mergaites, kiek kainuoja lindex pristatymas I lt ir kas pristato bei mangooutlet kiek kainuoja pristatymas I lt ir kas pristato?
is anksto dekui!
RENKU:
Tesco iki nemokamo siuntimo i UK
Galiu parinkti ASDA
Priimu i HM kooperacija. Salygos HM:
1. siuntimas i UK zmogui 1 sv (krepsiukai proto ribose)
2. Prekes turi buti in stock arba max 2 sav atidetas issiuntimas
3. Pinigus rinksiu iskart
Renku, nes reikia tase pririnkti i LT. Manyciau greit neateis, gal uz kokiu 4-6 sav. Siusiu per patikimus kurjerius, tai gausis apie 30 sv tase. Neturetu gautis daugiau nei 8 lt/kg. Mano bankas swed. Jei jusu uzsakymas nera didelis, priimsiu ir su seb. Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)
Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintine 1 psl
TESCO
ASDA
HM
Tesco iki nemokamo siuntimo i UK
Galiu parinkti ASDA
Priimu i HM kooperacija. Salygos HM:
1. siuntimas i UK zmogui 1 sv (krepsiukai proto ribose)
2. Prekes turi buti in stock arba max 2 sav atidetas issiuntimas
3. Pinigus rinksiu iskart
Renku, nes reikia tase pririnkti i LT. Manyciau greit neateis, gal uz kokiu 4-6 sav. Siusiu per patikimus kurjerius, tai gausis apie 30 sv tase. Neturetu gautis daugiau nei 8 lt/kg. Mano bankas swed. Jei jusu uzsakymas nera didelis, priimsiu ir su seb. Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)
Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintine 1 psl
TESCO
ASDA
HM
Mergaitės, ypač vilnietės
Gal kuri dažniau po Gariūnus vaikštot nei aš (buvau prieš 10 metų turbūt ) ir matėt kažką panašaus berniukui krikštynoms?
Pardavėja sakė, kad lenkiškas ir pirko Palangoj . Dabar žiauriai užsikabinau, nes jis man labai patiko - šaukit jei kas užmatysit!! Ačiū
Papildyta:
Aš gavau praeitą sav., irgi trūko 1 prekės, grąžino $$$ be jokių bylų, tiesa, tik po antro laiško
Gal kuri dažniau po Gariūnus vaikštot nei aš (buvau prieš 10 metų turbūt ) ir matėt kažką panašaus berniukui krikštynoms?
Pardavėja sakė, kad lenkiškas ir pirko Palangoj . Dabar žiauriai užsikabinau, nes jis man labai patiko - šaukit jei kas užmatysit!! Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 04 19, 19:02)
deja, pasieke mane šiandien siuntinys, trūksta dviejų prekių kolkas. Bijau, kad netrūktų daugiau, nes gavau 2 siuntinius, tad iki galo visko nesužiūrėjau dar.
Įdomu būtų suinoti ar E5p kam nors padengė nuostolius dėl trūkstamų prekių? nesinori patirti nuostolių
Įdomu būtų suinoti ar E5p kam nors padengė nuostolius dėl trūkstamų prekių? nesinori patirti nuostolių
Aš gavau praeitą sav., irgi trūko 1 prekės, grąžino $$$ be jokių bylų, tiesa, tik po antro laiško
Priminkit kiek mazdaug keliauja prekytes laiko is SD ir i LT buna nemokamas siuntimas ar pirk kiek nori vistiek siuntimo mokesti ims?
Aciukas is anksto
Aciukas is anksto
QUOTE(dzemute @ 2013 04 19, 22:36)
Priminkit kiek mazdaug keliauja prekytes laiko is SD ir i LT buna nemokamas siuntimas ar pirk kiek nori vistiek siuntimo mokesti ims?
Aciukas is anksto
Aciukas is anksto
apie 10 d nuo uzsakymo. Labai retai buna free siuntimas i LT
QUOTE(šarūnė @ 2013 04 19, 14:03)
Merginos, perkat viską ir iš visur Gal kur esat matę tokį kremą Xerolys 5 randu visokiuose vengriškuose, bet ne lt ar angliškuose puslapiuose. Anytai gydytojas išrašė, pas mus vaistinėse jo nebėra. Aišku, ne tragedija, jei kas, nueis ir išrašys kokį kitokį, bet gal kuri netyčia esat matę Labai ačiū
Ale gyd. "geras", kad išrašė tokį, kurio nėr . O neturit kas į lenkus važiuoja pasishopint - parvežtų
QUOTE(bbiitute @ 2013 04 19, 17:37)
neigiamai nevertinu nieko tik manau kad nuo tokiu dalyku ir prasideda nenorejimas priimti i koperacija jeigu zmogus net nepasidomi ar kazkam liko nuostolis kooperuotis visada norinciu buna bet kaip kazko neideda nelabai kam ir rupi nieks nesako kad pinigu negrazins nes to ir as nezinau kazkada suzinosiu cia ne kazkam adresuoju bendras pastebejimas
O apie koki klausimo kilima jus rasot
O apie koki klausimo kilima jus rasot
nelabai supratau, gal ka praleidau
O jus ne paypal mokejote?
jei taip , tuomet $ atgausit, tik uztruks
na ir nuostolis bus iki 1 lt (kursu skirtumas)
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2013 04 19, 19:46)
man viskas atejo
tik vienos tases spalva sumaisyta
zinoma mano
bet jau jos nebeturiu
QUOTE(priklausomybe @ 2013 04 19, 22:44)
Ale gyd. "geras", kad išrašė tokį, kurio nėr . O neturit kas į lenkus važiuoja pasishopint - parvežtų
Ar tikrai nera paziurekit kokioje universiteto vaistineje (dermatologineje) jei Vilniuje
QUOTE(bbiitute @ 2013 04 19, 20:46)
kiek laiminguju
pas mane pilnas kasikas, nors del vienos prekes ir abejojau ar ateis, nes buvo pranesimas Problem. Bet dziaugiuosi viska gavusi.
QUOTE(lina0612 @ 2013 04 20, 00:04)
nelabai supratau, gal ka praleidau
Papildyta:
man viskas atejo
zinoma mano
bet jau jos nebeturiu
Papildyta:
man viskas atejo
zinoma mano
bet jau jos nebeturiu
paypal kuo labai dziaugiuosi pagal mergynu patirti matau kad viskas turetu buti gerai
bet jeigu mokejimas butu ne paypal ir pinigeliu neatgautum panasu kad tik man rupetu
Smagu kad viska gavot
Sveikutes, gal uzmatete kur graziu ilgu vasarisku sukneliu juk vasara arteja, norisi buti grazioms
*****, kas 5 poundsus parinktu Vilniuje nejau teks sesers adresu pirkt, niu noriu keliu betu