Nuostabu! susigraudinau ir as
Sveikinimai
iš tiesų, mamos meilė ne dalinasi, o auga Graži istorija
Labai grazi istorija
Džiaugiuosi už Jūsų šeimą...
...už Tave..., kad atėjo Ramybė...Pilnatvė...
Nuoširdžiai...
...už Tave..., kad atėjo Ramybė...Pilnatvė...
Nuoširdžiai...
Kaip nuostabiai aprašytas gimdymas. Irgi žliumbiu
pati paciausia istorija, kokia kadanors skaiciau
sekmes jusu seimai
sekmes jusu seimai
Labai graziai ir jausmingai aprasyta
Santarves ir sveikatos Jusu visai seimai
Santarves ir sveikatos Jusu visai seimai
labai grazi istorija
Taip , meile dvigubeja ....
Ir tiesa, kad vaikai turi buti LAUKIAMI, turbut tas mano 2x stipresnis laukimas padejo nugaleti gyd. hipotezes ir pavyko prisisaukti vaikeli...
nuosirdi,atvira ,ir labai grazi istorija.Aciu kad pasidalinat ja su mumis.
Tik man labai smalsu, koks tas zenklas siustas D. kad jau,kad gali/turi/sugebi buti dvieju vaikuciu mama,ir kad jis jau yra ? Pranasiskas sapnas, ar kazkas tokio?
Ir tiesa, kad vaikai turi buti LAUKIAMI, turbut tas mano 2x stipresnis laukimas padejo nugaleti gyd. hipotezes ir pavyko prisisaukti vaikeli...
nuosirdi,atvira ,ir labai grazi istorija.Aciu kad pasidalinat ja su mumis.
Tik man labai smalsu, koks tas zenklas siustas D. kad jau,kad gali/turi/sugebi buti dvieju vaikuciu mama,ir kad jis jau yra ? Pranasiskas sapnas, ar kazkas tokio?
QUOTE(MonCheri @ 2013 08 19, 23:05)
Mieloji, tai jausmas, nezmoniskas noras tureti kudikeli. Man tai buvo zenklas, nes iki tol, pasikapscius sirdyje, be gedos jausmo pripazinau - nenoriu. Dukrele jau savarankiskejo, ramiai miegojo, as ruosiausi grizti i darba, be proto bijojau gimdymo. Nenorejau, ir tai atvirai sau ir vyrui pripazinau.
Ir po tos maldos vakare supratau, kad jis jau laukia musu...