Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Aga @ 2005 02 17, 11:37)
Liuks veikia, kol ikirtau tai pavargau...Nemokejau nei siulo isiverti gi sad.gif GEDA...Ale pasiuvau toki maisiuka jau kreivom siulem, nes atrodo taip greit siuva, kad nespeju ziuret net smile.gif

Tai nemynk tu pedalo iki galo- švelniai reik, švelniai- tada ir sius lėtai...
Atsakyti
Sekas labai gerai, pasiuvau uzvalkalus pagalvems, tai neina atskirti nuo parduotuviniu smile.gif smile.gif Ot pasigyriau smile.gif O bazej, 5 sandelyje medziagos pigios, tai isvis liuks smile.gif Negaliu atsidziaugt, nebezinau ka siuti net smile.gif
Atsakyti
Jei kam dar reikia mašinos, galim parduot nedaug naudotą Čaiką su spintele. Tik reikia kad meistras sureguliuotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nejau niekas nezino gero meistro sad.gif sad.gif sad.gif ?????
Atsakyti
Galiu pasiulyti tik Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
gal yra kokių žinių iš siuvimo mašinų pardavėjų? wink.gif aš vis dar dairausi...
Atsakyti
Gal kas turit BROTHER siuvimo mašiną? Kokie atsiliepimai? Malonu siūti? Kokybiška?

Vos ne metai kaip nebeturiu siuvimo mašinos tai jau baisiai rankos niežti biggrin.gif , tad nusprendžiau nieko nebelaukus vėl įsigyti. Anksčiau turėjau PFAFF ir buvau labai patenkinta, deja dabar aplink mane tokių nerandu. Nusižiūrėjau BROTHER, tad ir klausiu, gal kas turi kokių gerų/blogų atsiliepimų. Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
as esu turejusi BROTHER . na man tai buvo labai gerai viskas thumbup.gif tiesa, as ne lietuvoje ja turejau tai nezinau ar gamintojas tas pats bus... unsure.gif

upss... pasiziurejau,kad tu irgi ne lietuvoje blush2.gif tada drasiai gali isigyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 22 gruodžio 2005 - 18:14
Ačiū, Une 4u.gif
Jau nusipirkau, dabar jau siūsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mielos siuvejeles!

sekmes visoms siuvant ir nepamirskit, kad pradzioje visko pasitaiko, ir kreivu siuliu ir siulas trukineja... viskas bus gerai...
As daug metu turejau caika, ir siuvau ir buvo visai nieko..., bet pries kokius pora metu isigijau AEG, surinkta Vokietijoj, kainavo 100 eur, tai ka tu, nei is tolo neprilygsta ir tos siules tiesesnes ir kokybe visai kita thumbup.gif

Geriausiai siuna pramonines masinos, bet cia jau toms, kurios rimciau siuvimu uzsiima... biggrin.gif
Turiu kazkur meistro tel. Vilniuje, as tai dar nei karto nekvieciau, bet zinau, kad jis ima nelabai brangiai, pav. overloko reguliavimas 30 lt. ax.gif
Atsakyti
Sraige,

o gal pasakytum kur tu ta AEG masina pirkai ? man irgi noras didelis atejo nauja isigyti - bet noreciau pigiau nei BURDA parduotuvej ...
dekui, jei atsakysi smile.gif
Atsakyti
Daug visko prisiskaičiau,bet kažko konkrečiau apie siuvimo mašinų pliusus minusus nelabai ką radau ax.gif
Gal galit pasakyti kur Kaune įsigyti siuvimo mašina ir kainos palankios būtų?
Atsakyti