Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Sveikos, o as nusipirkau stai tokia masina. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Su tokia mašina man daug patogiau siūti negu su buitine, tik ji daug vietos užima. smile.gif
Šiandien turejau galimybe apžiurėti ir pačiupineti PFAFF overlokus, kainuojančius 3000 -5000 lt, siuvimo mašinas blink.gif .... visgi fainos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraid: 29 sausio 2008 - 15:33
Ir man manoji labai patinka. Darbas daug greiciau vyksta. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Planuoju pirkti overloką. Turiu seną rusišką, bet kad jo darbas labai man ne prie dūšios.

Ar teisingai supratau, kad egzistuoja overlokai, kurie dar ir plokščiasiūlės "pareigas" atlieka? Trikotažui siūti būtų idealus varantas.

Perskaičius dalį skyrelio, susidariau nuomonę, kad viena iš geriausių Janome firma. O kodėl niekas nekalba apie Juki? Kuom jos skiriasi?

Gal kas žinot, kokios firmos everlokas būtų patvaresnis ir galėtų siūti įvairaus storio audinį (pradedant šifonu, baigiant milu?).

Ką galit pasakyt apie tuos variantus, kur overlokas kartu su plokščiasiūle (jei toks yra)? Ar nepasiteisins taisyklė, kad "tas, kuris daro viską, iš tiesų nedaro nieko"?

Ir dar: čia lyg vilnietės ruošėsi važiuot į Kauną... O kur Kaune didelis mašinų pasirinkimas? Aš kaip tik ruošiaus į Vilnių, nes internete radau tik Vilniaus adresus.
Parašykit, kur radot Kaune. Jei kas žinot šiame mieste atstovą (fizinį asmenį), įmeskit į až kontaktus. Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2008 01 31, 10:08)
Sveikos merginos,

Planuoju pirkti overloką. Turiu seną rusišką, bet kad jo darbas labai man ne prie dūšios.

Ar teisingai supratau, kad egzistuoja overlokai, kurie dar ir plokščiasiūlės "pareigas" atlieka? Trikotažui siūti būtų idealus varantas.

Perskaičius dalį skyrelio, susidariau nuomonę, kad viena iš geriausių Janome firma. O kodėl niekas nekalba apie Juki? Kuom jos skiriasi?

Gal kas žinot, kokios firmos everlokas būtų patvaresnis ir galėtų siūti įvairaus storio audinį (pradedant šifonu, baigiant milu?).

Ką galit pasakyt apie tuos variantus, kur overlokas kartu su plokščiasiūle (jei toks yra)? Ar nepasiteisins taisyklė, kad "tas, kuris daro viską, iš tiesų nedaro nieko"?

Ir dar: čia lyg vilnietės ruošėsi važiuot į Kauną... O kur Kaune didelis mašinų pasirinkimas? Aš kaip tik ruošiaus į Vilnių, nes internete radau tik Vilniaus adresus.
Parašykit, kur radot Kaune. Jei kas žinot šiame mieste atstovą (fizinį asmenį), įmeskit į až kontaktus. Būsiu labai dėkinga.

Man teko apžiūrėti ir pabandyti PFAFFe nupirktą overloka, tiksliai pavadinimo nepamenu, bet jis gali tik apmėtyti, siūti ir apmėtyti, taip pat daro plokščia siūlę, yra galimybė siūti trikotažą kai truputį patempia medžiagą, taip pat daro kraštą apsiuva siaurai palenkdamas, labai gražu nosinėms, šalikams ir pan. O kainuoja apie 3000 lt. schmoll.gif tik kol kas dar nedirbau su juo daug, tai negaliu pasakyt kaip su juo apsimėto skirtingo storio medžiagos, bet reguliavimas pėdelės prispaudimo gana paprastas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraid: 04 vasario 2008 - 21:40
QUOTE(Klumpė @ 2008 01 31, 10:08)

Tikrai ziuriu, kad Janome populiariausi, gal kad pigesni, palyginus su kitom firmom g.gif
Irgi nusprendziau keisti savo "Чайка" i Janome. Tik negaliu apsispresti tarp modeliu 5030 ir 6260QC. Ju kainos panasios, funkcijos ligtai irgi... Kaip manote, ar verta pirkti kompiuterizuota masina?
Atsakyti
QUOTE(melissa @ 2008 02 06, 18:06)
Tikrai ziuriu, kad Janome populiariausi, gal kad pigesni, palyginus su kitom firmom g.gif
Irgi nusprendziau keisti savo "Чайка" i Janome. Tik negaliu apsispresti tarp modeliu 5030 ir 6260QC. Ju kainos panasios, funkcijos ligtai irgi... Kaip manote, ar verta pirkti kompiuterizuota masina?

ne,ne ir dar kartą ne,todėl,kad elektronika labai genda
Atsakyti
super duper kompiuterines tai gal ir as nepirkciau
bet kad ji gestu tai nemanau
pas man biski elektronikos yra
man patinka
tik ras ras paspaudi ir siuni pagal norima dygsni thumbup.gif
smagu

a paparastos buitines naujosios masinos jau buna suteptos, as klausiaum tai tipo ju tepti nereikia, jos paruostos naudojimui mazdaug 3-5 metam priklausomai nuo naudojimo daznumo
jeiretai naudojat tai ir 5 metam uzteks....

a turiu dar tokia pusiau pramonine, tai ten jau zinau, yra spec tepimo taskai suzymeti, tai tepu kas 5 siuvima ax.gif
Atsakyti
Klausimukas: kodel toks nusistatymas ir tokios zinios apie gendancios istisai kompiuterius. Juk snekama apie buitines siuvimo masinas.Ne visos cia sius kasdien ir daug. Tikiu,kad gedo tie kompiuteriai pradzioj,bet nebe pirmus metus su jais masinos gaminamos....pasidairius i uzsienio tinklapius...siuva moteros ir ne tik jos su tom kompiuterinem masinom ir baisiai patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2008 02 07, 09:58)
Klausimukas: kodel toks nusistatymas ir tokios zinios apie gendancios istisai kompiuterius. Juk snekama apie buitines siuvimo masinas.Ne visos cia sius kasdien ir daug. Tikiu,kad gedo tie kompiuteriai pradzioj,bet nebe pirmus metus su jais masinos gaminamos....pasidairius i uzsienio tinklapius...siuva moteros ir ne tik jos su tom kompiuterinem masinom ir baisiai patenkintos.

bigsmile.gif
aga siuna
bet kai pazistu zmoniu kurie garantiniam skyriuj dirba blush2.gif
tai genda viskas doh.gif , ne tik siuvimo masinos
bet man kompiuterizuotos patinka
labai paprasta siuti, nieko ten reguliuoti beveik nereikia
gaila kad neturiu kur ausomatiskai ir siulo i tempima reguliuuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 07, 09:07)
bigsmile.gif
aga siuna
bet kai pazistu zmoniu kurie garantiniam skyriuj dirba  blush2.gif
tai genda viskas doh.gif  , ne tik siuvimo masinos
bet man kompiuterizuotos patinka
labai paprasta siuti, nieko ten reguliuoti beveik nereikia
gaila kad neturiu kur ausomatiskai ir siulo i tempima reguliuuoja rolleyes.gif

vat man irgi patinka kad reguliuoti mazai reikia wink.gif
O genda viskas tongue.gif Tiek kad tos kompiuterines gerokai kaprizingesnes ir prie ju priprasti reikia doh.gif
Atsakyti
elektroniką taisyti brangu ,o dar sunku rasti gerą meistrą.Tokių ,,meisrtų,, mačiau jeigu pasakai ką būtent padaryt ,tai dar padaro ,o jei nepasakysi tai vaizduos kad taiso
Atsakyti