Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukų namučiai

QUOTE(FRAU @ 2013 05 30, 20:34)
Šiandien Dovydą ir kitus jo grupės draugus išleidome į mokyklą, t.y. buvo išleistuvių šventę.

Kokie jau suaugę vaikai bigsmile.gif  Kaip Dovydas sako, baigėsi katino dienos 4u.gif

Kaip darėte, kaip vyko išleistuvės? Na jums jau prasideda naujas etapas.
Šiandien važiuodama darban mačiau važiuojančius dvyliktokus papuoštose mašinose, vos neapsižliumbiau į juos bežiūrėdama, taip graudu pasidarė ir net nežinau kodėl.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 05 31, 10:05)
Kaip darėte, kaip vyko išleistuvės?  Na jums jau prasideda naujas etapas.
Šiandien važiuodama darban mačiau važiuojančius dvyliktokus papuoštose mašinose, vos neapsižliumbiau į juos bežiūrėdama, taip graudu pasidarė ir net nežinau kodėl.

Šventė tęsėsi beveik valandą, vaikai šoko, dainavo, deklamavo, skaitė, grojo (Dovydas būgnais lotuliukas.gif )

Po to važiavome į gamtą, šašlykai, tortas, vaikams nusamdėm labai fainą vedėją.

O čia mano pirmokas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurytė @ 2013 05 27, 17:47)
net ir 3 ? smile.gif o koks būtų?

O aš tave dar labiau mirksiukas.gif

Dėl FB - kiekvienas turi teisę rinktis, o pykti nėra ko. Be to, pritariu dėl tos apsaugos, kad kiti nemato FB ką plepam. O ir čia kai kurios daugiau pasakoja, kitos tik seka....
QUOTE(Kulverstuke @ 2013 05 29, 09:17)
Ar jūsų atžalos mėgėjai vaikščioti į svečius ir kviesti svečiuotis draugus?

Ne, nes name tokių gerų draugų neturi, o daugiau nėra ką kviestis. Kai kviečiam draugus, tai atvažiuoja su vaikais, bet tai būna planuoti vizitai.
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 29, 15:54)
Mano vaikų niekas nenori žiūrėti, po vieną gal sutiktų, o dviejų ne sad.gif Yra kaip yra, aš susitaikiau su tuo kad niekas man auginti nepadėjo ir nepadės

Ale kaip keista, net seneliai neima abiejų mirksiukas.gif Kodėl? Bijo, kad nesusitvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2013 05 31, 21:20)
Šventė tęsėsi beveik valandą, vaikai šoko, dainavo, deklamavo, skaitė, grojo (Dovydas būgnais lotuliukas.gif )

Po to važiavome į gamtą, šašlykai, tortas, vaikams nusamdėm labai fainą vedėją.

O čia mano pirmokas

user posted image

Labai mielos nuotraukos. Bet koks Dovydas didelis, nuo paskutinio mūsų susimatymo jis man dar daugiau paaugęs ir subrendęs, pasakyčiau, kad net ne pirmokas, o vyresnis. Ir tos garbanos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 31 gegužės 2013 - 23:31
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 06 01, 00:08)
Ale kaip keista, net seneliai neima abiejų mirksiukas.gif Kodėl? Bijo, kad nesusitvarkys rolleyes.gif

O kas supaisys?
Mano tai net Vilniuje gyvena, nedirba, butas nemažas, bet niekad net artyn prie tokios minties nebuvom prisiartinę 4u.gif Toks keistas supratimas, sakyčiau.
Su viena močiute (ne mūsų močiute) mokyklėlėj neseniai kalbėjausi apie pagalbą su anūkais. Tai ji taip ir pasakė, aš tikrai pavargstu su jais, bet darau tai, nes noriu padėti savo dukroms. Vat čia tas motyvas, kuris tikrai turėtų būti. O pas ką nėra tokio gražaus motyvo, tai...
Kiti mūsų seneliai dirbantys, tad tikrai neišeina palikt. Iš kitos pusės, kai labai kur reikia dviese su vyru išeiti, paprašom kurių nors atvažiuoti, padaboja. Bet jau artinasi laikas, kai nebereiks ir dabot ax.gif

Dovydas - tikras bernas jau thumbup.gif

Reikia eiti pomidorus parišti, pagenėti, nu ale kaip nenoriu pilvo piktinti unsure.gif Na, ryt gal anksti ryte g.gif biggrin.gif

Su vasara ir Vaikų gynimo diena wub.gif
Atsakyti
Dėl senelių - nu nežinau nežinau. Mūsų visi dirbantys, bet anyta Emį kiekvieną savaitgalį pasiima, mano mama irgi laisvoje savaitėje arba atvažiuoja, arba pas ją lekiam. O kur vasaros, kai darže grupes sujungia, tik močiučių pagalba ištemptos. Va šiandien pirmą kartą ir senelis Emį savaitgaliui pasiėmė. Čia tai kiek susirūpinus, kaip jiems ten bus viskas...

FRAU, Dovydas kaip iš akies trauktas tu ir ta plaukų spalva...ech varinukai wub.gif

Pristatau savo naujagimį Du Mėnuliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 06 01, 15:33)

FRAU, Dovydas kaip iš akies trauktas tu ir ta plaukų spalva...ech varinukai  wub.gif

O aš manau, kad labiau į MB, žydros akys, balti antakiai, ir ta plaukų spalva ax.gif Mano garbanos, na dar gudrumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 05 31, 23:08)

Matyt per didelis anūkų pasirinkimas
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Dovydas koks didelis, bet nepasikeites thumbup.gif

osvile, kaip tavo pilvuzas? ikelk liniuote, o tai nematyt kiek tau dar puskuot liko lotuliukas.gif 6-8 sav? mirksiukas.gif

rasiukass, mano brolis irgi 2 bernus turi.Mano tevai (tiksliau mano mama) nenori ju pasilikt...Gal val ar pora ir viskas..Su mano bernais kitaip, nes siaip daugumoj seimu dukros vaikai yra artimesni,nei sunaus. Kaip Osvile sake,kad is noro padet dukrai daro...O marti- ne dukra lotuliukas.gif Pas mane seimoj mano tevai labiau myli mano vaikus...Mano mama, tai net nesidrovi prie kitu pasakyt,kad Adelis yra pats mylimiausias is visu anuku doh.gif Tai kaip mano broliui jaustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2013 06 03, 03:49)
osvile, kaip tavo pilvuzas? ikelk liniuote, o tai nematyt kiek tau dar puskuot liko lotuliukas.gif 6-8 sav? mirksiukas.gif

Grubiai 10 4u.gif Liniuotę nusiėmiau, gerai ir be jos.

Pilvūziukas labai fainas. Pavyzdžiui, vyro žadintuvas ryte kėlė jį į komandiruotę, ir leliuką pažadino biggrin.gif Taip miela wub.gif
Šiaip suskystėjimo jau mažai besilaukiant trečio, nes jokio pasinešimo ant pirkinių nėra. Bet pamažu jau neramumai užeina. Ta proga lovytę, čiužinius, gultuką nusipirkau. Vyrai jau ir susuko lovą, pasistačiau dabar miegamajam ir bandau įsijausti į rolę biggrin.gif Praustuvą didesnį pasikabinom drabužinėj, kad patogiau būtų leliuką nupraust, komodą apačioj prakrausčiau, vietą laisvinu.
Iš esmės tas laikas gan greit bėga. Nes tik štai vaikų mokslai baigėsi, pora savaičių laisvesnių ir Palangon lėksim dviems savaitėms. Labai laukiu wub.gif O dar vežimą nusipirkti, tašytę susikrauti. Laukiu kol anyta pasius patalėlius, beje, jai jau šeštas anūkas, nors dar net 60 neturi biggrin.gif

Ei, gal kada susitikimą darome? Ką? Galim kur pusiaukelėj link Kauno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 03 birželio 2013 - 06:45
QUOTE(Osvile @ 2013 06 03, 06:43)
Pilvūziukas labai fainas. Pavyzdžiui, vyro žadintuvas ryte kėlė jį į komandiruotę, ir leliuką pažadino biggrin.gif Taip miela wub.gif
Šiaip suskystėjimo jau mažai besilaukiant trečio, nes jokio pasinešimo ant pirkinių nėra. Bet pamažu jau neramumai užeina. Ta proga lovytę, čiužinius, gultuką nusipirkau. Vyrai jau ir susuko lovą, pasistačiau dabar miegamajam ir bandau įsijausti į rolę biggrin.gif Praustuvą didesnį pasikabinom drabužinėj, kad patogiau būtų leliuką nupraust, komodą apačioj prakrausčiau, vietą laisvinu.
Iš esmės tas laikas gan greit bėga. Nes tik štai vaikų mokslai baigėsi, pora savaičių laisvesnių ir Palangon lėksim dviems savaitėms. Labai laukiu wub.gif O dar vežimą nusipirkti, tašytę susikrauti. Laukiu kol anyta pasius patalėlius, beje, jai jau šeštas anūkas, nors dar net 60 neturi biggrin.gif

wub.gif
As už meetą ir net labai. Rumšiškėse galėtume kaip Rasiukas siūlė.
Atsakyti
Osvile, tai dar pakankamai visko pirkai biggrin.gif Mes šįkart nei lovytės (miega su mumis), nei juo labiau jokių gultukų nepirkom biggrin.gif Drabužių irgi jokių, ir nesuprantu, kaip mano draugė leidžia galybę pinigų naujiems drabužėliams, kai turi krūvas atiduotų. Man tai jokio skirtumo, kad dėvėti. Džiaugiuos kol kas, kad dar nereikalauja kuo nors rengt, kaip Agata. Vat kitais metais įtariu jau gali būt situacija, kad reikalus tokių pat drabužių, kokius turi sesė. Mačiau tokią sesių situaciją per išleistuves doh.gif
Mano anyta vos 50-ies, o jau turi 4 anūkus biggrin.gif

QUOTE(Osvile @ 2013 06 03, 07:43)
Grubiai 10 4u.gif  Liniuotę nusiėmiau, gerai ir be jos.

Atsakyti