Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Oi aciukas didelis uz atsakymeli. Laaabai praverte. Dabar tikrai isivaizduoju kas ir kaip ten atrodo. Ir dar kitos informacijos radau tam puslapeli. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos. Man reikia pramonines siuvimo masinos. smile.gif Truputi modernesnes. smile.gif Nusiziurejau "Siruba" firmos. Gal kas zino apie jas ka nors. :hm
Atsakyti
būčiau dėkinga už konsultaciją. reikalas toks, kad noriu siuvamosios. reikalinga ji man menkiems namų poreikiams - elementariems dalykams pasiūti. kaip suprantu, audinio kraštus būtina apsiūlėti, kad neirtų. tai tokią funkciją mano ieškoma siuvamoji taip pat turėtų turėti. apžiūrėjom su MB siuvamąsias topocentre, ir konsultantas paaiškino, kad apsiūlėjimo funkciją turi tik overlokinės mašinos, kurios, savo ruožtu, neturi siuvamosios funkcijos - tai yra tinkamos tik apsiūlėjimui. kažkaip nepatikėjau juo. tai išeitų, kad reikia minimum dvi siuvamąsias pirkti, jei nori elementariausius dalykėlius siūtis g.gif nesąmonė kažkokia... žodžiu, norėjau paklausti, kaip jūs apsiūlėjimo problemą sprendžiat? ar turėti dvi siuvamąsias vienintelė išeitis? jei prajuokinau, nu tai ką, pasijuokit, bet būtų tikrai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2008 01 23, 22:00)
būčiau dėkinga už konsultaciją. reikalas toks, kad noriu siuvamosios. reikalinga ji man menkiems namų poreikiams - elementariems dalykams pasiūti. kaip suprantu, audinio kraštus būtina apsiūlėti, kad neirtų. tai tokią funkciją mano ieškoma siuvamoji taip pat turėtų turėti. apžiūrėjom su MB siuvamąsias topocentre, ir konsultantas paaiškino, kad apsiūlėjimo funkciją turi tik overlokinės mašinos, kurios, savo ruožtu, neturi siuvamosios funkcijos - tai yra tinkamos tik apsiūlėjimui. kažkaip nepatikėjau juo. tai išeitų, kad reikia minimum dvi siuvamąsias pirkti, jei nori elementariausius dalykėlius siūtis g.gif nesąmonė kažkokia... žodžiu, norėjau paklausti, kaip jūs apsiūlėjimo problemą sprendžiat? ar turėti dvi siuvamąsias vienintelė išeitis? jei prajuokinau, nu tai ką, pasijuokit, bet būtų tikrai ačiū už atsakymą.

nieko tu cia neprajuokinai, visai normalus klausimai, siaip tai uztektu ir paprastos siuvimo masinos, tik pirkdama ziurek kad butu zigzago siule (ji buna manu visose siuv. masin), as pries nusiperkant overloka taip ir siudavau, siule nusiunu ir dar karta zigzagu krasta nusiudavau, niekas ten neisyra ir laiko kuo puikiausiai, dabar turiu ir overloka, jis zinoma graziau apmeto, ir krasteli lygiai nupjauna metydamas, bet tikrai galima apseiti ir be jo biggrin.gif
Atsakyti
ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2008 01 23, 23:00)
topocentre, ir konsultantas paaiškino, kad apsiūlėjimo funkciją turi tik overlokinės mašinos, kurios, savo ruožtu, neturi siuvamosios funkcijos - tai yra tinkamos tik apsiūlėjimui. kažkaip nepatikėjau juo.

