muzikinio teatro dar ant batuto pašokinėjo, tai kai parėjau iš darbo kokį pusvalandį tarškėjo nesustodamas
Liko dar viena dienelė ar aš jau atostogose Pirmoji atostogų savaitė beveik suplanuota, apsilankysim zoologijos muziejuje, reikia nusigauti paso pasidaryti, nes maniškio galiojimas jau baigiasi, iki anytėlės darbo pavažiuoti, kvietė lininių suknelių ir tunikėlių išsirinkti
Tiesa Paulius šią savaitę leidžia su mano tėvais, tiek įspūdžių jam buvo ypač vakar su mano mama aplankė net du Kauno muziejus, Velnių ir Karo, pabuvo Kipšo kavinėj, paskui prie Muzikinio teatro dar ant batuto pašokinėjo, tai kai parėjau iš darbo kokį pusvalandį tarškėjo nesustodamas
QUOTE(Kulverstuke @ 2013 07 11, 11:15)
Na ką kadangi aš dirbu ir prie kompo pasėdžiu, parašysiu ką nors, kad temelė nenumirtų
kulverstuke, kaip atostogos? kaip pilvukas?
osvile, kada jau lukstensies?
xena, kur dingai???????
Labukas,
Atostogos dar tik prasideda, bet kolkas reikaliukus šiokius tokius tvarkausi, tai pusdienis vistiek ant ratų būna
viskas gerai, jaučiuosi neblogai, pykinimai dingę, viskas kaip ir
Ryt su Paulium i Tado Ivanausko zoologijos muziejų varysim, su truliku teks baladotis, nes centre mašinos nėr kur statyti, visur užkišta, dar plius ir mokama O aš visai nepasiruošus, mokėti, na su visuomeniniu transportu kartais irgi gerai pasibaladoti
QUOTE(klana @ 2013 07 16, 04:33)
Atostogos dar tik prasideda, bet kolkas reikaliukus šiokius tokius tvarkausi, tai pusdienis vistiek ant ratų būna
viskas gerai, jaučiuosi neblogai, pykinimai dingę, viskas kaip ir
Ryt su Paulium i Tado Ivanausko zoologijos muziejų varysim, su truliku teks baladotis, nes centre mašinos nėr kur statyti, visur užkišta, dar plius ir mokama O aš visai nepasiruošus, mokėti, na su visuomeniniu transportu kartais irgi gerai pasibaladoti
Tyla ramuma. O šita, mūsų kažkuri neturėjo jau būti išsiritusi?
Xena, tu gi lyg įsiregistravai į FB - ale tavęs visai negirdėti, kaip laikotės?
QUOTE(InRed @ 2013 08 04, 13:47)
Tyla ramuma. O šita, mūsų kažkuri neturėjo jau būti išsiritusi?
aga, tyluma bet ne tik cia, bet ir FB
osvile lyg turetu dar tik lukstentis o gal jau pagimde,kad negirdet
Kulverstuke, paziurejau i tavo liniuote greit jau bus puse kelio iveikta Gal jau zinai kas pilvuke gyvena?
Užvakar gimė mūsų lėlytė
QUOTE(Osvile @ 2013 08 09, 08:45)
Užvakar gimė mūsų lėlytė
sveikinimai visai seimynelei Kaip vaikai prijama nauja seimos nare? koki varda isrinkot?