Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(viva @ 2005 01 24, 06:49)
Va, dar idedu jos nuotrauka. Bukit zmones padekit!

Mygtukas desineje apacioje turetu buti siuliu uztvirtinimui (kai nuleidi siuva atgal), viena is sukamu rankeneliu turetu buti siules formos nustatymui, kita - siulo itempimui ir sagu skyliu siuvimui (jei ta daro). Bent pas mano masinoj taip yra. Kaip siula iverti ir i ritele prisisukti turetu buti aisku kad ir is vokiskos schemos... Kas dar? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabri @ 2005 01 24, 10:02)
Mygtukas desineje apacioje turetu buti siuliu uztvirtinimui (kai nuleidi siuva atgal), viena is sukamu rankeneliu turetu buti siules formos nustatymui, kita - siulo itempimui ir sagu skyliu siuvimui (jei ta daro). Bent pas mano masinoj taip yra. Kaip siula iverti ir i ritele prisisukti turetu buti aisku kad ir is vokiskos schemos... Kas dar? smile.gif  rolleyes.gif

Aciu, Gabri, labai biggrin.gif Butent dar nebuvo daeje, ka daro tas mygtukas desinej. Siula ivert ir ritele prisukt jau bandziau, tik nelabai kokybiskai prisuko - teks pasitreniruot.
Man dar iskilo toks klausimas: jei siuvu itin stora audini (keli sluoksniai dzinso arba plona antklode), ar nera ten mygtuko storesniems audiniams? Pas pardavejus klausiau, bet butent sitam modeliui jie nezinojo sad.gif
Baisiausia tai, kad instrukcija palikau pas tevus namuose, paprasiau mamos, kad pastu issiustu, tai kazkiek laiko praeis, kol gausiu, o rankos tiesiog dabar niezti. Eisiu ir viska isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viva @ 2005 01 24, 08:28)
Aciu, Gabri, labai biggrin.gif Butent dar nebuvo daeje, ka daro tas mygtukas desinej. Siula ivert ir ritele prisukt jau bandziau, tik nelabai kokybiskai prisuko - teks pasitreniruot.
Man dar iskilo toks klausimas: jei siuvu itin stora audini (keli sluoksniai dzinso arba plona antklode), ar nera ten mygtuko storesniems audiniams? Pas pardavejus klausiau, bet butent sitam modeliui jie nezinojo sad.gif
Baisiausia tai, kad instrukcija palikau pas tevus namuose, paprasiau mamos, kad pastu issiustu, tai kazkiek laiko praeis, kol gausiu, o rankos tiesiog dabar niezti. Eisiu ir viska isbandysiu biggrin.gif

Na buna tik specialus 'pribumbasai' labai plonoms ir slidzioms medziagelems siuti, bet jie tik prie brangiuju masinu buna, kazin ar pas tave bus. g.gif O pagal medziagos stori reikia adata taikyti: plonoms medziagoms (pan. kaip kartunas storio) reikia adatos nuo 60 iki 80 nr, storesnems ir iki 100 nr. Atkreipk i tai siudama demesi. Jei tokiu dalyku nederini atsiranda siuvant 'paleistos akys' - kas kelinta aki virsutinis ir apatinis siulai nesusikabina. Vat kad 'primokinau' rolleyes.gif
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabri @ 2005 01 24, 10:51)
Na buna tik specialus 'pribumbasai' labai plonoms ir slidzioms medziagelems siuti, bet jie tik prie brangiuju masinu buna, kazin ar pas tave bus. g.gif O pagal medziagos stori reikia adata taikyti: plonoms medziagoms (pan. kaip kartunas storio) reikia adatos nuo 60 iki 80 nr, storesnems ir iki 100 nr. Atkreipk i tai siudama demesi. Jei tokiu dalyku nederini atsiranda siuvant 'paleistos akys' - kas kelinta aki virsutinis ir apatinis siulai nesusikabina. Vat kad 'primokinau'  rolleyes.gif 
Sekmes  smile.gif

Ta funkcija storoms medziagoms buna ir ne tokiose brangiose siuvamosiose. Ten toks daikciukas yra, kuris pakelia kojele, kitaip sakant stora medziaga buna pakankamai gerai prispausta, o jei plona -butu blogai prispausta.
Atsakyti
O gal kas turi parduot kokia siuvimo masina, kad ir paprasta kokia?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 01 24, 23:51)
O gal kas turi parduot kokia siuvimo masina, kad ir paprasta kokia?

as turiu caika su lagaminu tokia wink.gif nauja(na kelnias vienas sau su ja pasisiuvau ir uzvalkaliukus kelis taisiau tongue.gif ) po siuvimu sureguliuota ir sutepta meistriuko wink.gif stovi nenaudojama nes gavau palikimo vokiska antikvarine sad.gif jos privalumas tik tas kad labai labai tyliai dirba (jauciu taip kaip tos naujosios) bet kai suges teks mesti nes tokios nebegaminamos smile.gif)))))))
Atsakyti
Jumi, o kiek noretum uz ja? smile.gif Bet siaip ji normaliai siuva, kaip man pasimokyt tereikia?
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus!!!!! bet as vistik galvoju,kad geriau pirkti kiek brangiau su garantijom parduotuvej nei is turgaus. Maciau aleksoto turguj panasiu kaip kazkuri raset po 200lt ir kiek brangesniu,bet nieko normalei pardaveja negalejo paaiskinti apie masinos atliekamas operacija ir garantijos labai jau miglotos pasirode,juk cekio neturi ir kaip irodysi kad butent pas ja pirkai blink.gif
hipermaksimoj specializuotoj siuvimo parduotuvytej "kankinau" pardaveja ir aciu jai uz kantruma thumbup.gif nes labai sauniai paaiskino ir atsake i visus klausimus.
Susidariau nuomone,kad jei mazai siuvi tai uztenka paprastesnes ir tuo paciu pigesnes masinos,beje kuo daugiau elektronikos tuo brangiau. Galima rinktis su tiek pat funkciju bet su ratukais (na nezinau kaip tiksliai ta visa valdyma apibudinti)
Man labai patiko tos masinos,kurios daro keliu rusiu kilpas ir turi skiautiniu siuvimui skirta funkcija thumbup.gif deja jos jau labai brangios,bet palaukus,kol atsiras dar naujesni modeliai ir sitos pasidarys normalesnes kainos wink.gif
Atsakyti
siuva ji gerai ir kaip pradedanciai manau puikiai tiktu as tokia pat ir ismokau siuti wink.gif bet ta ant kurios mokinausi pas mama liko tongue.gif del kainos reikia pagalvoti rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Pagalvok smile.gif
Atsakyti
Na nesutikciau, kad tos turgines blogos, o va jau is parduotuves geros.
Taip parduotuvines siuvimo masinos modeliai naujesni, gal visokiu pribumbasu daugiau, bet ir kaina 10-15 kartu didesne...
turiu 2: Singer ir Husqwarna. Uz pirmaja mokejau 100 Lt., uz antraja 120 Lt.
Aisku mano padetis renkantis siuvimo masina buvo geresne, nes tevukas taiso siuvimo masinas, tai jis puikiai ismano kur kurios masinos silpnoji vieta, kur jos privalumai...
Todel ir pirkau dvi. To ko nedaro viena, kuo puikiausiai daro kita rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(arite @ 2005 01 25, 12:57)
Na nesutikciau, kad tos turgines blogos, o va jau is parduotuves geros.
Taip parduotuvines siuvimo masinos modeliai naujesni, gal visokiu pribumbasu daugiau, bet ir kaina 10-15 kartu didesne...
turiu 2: Singer ir Husqwarna. Uz pirmaja mokejau 100 Lt., uz antraja 120 Lt.
Aisku mano padetis renkantis siuvimo masina buvo geresne, nes tevukas taiso siuvimo masinas, tai jis puikiai ismano kur kurios masinos silpnoji vieta, kur jos privalumai...
Todel ir pirkau dvi. To ko nedaro viena, kuo puikiausiai daro kita rolleyes.gif

as juk nesakau,kad jos blogos smile.gif ir kaip pati rasei,kai zinai kurios kokie trukumai ir privalumai ir dar kai meistriuka salia turi tai ir baimes perkant nelieka. Jei pardaveja butu ne tokia ziopla pasitaikius gal ir as kitaip parasius buciu. Juk rasiau,kad ir is parduotuves naujausiu neprikciau vien del kainos sad.gif o del tu pribumbasu...kartais uztenka tik kad gerai tieses ziules siutu ir krastus apmetytu wink.gif o kitu ir ne taip daznai naudojies wink.gif
taigi jei mano pasisakymas izeide perkancias turguj tikrai atsiprasau blush-anim-cl.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti