Sveikos siuvejeles.Aš irgi gundausi nusipirkti mašiną.Kokią pasiūlytumėt pradedanciajai,o gal kuri jau naują perkat,o sena tikrai gera ir norit parduoti?Labai lauksiu patarimų ir pasiūlymų
vat, vat, ir as tuo paciu klausimu kreipiuosi Kur vilniuje galima butu isigyti nebloga siuvamaja masina?? Gal kas parduodate nenaudojama?... As esu pradedancioji, siuvimo patirties turiu tik tiek, kad kelis kartus pas mociute su pusamze masina siuvausi kelis skuduriukus
Ziurejau neseniai maximoje, gariunuose, tai ten tokios (firmos neprisimenu) mazdaug 20 programu ~ 500 lt Burdos salone irgi brangu Noretusi, kad kokybe nebloga butu, garantija...
Tokios super super su 'navarotais' gal nereikia, o tiesiog pasipraktikavimui... NEs laaabai noriu siuti
Ziurejau neseniai maximoje, gariunuose, tai ten tokios (firmos neprisimenu) mazdaug 20 programu ~ 500 lt Burdos salone irgi brangu Noretusi, kad kokybe nebloga butu, garantija...
Tokios super super su 'navarotais' gal nereikia, o tiesiog pasipraktikavimui... NEs laaabai noriu siuti
QUOTE(dėja @ 2006 01 18, 23:41)
Daug visko prisiskaičiau,bet kažko konkrečiau apie siuvimo mašinų pliusus minusus nelabai ką radau
Gal galit pasakyti kur Kaune įsigyti siuvimo mašina ir kainos palankios būtų?
Gal galit pasakyti kur Kaune įsigyti siuvimo mašina ir kainos palankios būtų?
o tave domina tik naujos ar ir keliu metu senumo tinka. Man vienas meistriukas siule masinytes su garantija
QUOTE(a-liberty @ 2006 01 27, 16:06)
vat, vat, ir as tuo paciu klausimu kreipiuosi Kur vilniuje galima butu isigyti nebloga siuvamaja masina?? Gal kas parduodate nenaudojama?... As esu pradedancioji, siuvimo patirties turiu tik tiek, kad kelis kartus pas mociute su pusamze masina siuvausi kelis skuduriukus
Nusipirkau Maximoj, brother firmos už 400lt. su garantija. Aišku kinų gamybos, bet kolkas nesiskundžiu. Siuva tvarkingai, 14 operacijų. Smulkiem darbukam man kaip tik.
Sena su garantija irgi nera pats blogiausias variantas,svarbiausia butu geros firmos.
Jeigu mazai siuni tai aisku ir kinietiska gerai, bet didesniais kiekais siuvant reikia brangesnes ir geresnes masiniukes.. gal net pramonines...
nenoriu nieko peikt, bet mano pazistama pirko is tokios firmeles, kur pastoviai buna alioreklamoj...tipo parduoda naudotas su garantija... tai keikesi, kvietinejo paskui ta meistra kelis sykius, kol neatsibodo... tai is ten nepirkit...
Jeigu mazai siuni tai aisku ir kinietiska gerai, bet didesniais kiekais siuvant reikia brangesnes ir geresnes masiniukes.. gal net pramonines...
nenoriu nieko peikt, bet mano pazistama pirko is tokios firmeles, kur pastoviai buna alioreklamoj...tipo parduoda naudotas su garantija... tai keikesi, kvietinejo paskui ta meistra kelis sykius, kol neatsibodo... tai is ten nepirkit...
Na pasiusi tu tuo paprastu dygsniu, ypac jei nemoki dar siuti gali but, kad iki siuvimo net nelabai prieisi, nes kol pramoksi ta masinyte ir subyres. Ir ismesi ta pigia nauja lauk.O jei atlaikys ji tavo pramokima tai greitai pamatysi, kad norisi ir sagutei kilpa padaryt ir siulyte apmetyt ir gausis psssssssssss.
Mokinausi siut su mamos "Caika", kelis sykius sugadinau, bet suremontuodavo ir vel trason. Dabar turiu "Janome", jai jau 8 metukai kokie, pries kelis metukus nusipirkau PFAFF overlokeli ir jei galvociau apie siuvimo masiniuka, tai turbut butu irgi PFAFFas, nerealiai smagiai siuva tiesiog malonumas.Bet jei namoki siut , tai gera iseitis pirkt tvarkinga, gera, naudota.
