Sveikos, o as nusipirkau stai tokia masina.
Su tokia mašina man daug patogiau siūti negu su buitine, tik ji daug vietos užima.
Šiandien turejau galimybe apžiurėti ir pačiupineti PFAFF overlokus, kainuojančius 3000 -5000 lt, siuvimo mašinas .... visgi fainos
Šiandien turejau galimybe apžiurėti ir pačiupineti PFAFF overlokus, kainuojančius 3000 -5000 lt, siuvimo mašinas .... visgi fainos
Ir man manoji labai patinka. Darbas daug greiciau vyksta.
Sveikos merginos,
Planuoju pirkti overloką. Turiu seną rusišką, bet kad jo darbas labai man ne prie dūšios.
Ar teisingai supratau, kad egzistuoja overlokai, kurie dar ir plokščiasiūlės "pareigas" atlieka? Trikotažui siūti būtų idealus varantas.
Perskaičius dalį skyrelio, susidariau nuomonę, kad viena iš geriausių Janome firma. O kodėl niekas nekalba apie Juki? Kuom jos skiriasi?
Gal kas žinot, kokios firmos everlokas būtų patvaresnis ir galėtų siūti įvairaus storio audinį (pradedant šifonu, baigiant milu?).
Ką galit pasakyt apie tuos variantus, kur overlokas kartu su plokščiasiūle (jei toks yra)? Ar nepasiteisins taisyklė, kad "tas, kuris daro viską, iš tiesų nedaro nieko"?
Ir dar: čia lyg vilnietės ruošėsi važiuot į Kauną... O kur Kaune didelis mašinų pasirinkimas? Aš kaip tik ruošiaus į Vilnių, nes internete radau tik Vilniaus adresus.
Parašykit, kur radot Kaune. Jei kas žinot šiame mieste atstovą (fizinį asmenį), įmeskit į až kontaktus. Būsiu labai dėkinga.
Planuoju pirkti overloką. Turiu seną rusišką, bet kad jo darbas labai man ne prie dūšios.
Ar teisingai supratau, kad egzistuoja overlokai, kurie dar ir plokščiasiūlės "pareigas" atlieka? Trikotažui siūti būtų idealus varantas.
Perskaičius dalį skyrelio, susidariau nuomonę, kad viena iš geriausių Janome firma. O kodėl niekas nekalba apie Juki? Kuom jos skiriasi?
Gal kas žinot, kokios firmos everlokas būtų patvaresnis ir galėtų siūti įvairaus storio audinį (pradedant šifonu, baigiant milu?).
Ką galit pasakyt apie tuos variantus, kur overlokas kartu su plokščiasiūle (jei toks yra)? Ar nepasiteisins taisyklė, kad "tas, kuris daro viską, iš tiesų nedaro nieko"?
Ir dar: čia lyg vilnietės ruošėsi važiuot į Kauną... O kur Kaune didelis mašinų pasirinkimas? Aš kaip tik ruošiaus į Vilnių, nes internete radau tik Vilniaus adresus.
Parašykit, kur radot Kaune. Jei kas žinot šiame mieste atstovą (fizinį asmenį), įmeskit į až kontaktus. Būsiu labai dėkinga.
QUOTE(Klumpė @ 2008 01 31, 10:08)
Sveikos merginos,
Man teko apžiūrėti ir pabandyti PFAFFe nupirktą overloka, tiksliai pavadinimo nepamenu, bet jis gali tik apmėtyti, siūti ir apmėtyti, taip pat daro plokščia siūlę, yra galimybė siūti trikotažą kai truputį patempia medžiagą, taip pat daro kraštą apsiuva siaurai palenkdamas, labai gražu nosinėms, šalikams ir pan. O kainuoja apie 3000 lt. tik kol kas dar nedirbau su juo daug, tai negaliu pasakyt kaip su juo apsimėto skirtingo storio medžiagos, bet reguliavimas pėdelės prispaudimo gana paprastas
QUOTE(Klumpė @ 2008 01 31, 10:08)
Tikrai ziuriu, kad Janome populiariausi, gal kad pigesni, palyginus su kitom firmom
Irgi nusprendziau keisti savo "Чайка" i Janome. Tik negaliu apsispresti tarp modeliu 5030 ir 6260QC. Ju kainos panasios, funkcijos ligtai irgi... Kaip manote, ar verta pirkti kompiuterizuota masina?
QUOTE(melissa @ 2008 02 06, 18:06)
Tikrai ziuriu, kad Janome populiariausi, gal kad pigesni, palyginus su kitom firmom
Irgi nusprendziau keisti savo "Чайка" i Janome. Tik negaliu apsispresti tarp modeliu 5030 ir 6260QC. Ju kainos panasios, funkcijos ligtai irgi... Kaip manote, ar verta pirkti kompiuterizuota masina?
ne,ne ir dar kartą ne,todėl,kad elektronika labai genda
super duper kompiuterines tai gal ir as nepirkciau
bet kad ji gestu tai nemanau
pas man biski elektronikos yra
man patinka
tik ras ras paspaudi ir siuni pagal norima dygsni
smagu
a paparastos buitines naujosios masinos jau buna suteptos, as klausiaum tai tipo ju tepti nereikia, jos paruostos naudojimui mazdaug 3-5 metam priklausomai nuo naudojimo daznumo
jeiretai naudojat tai ir 5 metam uzteks....
a turiu dar tokia pusiau pramonine, tai ten jau zinau, yra spec tepimo taskai suzymeti, tai tepu kas 5 siuvima
bet kad ji gestu tai nemanau
pas man biski elektronikos yra
man patinka
tik ras ras paspaudi ir siuni pagal norima dygsni
smagu
a paparastos buitines naujosios masinos jau buna suteptos, as klausiaum tai tipo ju tepti nereikia, jos paruostos naudojimui mazdaug 3-5 metam priklausomai nuo naudojimo daznumo
jeiretai naudojat tai ir 5 metam uzteks....
a turiu dar tokia pusiau pramonine, tai ten jau zinau, yra spec tepimo taskai suzymeti, tai tepu kas 5 siuvima
Klausimukas: kodel toks nusistatymas ir tokios zinios apie gendancios istisai kompiuterius. Juk snekama apie buitines siuvimo masinas.Ne visos cia sius kasdien ir daug. Tikiu,kad gedo tie kompiuteriai pradzioj,bet nebe pirmus metus su jais masinos gaminamos....pasidairius i uzsienio tinklapius...siuva moteros ir ne tik jos su tom kompiuterinem masinom ir baisiai patenkintos.
QUOTE(Jumi @ 2008 02 07, 09:58)
Klausimukas: kodel toks nusistatymas ir tokios zinios apie gendancios istisai kompiuterius. Juk snekama apie buitines siuvimo masinas.Ne visos cia sius kasdien ir daug. Tikiu,kad gedo tie kompiuteriai pradzioj,bet nebe pirmus metus su jais masinos gaminamos....pasidairius i uzsienio tinklapius...siuva moteros ir ne tik jos su tom kompiuterinem masinom ir baisiai patenkintos.
aga siuna
bet kai pazistu zmoniu kurie garantiniam skyriuj dirba
tai genda viskas , ne tik siuvimo masinos
bet man kompiuterizuotos patinka
labai paprasta siuti, nieko ten reguliuoti beveik nereikia
gaila kad neturiu kur ausomatiskai ir siulo i tempima reguliuuoja
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 07, 09:07)
aga siuna
bet kai pazistu zmoniu kurie garantiniam skyriuj dirba
tai genda viskas , ne tik siuvimo masinos
bet man kompiuterizuotos patinka
labai paprasta siuti, nieko ten reguliuoti beveik nereikia
gaila kad neturiu kur ausomatiskai ir siulo i tempima reguliuuoja
vat man irgi patinka kad reguliuoti mazai reikia
O genda viskas Tiek kad tos kompiuterines gerokai kaprizingesnes ir prie ju priprasti reikia
elektroniką taisyti brangu ,o dar sunku rasti gerą meistrą.Tokių ,,meisrtų,, mačiau jeigu pasakai ką būtent padaryt ,tai dar padaro ,o jei nepasakysi tai vaizduos kad taiso