Sveikos renku HM (Anglijos) uzsakyma. Siuntimas i UK adresa nemokamas (jei suveiks kodas), pirksiu tik tas prekes, kurias idejus i krepseli iskart issius (tad pirmiau pasitikrinkit). Apmokejimas is anksto, beja negaliu garantuoti, kad viskas seksis gerai ir uzsakymas neuzklius HM. Taciau viena siunta pavyko, tikiuosi ir kitoms seksis taip pat. Noriu surinkti kuo daugiau kg siuntos, kad gautusi siuntimas kuo pigiau. Siaip 1 kg parsiuntimo i Kauna kaina gausis apie 8 lt.
Siuskite uzsakymus i gaaabriele@yahoo.com (priimsiu kelias merginas) ir nurodykite savo SM nika.
Atsiemimas, Kaunas, netoli PC SAVAS.
Saskaita Swedbank'e.
Jeigu atsiras greit norinciu uzsakysiu jau siandien
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 22, 16:28)
Iš swedo į swedą gavėjui niekada neskaičiuoja, o jei iš kito banko į swed, tai siuntėjui pagal banko įkainius 1,20 arba 1,40, o gavėjui swed 1,20.
as biski nesuprantu, tai jei man dabar pavedima darot is kito banko tai man uz tai kad gaunu nuskaiciuos??? kazkokia nesamone, niekad nemaciau kad taip butu, va reik patikrinti.
QUOTE(dzemute @ 2013 04 22, 17:20)
as biski nesuprantu, tai jei man dabar pavedima darot is kito banko tai man uz tai kad gaunu nuskaiciuos??? kazkokia nesamone, niekad nemaciau kad taip butu, va reik patikrinti.
Tikrai nuskaičiuos, pasitikrinkit išrašus
QUOTE(taskiukas @ 2013 04 22, 14:04)
ar jau pirkote? O gal Vilniuje kas renkate?
QUOTE(murashke @ 2013 04 22, 14:06)
gal apsiimtumėte kelis daiktelius į Šiaulius persiųsti?
Jie siunčia į LT ar per tarpininkus perkate?
QUOTE(dzemute @ 2013 04 22, 18:20)
Taip, 1,20Lt, jei iš kito banko pavedimą darys. Aš iš swedo dariau
QUOTE(Jolė*** @ 2013 04 22, 18:24)
Tikrai nuskaičiuos, pasitikrinkit išrašus
tai as jau nuostoli dabar nuo mamyciu reiskias geram sedziu, nes neprasau pinigeliu papildomai
QUOTE(dzemute @ 2013 04 22, 17:39)
tai as jau nuostoli dabar nuo mamyciu reiskias geram sedziu, nes neprasau pinigeliu papildomai
na tai atsiimant danes, arba jei siusit dades
pirksiu TESCO, priimciau 4 mamas kad 10 svaru siuntima pasidalinti po 2 svarus.
Vilnius
yra galimybe perduoti i Kauna
Vilnius
yra galimybe perduoti i Kauna
lyg vis būna kalbama apie smėlio dėžes , bet niekaip nerasdavau tinkamos
gal kas galit parekomenduoti? plastmasinės,kad užsidengtų? ateina sezonas...norėsis ilgiau sode būt
gal kas galit parekomenduoti? plastmasinės,kad užsidengtų? ateina sezonas...norėsis ilgiau sode būt
QUOTE(taskiukas @ 2013 04 22, 15:52)
beje, gal zinote kaip zuvu tauku kvapa is rubu panaikinti? uzlasejo sie taukai ant maikutes vaiko, tai jau 4 kartus ploviau, o zuvu kvapas vis yra
pabandykite fairy uzpilti ir palikti 10-15 min, tada skalbkite. Labai gerai isima riebalus ir kvapas turetu dingti
QUOTE(bbiitute @ 2013 04 22, 17:19)
Merginos ar kuri siandien pirkot SD niekaip negaliu apmoketi niekaip nesuprantu jau daug kartu bandziau korta moketi bijau , nes praejusi karta korta apmokejau ir gavai striuke su baisiniu broku
kas tai Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again. jau ir korta bandziau niekaip
kas tai Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again. jau ir korta bandziau niekaip
bandykite kita narsykle ir dar galite nauja accounta susikurti. O kaip siaip psl ju? nestringa narsant?
Jei negrazino pinigu uz broka, darote taip: darot nauja uzsakyma ir uzsakot ta pacia striuke tokio pat dydzio. Kai gaunat, nusiunciat foto tos pirmos aisku butinai mokekite per paypal
QUOTE(gaaabriele @ 2013 04 22, 18:18)
Sveikos renku HM (Anglijos) uzsakyma. Siuntimas i UK adresa nemokamas (jei suveiks kodas),
cia asmenini koduka turite?
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 04 22, 21:00)
bandykite kita narsykle ir dar galite nauja accounta susikurti. O kaip siaip psl ju? nestringa narsant?
Jei negrazino pinigu uz broka, darote taip: darot nauja uzsakyma ir uzsakot ta pacia striuke tokio pat dydzio. Kai gaunat, nusiunciat foto tos pirmos aisku butinai mokekite per paypal
o krepseli irgi teks is naujo krauti jau du kartus susikroviau , lyg ir stringa
pabandziau su kita narsykle irgi neleido
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 04 22, 20:00)
Yra kodukas -5sv. 1304, tikiuosi jis suveiks, na cia ne nemokamas siuntimas, bet suma minusuoja siuntimo islaidas