Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Niuva aš šiom kalėdom gavau nuo vyro dovanų siuvimo mašiną JANOME thumbup.gif Tai kaip iš čia viena lankytojų sakė, iš zazo sėdau į mersą lotuliukas.gif Visą laiką siūdavau su tokia tarybineo gal net ir antitarybine siuvamaja, dar močiutės laikų(elektrinė)...Bet vis eidavau pas mamą tai šio tai to susisiūt doh.gif Tad vyras taupo matyt mano laiką ir nupirko asmeninę, už kuria paklojo 599,- biggrin.gif
Atsakyti
o as kadangi neturejau tai emiau oir nusipirkau...kadangi gavosi viskas ekspromtu tai pirkau man labiausiai gideta-Singer, modelis 1116 tai daba reik viska issiaiskint kaip ir nuo ko pradeti atsisedus prie siuvimo masinos, zodziu...laukia nerealios valandos...kol ka prisiminsiu ir issiaiskinsiu-o gal kas jau bande ir perejo ta kelia-kaip viska padaryti kad masina toliau jau siut ir viska bandyt galeciau? blush2.gif
Papildyta:
Tiesa-nepasisveikinau-prisijungiu prie visu cia esanciu ir viliuosi kad ir as kada nors galesiu kam patarti 4u.gif

Tad Su atejusiais naujaisiais ir sekmes siuvant ar pradedant siuti smile.gif) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes siuvejeles!!! lotuliukas.gif
Ruosiusi pirkiti siuvimo masina, ir prisiskaiciau cia labai nemazai nuomoniu, bet vistiek nelabai iseina apsispresti butent kokia pirkti. Man taip pat labiausiai girdeta yra Zinger, bet cia nekokios nuomones perskaiciau. Kad tipo jau tokiu nebegamina geru kaip anksciau ir visai ne vokiskos jos. O vokiska preke nebloga yra. tai vat gal kas kokia gera turit ir patartumete. Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
as apsiklausinejau, tai arba brother, singer arba pfaff, -pfaff irgi jau susijunge su itom kompanijom, singer detales gaminamos vokieciuose tik surenkamos kitur, na ber jei duoda 5 metu garantija, tai manau kad viskas oki doki-paziurek i tinklapi www.singer.lt biggrin.gif
Papildyta:
ir dar, kai klausiau jau patyrusiu siuveju bei burda salono darbuotoju, tai siais moterys ir isvardino
Atsakyti
Gal kas galetu paaiskinti ar pademonstruoti kaip tas overloko dygsnis atrodo? Ir kam jis reikalingas, na ka siuvant?
Aciu ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ermitaže yra parduodama Brorher ls2125 už 349litus gal man paaiškins kas ko taip pigiai neskiti modeliai apie aštuonis šimtus kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Patrikute @ 2008 01 09, 16:15)
Gal kas galetu paaiskinti ar pademonstruoti kaip tas overloko dygsnis atrodo? Ir kam jis reikalingas, na ka siuvant?
Aciu  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Overloku apmėtyti reikalinga siūles kad nesiardytų medžiaga , jis nupjauna kraštelį medžiagos nes ten yra peilis ir gražiai apsiūlėja, net nežinau kaip paaiškinti, pasižiūrėk į drabužius, kus yra padaryti atlenkimai ir suprasi, jeigu neturi overloko, dar naudoja zigzago siūlę, bet ji taip gražiai neatrodo... nežinau ar suprantamai parašiau ax.gif

čia gali pasiskaityti :
http://www.siuvimost...t...ry&catid=17
Atsakyti
Janome JR1012
Elektra-mechaninė siuvimo mašina. 13 siūlių: tiesus dygsnis, zigzagas, paslėptas dygsnis, elastinis "triko" dygsnis, dygsnis "kriauklelė", sustiprinta siūlė, trikotažinė "overloko" siūlė, pusiau automatinė sagų kilpa, vertikali siūbuojanti šaudyklė, dvigubos adatos režimas, paprastesnis apatinio audinio transportavimo atjungimas (su papildoma adatų plokštele).
Kaina: 549 Lt

ka manote apie tokia siuvimo masina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 14 sausio 2008 - 14:22
Zmona noretu isigyti siuvimo masina. ziurime kazka is janome 3050 ~ 1500lt, Jubilie85 ` 1900 LT, o gal net 4900 modeli ~ 2500 lt. Ka rekomenduotumete, iseina 2 metu i dekretines tai nori uzsiemimo, o gal net papildomai is to ka prisidurti ar bent jau sau pasiuti.
Atsakyti
Sveiki,

mano teta yra labai pripratusi prie senovines singer masinos, bet ji kazko sugedo, reikia virveles ir nukerta siula(tubut reikia reguliuoti) gal kas zinote koki meistra. jai si masina labai brangi, viska ko jai reikia siuvasi su ja. Parasykite jei kas turite koki kontakta kas galetu padeti...
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2008 01 16, 10:27)
Zmona noretu isigyti siuvimo masina. ziurime kazka is janome 3050 ~ 1500lt, Jubilie85 ` 1900 LT, o gal net 4900 modeli ~ 2500 lt. Ka rekomenduotumete, iseina 2 metu i dekretines tai nori uzsiemimo, o gal net papildomai is to ka prisidurti ar bent jau sau pasiuti.

Nupirkta ELNA 6200 modeliukas
http://www.eturgus.l...tle=elna&page=2 toks pats tik pigiau nes is zmogaus uzsiimancio siuvimo masinu prekyba thumbup.gif .
Zmonai patiko, apie rezultatus manau pati prisijungus papasakos, o gal ir patirties cia pasisems.
Atsakyti
o gal kas zinot kur parduoda klaipedoje siuvimo masinas?uz 500 600 lt truputuka brangu, gal kur pigiau matet? ax.gif
Atsakyti