Konsultantas buvo teisus. Bet ir Jūs mąstote teisingai. Kažkada aš buvau tokioje pačioje situacijoje, kaip jūs. Norėjau vienos "krūtos " mašinos, kuri viską daro. Ir šiais aukštų technologijų progreso laikais tikrai turėtų tokių būti.
Naujos mašinos turi apsiūlėjimo - zigzago funkciją ir overloko imitacinę siųlę. Bet tai visiškai skiriasi nuo tikrosios overloko siūlės kaip diena ir naktis.
Ir rezultate aš turiu naują mašiną ir overloką. Patikėkit, jei mėgstate siūti, overlokas reikalingas. Su juo siuvinys atrodo daug patrauklesnis, galima apsiūti drabužius dekoratyvine siūle. Tai žiauriai palengvina siuvimo proceso, o ką jau kalbėti apie patalynes siuvimą.
Aišku, jei jūs mašina norite naudoti tik buityje iškilus reikalui ir siūsite nedaug, tai užteks ir paprasčiausios mašinos.
Atsakyti
ačiū ir Jums, Lijundra.
Atsakyti
Sveikutes. smile.gif Gal kas turi siuvimo masina Janome2041NX? As ja apziurejau ir galvoju pirkti, bet noriu isgirsti nuomone apie ja. Elektromarkte kainuoja 749lt. gal kas zino pigiau kur? Bet noreciau kad ir garantija duotu. unsure.gif
Labai busiu dekinga uz atsakyma

notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ši tema padėjo man išsirinkti siuvimo mašinos modelį.Ir Janome mašina jau ant mano darbo stalo.Pirkau su akcija parduodama MS 2522 LE modelį.Išbandžiau.Visiškai kitokia siuvimo kokybė nei su lenkiška RADOM.Laikas parodys kaip seksis su ja siuti.Pirmu įspūdžiu esu patenkinta.Patenkinta ir operatyviu pristatymu iš Vilniaus į Šiaulius.Dar gavau dovanų kilimėlį siuvimo mašinai.Labai patinka,mašina stabiliai stovi.
Tik va iškilo klausimas.Naudojimo instrukcijoje niekur neradau apie mašinos tepimą.Ten paaiškinta tik ,kaip ją išvalyti.Jokių tepimo taškų.Gal naujoviškos mašinos netepamos?
Atsakyti
QUOTE(Jay-R @ 2008 01 27, 11:10)
Sveikos.
    Ši tema padėjo man išsirinkti siuvimo mašinos modelį.Ir Janome mašina jau ant mano darbo stalo.Pirkau su akcija parduodama MS 2522 LE modelį.Išbandžiau.Visiškai kitokia siuvimo kokybė nei su lenkiška RADOM.Laikas parodys kaip seksis su ja siuti.Pirmu įspūdžiu esu patenkinta.Patenkinta ir operatyviu pristatymu iš Vilniaus į Šiaulius.Dar gavau dovanų kilimėlį siuvimo mašinai.Labai patinka,mašina stabiliai stovi.
    Tik va iškilo klausimas.Naudojimo instrukcijoje niekur neradau apie mašinos tepimą.Ten paaiškinta tik ,kaip ją išvalyti.Jokių tepimo taškų.Gal naujoviškos mašinos netepamos?

nemanau kad gali gaminti netepamas masinas g.gif , bet zinoma negaliu buti tiksli, masinos pirkimu nesidomejau jau labai daug metu biggrin.gif , as dazniausia sutepineju viska kas tarpusavi judant trinasi, atsidarau virsu suku po truputi su ranka ir ten kur detale lieciasi uzlasinu truputuka, tada viska uzdarau ir pasiunu greitai kelias sekundes, zinoma pries tepant butinai reikia isvalyti, kitaip nedaug naudos is to sutepimo
Atsakyti
as irgi zvalgausi i Janome siuvamasias masinas. Yra ju atstovybe Vilniuje, Naugarduko gatvej. O taip pat prekiauja elektromarkt. Isivaizduoju, kad man uztektu pusiau mechanines masinos su overloko siule, sagu isiuvimo funkcija ir keletu siuliu. Bet va reikia padrasinamojo zodzio biggrin.gif
Atsakyti
as Janome siuvimo masina turiu nuo1998 metu ir labai dziaugiuosi ja. yra 23 siules su kilpos issiuvimu pagal sagos dydi, ivairiu siuliu. bandziau siuti ivairias medziagas siuva viska, ir per tiek laiko jokio gedimo.tikrai labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti