Gal kuri darysit HM uzsakyma Kaune? pavelavau prisijungti
QUOTE(deltadu @ 2013 04 23, 12:56)
O tai jei siųstis iš Alliexpress, tai bent 2 dydžiais didesnius?
man ši formulė nepasitvirtino. siunčiausi haremo kelnes. pagal ūgį reikėtų dydžio 6 (120 cm), bet as pasiėmiau 8 vienu dydžiu didesnes, nes buvo 4, 6, 8... paskendo vaikas, nešios turbūt kitais metais, jeigu ne dar kitais patarčiau žiūrėti atsiliepimus, ten žmonės rašo kartais. ir jeigu siauras modelis arba džinsas, kuris nesitempia, gal ir verta kiek didesnį dydį pasirinkti
aciu visom mamytem pasisakiusioms del tesco
sveikos,
man iskilo klausimas del tesco rubu. gal zinot, jei isvis nera to zenkliuko international delivery, tai isvis nesiuncia i uzsieni, tuo paciu ir i lietuva? susimeciau ties kai kuriais rubais
man iskilo klausimas del tesco rubu. gal zinot, jei isvis nera to zenkliuko international delivery, tai isvis nesiuncia i uzsieni, tuo paciu ir i lietuva? susimeciau ties kai kuriais rubais
QUOTE(deltadu @ 2013 04 23, 13:56)
niu gražu.. O tai jei siųstis iš Alliexpress, tai bent 2 dydžiais didesnius?
dviem nereikia užtenka dydžiu didesnius, kiek teko skaityt skelbimuose ir stebėt išmatavimus tai įspūdis toks susdarė
QUOTE(Birbiziukas @ 2013 04 23, 15:25)
dviem nereikia užtenka dydžiu didesnius, kiek teko skaityt skelbimuose ir stebėt išmatavimus tai įspūdis toks susdarė
nebutinai. cia irgi laimes dalykas. pirkau du dzemperiuksu 3T dydzio, vienas mazas, kitas dar ciut didokas
QUOTE(Karvytė Mū @ 2013 04 23, 15:24)
sveikos,
prie kuriu čia nėr ? dar neteko be ženkliuko pirkt
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 23, 15:48)
prie kuriu čia nėr ? dar neteko be ženkliuko pirkt
pvz. cia:
http://www.clothinga...atgsale,mn-sale
nieko nesuprantu - kai per "sale" ir "men" issirinkau sita megztuka, to zenkliuko isvis nebuvo, o kai cia imeciau nuoroda (ir pries tai dar vieno megztuko)- zenkliukas atsirado pilnatis visiska
vo, print screen be zenkliuko
QUOTE(murashke @ 2013 04 23, 11:53)
ok, tik ribotai reikes ju imti
kodel ribotai? as noreciau vieno buteliuko. gausis kazkur apie 17 lt ane? o kiek dar siuntimas is UK, ar iki nemokamo renkat? jei sutinkat persiust i kita miesta tai prisijungciau
QUOTE(asedita @ 2013 04 23, 14:15)
bet ne HM puslapyje jau tiksliai neatgaminsiu to pokalbio. Bet esme, jog ji skambino i HM del blokuotos saskaitos ir jai pasake kad ner ko naudotis kodais, kuriu jie jai nesiunte gal pasirodys ji cia ir tiksliau papasakos kaip ten buvo
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 04 23, 14:54)
Bet esme, jog ji skambino i HM del blokuotos saskaitos ir jai pasake kad ner ko naudotis kodais, kuriu jie jai nesiunte gal pasirodys ji cia ir tiksliau papasakos kaip ten buvo
prisimenu
QUOTE(Karvytė Mū @ 2013 04 23, 15:50)
pvz. cia:
nieko nesuprantu - kai per "sale" ir "men" issirinkau sita megztuka, to zenkliuko isvis nebuvo, o kai cia imeciau nuoroda (ir pries tai dar vieno megztuko)- zenkliukas atsirado pilnatis visiska
dabar pati radau atsakyma, ka padarysi, ne visi akli diena mato kai paspaudziu "care and information"- tas zenkliukas dingsta is puslapio, o paspaudus "description"- vel atsiranda gal kam pades sita info
Papildyta:
kadangi skelbimu temoje vitaminus siulyt draudziama, tai pabandysiu dar karta pasiulyti cia, parduosiu pigiau, nei man kainavo (su atsisiuntimu is kito miesto mokejau 107 lt), nes maniske atsisako grieztai juos naudot
EQUAZEN eye q children's chews - strawberry flavoured capsules.
braskiu skonio zuvu tauku kapsules vaikams nuo 3 metu bei suaugusiems, 3 dezutes uz 90 lt. zr. aprasyma zemiau.
pirkta 3 uz 2 kaina,dvi dezutes neatidarytos, is vienos sunaudotos 3 ar 4 kapsules. Kaunas, siunciu, jei reikia. Noreciau parduot visas 3 dezutes is karto,jei atsiras norinti rasykit i a.z.
pirkta is cia:
http://www.boots.com...capsules_29817/