Mokinausi siut su mamos "Caika", kelis sykius sugadinau, bet suremontuodavo ir vel trason. Dabar turiu "Janome", jai jau 8 metukai kokie, pries kelis metukus nusipirkau PFAFF overlokeli ir jei galvociau apie siuvimo masiniuka, tai turbut butu irgi PFAFFas, nerealiai smagiai siuva tiesiog malonumas.Bet jei namoki siut , tai gera iseitis pirkt tvarkinga, gera, naudota.
Merginos ateinu su labai dideliu prašymu. Norim vienai remiamai mamytei nupirkti overloką. Bet nė viena tame nieko nesuprantam . Radom skelbimą, kad parduodamas rusų gamybos ovelokas. Kokia būtu jo optimali kaina? Ar tas rusiškas atliktų apmėtymo funkciją? Ir dar į ką reikia atkreipti dėmesį jį perkant?
Labas, merginos. Esu pradedanti siuvėja, turiu "čiajka-132M", tik nieko neišmanau apie techninę dalį. Dabar kažkas negerai, apatinėje siuvinio pusėje siūlą nutraukinėja galiukais, gaunasi kaip kutai. O svarbiausia, kad nežinau nė kur ką reikėtų pataisyti. Prašau jūsų pagalbos padėti ją sutvarkyti
Geriausiais dalykas butu pasiskaityt instrukcija, nes pagal tavo pasakojima sunku nusprest kas atsitiko .Gal jei traukia siula , tai itempimas blogai sureguliuotas.
pasiskaiciau as cia siek tiek, tai nusprendziau issakyti ir savo nuomone. As turiu brother siuvimo masina, ji gal ir nebloga, bet dzinsu apasios atlenkti ji nepajegia, tiesiu dygsneliu ir kt gerai siuna, aisku buna visko, jei audinis labai plonas gali raukti, per storas irgi kas nors netaip, palyginus su pramoninemis masinomis man sita siaip tai tos pacios chaikos ar zingeriai netgi kojiniai sakyciau buiciai geriausios butu, tik jei sena meistras turetu sureguliuoti viska... nu as reguliuoti ten nieko nemoku, tik is sono daug macius esu nes mama siuveja ir siuvyklele turi...
kalbant apie overloku kainas, tai pigiausi kokius esu macius gal kokie 400 lt, rusiski cia, bet jiems tai jau net patyrus siuveja negali visko nureguliuoti ir t.t. cia tik meistras gali, o ir is patirties zinau kad kas trecias tik sugeba normaliai sutvarkyti...
kalbant apie overloku kainas, tai pigiausi kokius esu macius gal kokie 400 lt, rusiski cia, bet jiems tai jau net patyrus siuveja negali visko nureguliuoti ir t.t. cia tik meistras gali, o ir is patirties zinau kad kas trecias tik sugeba normaliai sutvarkyti...
QUOTE(Linyt @ 2006 02 08, 12:56)
Labas, merginos. Esu pradedanti siuvėja, turiu "čiajka-132M", tik nieko neišmanau apie techninę dalį. Dabar kažkas negerai, apatinėje siuvinio pusėje siūlą nutraukinėja galiukais, gaunasi kaip kutai. O svarbiausia, kad nežinau nė kur ką reikėtų pataisyti. Prašau jūsų pagalbos padėti ją sutvarkyti
Greiciausiai, jei sulauzei adata, o gal ir ne viena...tai ant ploksteles atsirado tokiu kaip ibrezimu, nelygumu...tai tau reikia nuimti plokstele ir tas pailgas skylutes, pro kurias adata vaiksto, su maza dilde nuslifuot, kad butu svelnu, taip pat paziurek ar nera dar kur nuo luztancios adatos kokiu ibrezimu ten viduje.... gerai isvalyk, sutepk ir pakeisk adata... parasyk kaip sekesi...
Papildyta:
ten del overloko tai sutinku su flame, kad rusiska reikia reguliuot, tai pasiziurekit alioreklamoj ten pilna ju naudotu...naujas gariunuose kainuoja 300