Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Ačiū už patarimus,
Pabandžiau apsukti adatą, tada siūlą užkabina ir nutraukia, gaunasi kaip kutai, bet apatinio nekebina.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasblk @ 2007 12 06, 16:41)
Na va  doh.gif  kaip visada mano skubėjimas karsta.gif  užkerta visus kelius. Prieš 15 min. nusipirkau  swoon.gif  Iš instrukcijos pasiskaičiau, kad viskas man tinka, nes nesu profas, o pataisymui ir panašiai man labai tinka. Tikuosi bus gera ir tarnaus ilgai. O modeliukas jau dabar žinau koks Brotfer LS-2125. Kaip jis ???

ir as sugavojau kad man reiktu gal sia masina nusipirkti.
bet noriu tavo nuomones apie ja.
kaip siuva? ar yra bent viena siule nisiut krastui, alia tipo "overloko " siule? ar kilpa sagai siuva?
ar dzinsa siuva?
nes as pati nuvaziuot negalesiu, tik vyras nupirktu man ja
is anksto aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2007 12 09, 18:55)
Ačiū už patarimus,
Pabandžiau apsukti adatą, tada  siūlą užkabina  ir nutraukia, gaunasi kaip kutai, bet apatinio nekebina.
g.gif

pabandyk virsutini siula pervert is naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 07, 17:18)
as tai pirksciau salonuose
nes sake yra gariunuosse vis ne po 200 ale nauji
bet jauciu po menesio ir subyra.

nu nezinau
gal aks turi gali ka apsakyti g.gif

Aciu labai 4u.gif
gariunuose tai drauge pirko uz 600lt. tai truputi pasiuvo ir sugedo, tai bijau ir pirkti, nors ir duoda garantyje bet.....
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2007 12 09, 18:55)
Ačiū už patarimus,
Pabandžiau apsukti adatą, tada  siūlą užkabina  ir nutraukia, gaunasi kaip kutai, bet apatinio nekebina.
g.gif

patikrink :
1. ar gerai ideta adata - ar iki galo ten istumta ir teisingai ideta, gerai privirtinta
2. apatinis siulas ar gerai idetas -ta prasme ta saudykle? ar nekliba ar teisingai viskas?
3.ar gerai virsutinis siulas ivertas?a siulo itempimo nekeitei? ne per daug uzverztas?
4. jei padarei viska gerai, ir vistiek nesiuna..tada nezinau..reik meistro klausti
mirksiukas.gif

Agne vyr
--- tai va as tu gariuniniu irgi nenoriu
geriau pirksiu dvigubai brangiau parduotuvej su visais dokumentais, nei kad gariunuose
ir ta garantija gariuonuose tai unsure.gif nekelia pasitikejimo... o kai perki zinomoj parduotuvej, kuri ten bent jau oficialiai iregistruota, tai tada ramiau akd turesiu kur kreiptis jei suges ax.gif

rutamano overlokines siules manau sita tikrai nesiuna...daro tik apmetyma toki zig-zag ar gal dar kokia kitokia panasi yra, bet praktiskai gi ir uztenka to zigžzag, gali gi ir tankuma reguliuotis wink.gif

a dzinsa ir turetu siuti, tik adata soresne nusipik, buna spec adatos dzinsam wink.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
As pati dirbu su JANOME masinom. As pirkau is Kauno, tiesiog susiradau skelbima.gaunasi ,kaip is pirmu ranku, nes jis pristatineja i parduotuves.Ten su garantiniu ir dokumentais.Jei kas negerai priima atgal.Is jo imu ir adatas ir visko ko reik masinai.Jei kam idomu parasykit i AZ duosiu telefona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarjolanta: 10 gruodžio 2007 - 13:05
QUOTE(rutamano @ 2007 12 09, 19:10)
ir as sugavojau kad man reiktu gal sia masina nusipirkti.
bet noriu tavo nuomones apie ja.
kaip siuva? ar yra bent viena siule nisiut krastui, alia tipo "overloko " siule? ar kilpa sagai siuva?
ar dzinsa siuva?
nes as pati nuvaziuot negalesiu, tik vyras nupirktu man ja
is anksto aciu 4u.gif  4u.gif

Siūlė apmėtimui yra ir visokio tankumo, taip, kad panašu į overloką.
Tik pastebėjau, kad kažkaip storesnės medžiaga ne labai ima, siuvinio nestumia. Gal tuos dantukus reikia pareguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 10, 10:59)
patikrink :
1. ar gerai ideta adata - ar iki galo ten istumta ir teisingai ideta, gerai privirtinta
2. apatinis siulas ar gerai idetas -ta prasme ta saudykle? ar nekliba ar teisingai viskas?
3.ar gerai virsutinis siulas ivertas?a siulo itempimo nekeitei? ne per daug uzverztas?
4. jei padarei viska gerai, ir vistiek nesiuna..tada nezinau..reik meistro klausti
mirksiukas.gif

Agne vyr
--- tai va as tu gariuniniu irgi nenoriu
geriau pirksiu dvigubai brangiau parduotuvej su visais dokumentais, nei kad gariunuose
ir ta garantija gariuonuose tai  unsure.gif nekelia pasitikejimo... o kai perki zinomoj parduotuvej, kuri ten bent jau oficialiai iregistruota, tai tada ramiau akd turesiu kur kreiptis jei suges ax.gif

rutamano overlokines siules manau sita tikrai nesiuna...daro tik apmetyma toki zig-zag ar gal dar kokia kitokia panasi yra, bet praktiskai gi ir uztenka to zigžzag, gali gi ir tankuma reguliuotis wink.gif

a dzinsa ir turetu siuti, tik adata soresne nusipik, buna spec adatos dzinsam wink.gif

mirksiukas.gif

O gal kokia parduotuve zinai, kur butu nebrangu ir ko0kybiska? Vilniuje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2007 12 11, 13:50)
O gal kokia parduotuve zinai, kur butu nebrangu ir ko0kybiska? Vilniuje.  ax.gif

maciau kad yra pora savanroiu prospekte ten kur brother salonas
ten gali nueiti ir paimti ir isidejus siula prasiuti
nu ir paklausineti visko kas domina

as ten pirkau savo siuvimo masina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 11, 13:52)
maciau kad yra pora savanroiu prospekte ten kur brother salonas
ten gali nueiti ir paimti ir isidejus siula prasiuti
nu ir paklausineti visko kas domina

as ten pirkau savo siuvimo masina rolleyes.gif

aciu reik paziuret, 4u.gif brother tai gera masinka darbe teko siut, aisku pramonine, bet ir siaip atsiliepimu girdejau geru apie sia firma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2007 12 11, 16:06)
aciu reik paziuret,  4u.gif  brother tai gera masinka darbe teko siut, aisku pramonine, bet ir siaip atsiliepimu girdejau geru apie sia firma  thumbup.gif

Sveikutes.
As nenoriu nuvertint brother masinu. Kai ieskojau sau,tai nelabai man apie jas gerai kalbejo.Man tikrai geros reikejo, tai likau istikima JANOMEI.Ir labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Sarjolanta @ 2007 12 12, 13:44)
Sveikutes.
As nenoriu nuvertint brother masinu. Kai ieskojau sau,tai nelabai man apie jas gerai kalbejo.Man tikrai geros reikejo, tai likau istikima JANOMEI.Ir labai patenkinta.

as kai pradirbau 6-ris metus su sios firmos masinom tai tikrai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti