Osvile, tai dar pakankamai visko pirkai
Mes šįkart nei lovytės (miega su mumis), nei juo labiau jokių gultukų nepirkom
Drabužių irgi jokių, ir nesuprantu, kaip mano draugė leidžia galybę pinigų naujiems drabužėliams, kai turi krūvas atiduotų. Man tai jokio skirtumo, kad dėvėti. Džiaugiuos kol kas, kad dar nereikalauja kuo nors rengt, kaip Agata. Vat kitais metais įtariu jau gali būt situacija, kad reikalus tokių pat drabužių, kokius turi sesė. Mačiau tokią sesių situaciją per išleistuves
Mano anyta vos 50-ies, o jau turi 4 anūkus
QUOTE(Osvile @ 2013 06 03, 07:43)
Grubiai 10
Liniuotę nusiėmiau, gerai ir be jos.
Pilvūziukas labai fainas. Pavyzdžiui, vyro žadintuvas ryte kėlė jį į komandiruotę, ir leliuką pažadino
Taip miela
Šiaip suskystėjimo jau mažai besilaukiant trečio, nes jokio pasinešimo ant pirkinių nėra. Bet pamažu jau neramumai užeina. Ta proga lovytę, čiužinius, gultuką nusipirkau. Vyrai jau ir susuko lovą, pasistačiau dabar miegamajam ir bandau įsijausti į rolę
Praustuvą didesnį pasikabinom drabužinėj, kad patogiau būtų leliuką nupraust, komodą apačioj prakrausčiau, vietą laisvinu.
Iš esmės tas laikas gan greit bėga. Nes tik štai vaikų mokslai baigėsi, pora savaičių laisvesnių ir Palangon lėksim dviems savaitėms. Labai laukiu
O dar vežimą nusipirkti, tašytę susikrauti. Laukiu kol anyta pasius patalėlius, beje, jai jau šeštas anūkas, nors dar net 60 neturi
Ei, gal kada susitikimą darome? Ką? Galim kur pusiaukelėj link Kauno.