Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Jumi @ 2005 01 25, 14:29)

blush-anim-cl.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2005 01 25, 12:57)
Na nesutikciau, kad tos turgines blogos, o va jau is parduotuves geros.
Taip parduotuvines siuvimo masinos modeliai naujesni, gal visokiu pribumbasu daugiau, bet ir kaina 10-15 kartu didesne...
turiu 2: Singer ir Husqwarna. Uz pirmaja mokejau 100 Lt., uz antraja 120 Lt.
Aisku mano padetis renkantis siuvimo masina buvo geresne, nes tevukas taiso siuvimo masinas, tai jis puikiai ismano kur kurios masinos silpnoji vieta, kur jos privalumai...
Todel ir pirkau dvi. To ko nedaro viena, kuo puikiausiai daro kita rolleyes.gif

O kur uz tokia kaina galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 01 25, 20:29)
O kur uz tokia kaina galima isigyti?

Mazesniu miesteliu turguose, as pirkau ka tik parveztas is vokietijos, nes pardavejai jas pirmiausia atvezdavo tevukui smulkiam remontui, tai jis man ir parinko kur geresne rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ech arite , kaip tau pasiseke smile.gif
Jumi, gal ka sugalvojai?
Atsakyti
arite, gal tavo tevukas ir man ka nors parinktu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 28, 00:29)
arite, gal tavo tevukas ir man ka nors parinktu? wink.gif

Ka tik skambinau tevams, tai sake tie zmones ka tik grize is Vokietijos, bet nieko gero dabar neatsiveze. Yra kelios, bet prastos. Tai perspejau, jei bus kas gero uz normalia kaina, kad paimtu. rolleyes.gif
Atsakyti
arite: ir man tegu ka nors parenkja wink.gif thumbup.gif

neysivaizduoju nuo kurio galo rpadeti, bet ash ir zhadu mokintis siuti smile.gif galvoju, gal y darbo birzha nueit ir siuvejos kursu paprashyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2005 01 29, 09:56)
Ka tik skambinau tevams, tai sake tie zmones ka tik grize is Vokietijos, bet nieko gero dabar neatsiveze. Yra kelios, bet prastos. Tai perspejau, jei bus kas gero uz normalia kaina, kad paimtu. rolleyes.gif

thumbup.gif labai labai aciu, tikekimes pasiseks wink.gif nes jau eilej stovi mazes sijonukas smile.gif
Atsakyti
Padekit, siuvejeles! Mama sugalvojo pirkti mini siuvimo masina elementariems butiniams siuvimams( tai kelnem atlenkti, tai dar kokiai smulkmenelei) ir isireike jai masinos is Select katalogo blink.gif Kainuoja ji su atsiuntimu beveik 100Lt. doh.gif As ja kvailinu, tai sakau suzinosiu, kur ka nors panasaus gauti, tik aisku ne toki visiska slamsta kaip ta ax.gif Gal kas ka nors pasiulysite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitav @ 2005 01 29, 23:00)
Padekit, siuvejeles! Mama sugalvojo pirkti mini siuvimo masina elementariems butiniams siuvimams( tai kelnem atlenkti, tai dar kokiai smulkmenelei) ir isireike jai masinos is Select katalogo blink.gif Kainuoja ji su atsiuntimu beveik 100Lt. doh.gif As ja kvailinu, tai sakau suzinosiu, kur ka nors panasaus gauti, tik aisku ne toki visiska slamsta kaip ta ax.gif  Gal kas ka nors pasiulysite? g.gif

girdejau kelis atsiliepimus apie tas siuvimo masinas ir beje labai blogus. Tu masinu kaip tam kataloge kazkur maciau po 30 lt prikrauta,bet kur g.gif
Atsakyti
O ka galetumet rekomenduoti, kad butu kompaktiska, daug finkciju nebutina ir nebrangi( kaip minejau tik elementariems darbeliams namuose) rolleyes.gif
Atsakyti
Va man to paties irgi reikia, nes negaliuuuuu kaip noriuuu smile.gif
Atsakyti