Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukų namučiai

Cеминар женщин на тему „Как жить в любовных отношениях с вашим мужем“.
Спрашивают: „Вы любите своих мужей?“ Все женщины подняли руки.
Тогда их спросили: „Когда вы в последний раз сказали вашему мужу, что вы его любите?“ Некоторые не помнили, некоторые вчера, некоторые сегодня...
Тогда женщинам сказали взять телефон и отправить следующий текст: „Дорогой, я люблю Тебя“. Затем женщинам сказали обменяться телефонами и читать пришедшие текстовые сообщения.
Вот некоторые ответы:
1. Кто это?
2. Ах, Ты больна, мать моих детей?
3. Люблю Тебя
4. И что теперь? Что случилось с автомобилем снова?
5. Я не понимаю, чего Ты хочешь?
6. Что Ты вновь натворила? Я не прощаю Тебя на этот раз!
7. ?!?
8. Не ходи по кругу, просто скажи мне, сколько Тебе нужно!
9. Мне это снится?
10. Если Ты не скажешь мне, кому это сообщение на самом деле, кое кто умрет!
11. Я просил Тебя больше не пить. Если Ты от меня устала, я удалюсь!
12. Чего бы Ты не хотела, ответ НЕТ!!
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2013 05 25, 20:19)
Тогда их спросили: „Когда вы в последний раз сказали вашему мужу, что вы его любите?“ Некоторые не помнили, некоторые вчера, некоторые сегодня...
Тогда женщинам сказали взять телефон и отправить следующий текст: „Дорогой, я люблю Тебя“. Затем женщинам сказали обменяться телефонами и читать пришедшие текстовые сообщения.
Вот некоторые ответы:
1. Кто это?
3. Люблю Тебя
7. ?!?
9. Мне это снится?

Būtų facebook'as, "palaikinčiau" biggrin.gif
Atsakyti
Jo, greičiausiai iš vyro gaučiau atsakymą Nr.2 biggrin.gif Pagalvotų, kad arba labai sergu arba dar variantas, kad kažkuo prasikaltau biggrin.gif
Mes su vyru iš viso tokių žodžių nevartojam, jie mums atrodo pernelyg nuvalkioti. Mums tinka anekdotas:
Žmona klausia vyro - ar tu mane myli? Tas atsako - taigi per vestuves pažadėjau mylėt, vadinasi, myliu biggrin.gif
Čia kaip ir savaime suprantamas dalykas, nereikia tam žodžių smile.gif

QUOTE(kava @ 2013 05 27, 12:02)
Būtų facebook'as, "palaikinčiau" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2013 05 25, 20:19)
Вот некоторые ответы:
1. Кто это?
3. Люблю Тебя
7. ?!?
9. Мне это снится?

Mano atsakymas vyrui i tokia zinute dazniausiai buna 5 hihihi.gif
Nors as vaikam daznai sakau, kad juos mylu. Kodel negalima to paties vyrui sakyti g.gif
Atsakyti
O mums netinka nė vienas variantas 4u.gif
Atsakyti
net ir 3 ? smile.gif o koks būtų?
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 05 27, 15:08)
O mums netinka nė vienas variantas 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Oho kaip daug kalbama čia ax.gif

man labai gaila, kad beveik numarinome mūsų skyrelį.

Ir kas čia pasiūlė tą prakeitą f.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2013 05 27, 20:13)
Sveikutės 4u.gif

Oho kaip daug kalbama čia ax.gif

man labai gaila, kad beveik numarinome mūsų skyrelį.

Ir kas čia pasiūlė tą prakeitą f.... schmoll.gif

Frau, na nepyk, bet juk nebuvai pati iš daug kalbančiųjų. Aš pasiūliau FB, ir nematau nieko blogo. Kas nori, bendrauja ir čia, ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 05 27, 22:00)
Frau, na nepyk, bet juk nebuvai pati iš daug kalbančiųjų. Aš pasiūliau FB, ir nematau nieko blogo. Kas nori, bendrauja ir čia, ir ten 4u.gif

Žinai, skaičiau nuolat ir gyvenau vasarinukų gyvenimą, nesvarbu, kad retai, ką rašydavau. Taip, neatviraudavau, bet vien todėl, kad kai kurie faktai išlįsdavo į viešumą. O dabar visos bendrauja f... Ir čia nebėra laiko verysad.gif

Labai gaila, netgi pykstu, nes mano vaikas augo kartu su vasarinukais. Bet matyt jau užaugome schmoll.gif

Gerų visoms ir visiems atostogų, gražios vasaros. Kas būsite Klaipėdoje, paskambinkite bigsmile.gif
Atsakyti
Frau, tiktais ramiai biggrin.gif Kiek tu manai jos tenajaus pliurps? Liezuviai nudzius tongue.gif

As tikrai niekur nedingstu ir persikelt i ta "advanced" lygi visai nesiruosiu.

Zuikiosaulute, koks gi tas tavo vyro atsakymas butu?
Man tai visi tie variantai tokie juokingi, nezinau lotuliukas.gif Maniskis tai nieko neatrasytu, taupytu babkes SMS lotuliukas.gif

Dvi intensyvios dienos, taip idomiai jauciasi ten apacioj g.gif Reik biski pasiilset. Nors sunkiai iseina, tiek visokiu reikalu. Nors tiek, kad didziajai tuoj atostogos, laisviau biski.
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2013 05 28, 20:37)
Žinai, skaičiau nuolat ir gyvenau vasarinukų gyvenimą, nesvarbu, kad retai, ką rašydavau. Taip, neatviraudavau, bet vien todėl, kad kai kurie faktai išlįsdavo į viešumą. O dabar visos bendrauja f... Ir čia nebėra laiko verysad.gif

Labai gaila, netgi pykstu, nes mano vaikas augo kartu su vasarinukais. Bet matyt jau užaugome schmoll.gif

Gerų visoms ir visiems atostogų, gražios vasaros. Kas būsite Klaipėdoje, paskambinkite bigsmile.gif

FB galima ir paatvirauti, nes ten niekas iš svetimų negali skaityti,o ir nuotraukų niekas išskyrus tavo nurodytus asmenis nemato, o pykti tikrai nėra ko, nes niekas nieko neatima, galima bendrauti, jei tik noras yra, bet būtent bendrauti smile.gif O kodėl jūs esate tokios prieš FB? Juk nebūtina ten gyventi 4u.gif
Atsakyti
aš irgi nesuprantu, ko bijot FB, nuo tavęs pačios gi priklauso, kiek tu prie jo sėdėsi. O turėt visu pažįstamus iš visų savo gyvenimo etaspų vienoj krūvoj kartais labai praverčia. Bendraut nebūtina, bet pamatai, kuo jie gyvena, pasinaudoji jų patirtim. O SM man įgriso dėl šokinėjančių reklamų.
Atsakyti