Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

radau skelbima, manau vilnietems pasiseke, o kodel ne Kaune??? Tuoj verksiu jau...
Parduodamos siuvimo mašinos ir overlokai iš Vokietijos "VICTORIA", "PFAFF", "SINGER", "LOIDS", "AEG" ir t.t. Kainos nuo 180LT. Teikiama garantija iki 3 METŲ. Adresas:Fabijoniškių 22a Vilnius Tel.:868474514 arba 2794047
Atsakyti
o as cia su tokiu labai kvailu klausimu, net geda .... blush2.gif
kur ten toj chaikoj su chemodanu tongue.gif dygsniuku dydis reguliuojasi?
Atsakyti
o zhiurekit, dle tu mashinu.. pasiskambinsiu ash tuo skelbimuku.. o ko man klaust? biggrin.gif esu visai zhalia, niekad niekad nesiuvusi, nieo nezhinau blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
man rodos ten su specu reiktu nueit, kad paziuretu zmogus ismanantis ar verta pirkti g.gif bet kur toki rast?
Atsakyti
QUOTE(jolitav @ 2005 01 29, 23:00)
Padekit, siuvejeles! Mama sugalvojo pirkti mini siuvimo masina elementariems butiniams siuvimams( tai kelnem atlenkti, tai dar kokiai smulkmenelei) ir isireike jai masinos is Select katalogo blink.gif Kainuoja ji su atsiuntimu beveik 100Lt. doh.gif As ja kvailinu, tai sakau suzinosiu, kur ka nors panasaus gauti, tik aisku ne toki visiska slamsta kaip ta ax.gif  Gal kas ka nors pasiulysite? g.gif

Tokia "masinele" nusipirkau anglijoj, uz 1 svara (mazdaug 6 lt), tai sh... paskutinis, gerai, kad jos riteles tinka mano dabartinei siuvimo masinai.
Aga> jei nori AEG isbandyt - priimciau kuri vakara, pamatytum, ar apsimoka (galiu ir diena priimti).
As uz ja mokejau 220 lt (nauja), bet Panevezy pirkau. biggrin.gif
Atsakyti
Viva, kuriam rajone gyveni??
Atsakyti
Panos, ar apsimoka pradedanciajai pirkti Čaika-3 uz mazdaug 90 Lt?
Atsakyti
Nu va nusipirkau ta Caika, daba mokysiuos smile.gif Einu ieskot medziageliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 02 16, 20:11)
Nu va nusipirkau ta Caika, daba mokysiuos smile.gif Einu ieskot medziageliu smile.gif

Aga, thumbup.gif . Kaip veikia?

Mamulia, grize tie zmones is vokietijos, bet tevukas sake tik daug "chlamo" parsiveze. Tikisi pries velykas kai vaziuos geresniu parsivezt. Dabar sake yra tokios visai elementarios, bet ir jas pacias dar reik taisyt.
Atsakyti
Liuks veikia, kol ikirtau tai pavargau...Nemokejau nei siulo isiverti gi sad.gif GEDA...Ale pasiuvau toki maisiuka jau kreivom siulem, nes atrodo taip greit siuva, kad nespeju ziuret net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 02 17, 11:37)
Liuks veikia, kol ikirtau tai pavargau...Nemokejau nei siulo isiverti gi sad.gif GEDA...Ale pasiuvau toki maisiuka jau kreivom siulem, nes atrodo taip greit siuva, kad nespeju ziuret net smile.gif

Nieko, - kai įgusi - siūsi kaip bitelė - siūlės bus tiesios ir greit eisis! 4u.gif
Atsakyti
AGA ir kaip sekasi siuti ????
Beje, gal zinot kas gera siuvimo masinu meistriuka Kaune ??? Labai reiketu wink.gif Jei nenorit skelbti cia tai, "imeskit" telefona i asmenine butu didelis aciu!!!!!!
Atsakyti