Pries kokius 3-4 men pirkau siuvimo mashina uz 400 Lt. Masina nauja, vokishka, turi 18 operaciju. Jais prekiauja viena mergina. Jie lyg tais veza juos is Vokietijos. Gal dar jais prekiauja. Jei kas susidometu galeciau atsiusti jos koordinates. Galima pas ja atvaziuoti ir apziureti tas mashinas, isbandyti jas. As siaip esu ta mashina patenkinta.
QUOTE (Raideles @ 2004 08 03, 09:55) |
Iracka, o ji duoda kokia nors garantija? Nes man asmeniskai tai baisu toki daikta pirkti be jokios garantijos is kazkokiu zmoniu... O kas jei ji po triju dienu suges ir reiks remontuoti? Ar paskui remontas nekainuos daugiau? |
Kai klausiau jos del garantijos, tai sake kad duoda garantija varikliui metams, o sake kad detales yra visos gelezines ir suluzti gali tik del neatsargaus naudojimo. As is pradziu norejau irgi pirkti siuvimo mashina is Burdos salono, bet kai radau si skelbima tai tikrai susigundziau. Ir dar karta buvo atejes meistras reguliuoti overloka, tai sake, kad masina gera ir pigesnes tikrai nerastum. Dar Gariunuose maciau tokia pacia masina, kuri kainavo 500 Lt. O jei tau reikalinga masina ne profesionaliam siuvimui tai tikrai siulyciau pagalvoti. O jei tikrai kartais ir suluztu masina, tai remontas kainuos tikrai ne daugiau 50 Lt. 450Lt tai tikrai ne 1000Lt.
Papildyta @ [mergetime]1091525121[/mergetime]
Gali paskaityti charakteristika tu mashinu.
Siuvimo masinos yra naujos, vokiškos, "FIF" ir "QUIGG" firmos.(2002m). Jos yra iš metalo-keramikos, todėl jos yra truputi sunkesnės nėgu kitos mašinos ir kas yra labai gerai (mašina yra stabilesne ir nesisuka siunant sunkesnį gaminį); 20 siūlių+keturių etapų sagų kilpų apsiuvimas; nuimama siuvimo atrama; tiesi siūlė (t.p. triguba tampri siūlė) bei keli zigzagai (trijų dygsnių zigzagas ir kt.); Paslėpta siūlė ir tampri paslėpta siūlė; sagos įsiuvimas; dviguba adata; siuvimas atbuline kriptimi; viršutinio siūlo įtempimo reguliavimas; dygsnio ilgio reguliavimas; greitas siūlo užviniojimas ant ritės; nuimamos atramo sviduje reikmenų maišelis, kuriame yra 2 atsrg. adatos, dviguba adata, 4 ritės, sagų siuvimo, kilpų ir užtrauktukų siuvimo ir palenkimų kojelės(5 vnt),2 atsuktuvai ; apšvetimas. Masinos isparduodamos .Kaina 400lt.
Prisiminiau kad garantija ne metams o pusei metu
bet gal jau ju neparduoda.
Man tai visai galva susisuka nuo tokiu aprasymu... O kas yra ta triguba tampri siule? O keturiu zingsniu kilpos siuvima mums ivardijo kaip trukuma - esa brangesnes tai padaro per viena operacija (nieko daugiau reguliuoti nereikia). Nors as tai nezinau ar taip geriau
O tu seniai pirkai? Gal parasyk man telefona, as paskambinsiu ir paklausiu ar dar parduoda tokias.
O tu seniai pirkai? Gal parasyk man telefona, as paskambinsiu ir paklausiu ar dar parduoda tokias.
QUOTE (Raideles @ 2004 08 03, 16:32) |
Man tai visai galva susisuka nuo tokiu aprasymu... O kas yra ta triguba tampri siule? O keturiu zingsniu kilpos siuvima mums ivardijo kaip trukuma - esa brangesnes tai padaro per viena operacija (nieko daugiau reguliuoti nereikia). Nors as tai nezinau ar taip geriau O tu seniai pirkai? Gal parasyk man telefona, as paskambinsiu ir paklausiu ar dar parduoda tokias. |
lilyyyyy@one.lt
O telefono neturiu.
O del kilpos, tai aisku kad geriau kai issiuva ja per viena operacija. jei labai jau daug siusi tu kilpu, tai gal ir verta permoketi 500 Lt
Sekmes
Nesu baisiai didelė siuvėja, nusipirkau elektrinę siuvimo mašiną, ir iškart susidūriau su problema - visiškai neištraukia siūlo iš apatinės ritės. Siuva tik su viršutiniu. Ir ranka prasukant be medžiagos, neužkabina ir neištraukia apatinio siūlo. Įtariu, kad čia kažkas labai paprasto ir primityvaus turėtų būti, bet niekaip neatkrapštau nuo ko taip. Gal žinote kas?
Gal blogai idejai siulo rite i apatine rite? Man taip buvo, gavosi, kad siulas ne i ta puse vyniojosi, i kuria reikia, del to ir neistrauke jo. Gerai, kad anyta siuveja Tai atvaziavus pamoke
Kaip tik ta pati norejau pasakyti kad greiciausiai ne taip apatini siula idejai
Mano močiutė buvo siuvėja, o aš nelabai. Bet kiek prisimenu, jei taip gaudavosi, tai viršutinis ir apatinis siūlai yra skirtingo storio. Blogai, turi būti labai panašūs.
QUOTE(Iracka @ 2004 08 03, 11:20)
Kai klausiau jos del garantijos, tai sake kad duoda garantija varikliui metams, o sake kad detales yra visos gelezines ir suluzti gali tik del neatsargaus naudojimo. As is pradziu norejau irgi pirkti siuvimo mashina is Burdos salono, bet kai radau si skelbima tai tikrai susigundziau. Ir dar karta buvo atejes meistras reguliuoti overloka, tai sake, kad masina gera ir pigesnes tikrai nerastum. Dar Gariunuose maciau tokia pacia masina, kuri kainavo 500 Lt. O jei tau reikalinga masina ne profesionaliam siuvimui tai tikrai siulyciau pagalvoti. O jei tikrai kartais ir suluztu masina, tai remontas kainuos tikrai ne daugiau 50 Lt. 450Lt tai tikrai ne 1000Lt.
Siuvimo masinos yra naujos, vokiškos, "FIF" ir "QUIGG" firmos.(2002m). Jos yra iš metalo-keramikos, todėl jos yra truputi sunkesnės nėgu kitos mašinos ir kas yra labai gerai (mašina yra stabilesne ir nesisuka siunant sunkesnį gaminį); 20 siūlių+keturių etapų sagų kilpų apsiuvimas; nuimama siuvimo atrama; tiesi siūlė (t.p. triguba tampri siūlė) bei keli zigzagai (trijų dygsnių zigzagas ir kt.); Paslėpta siūlė ir tampri paslėpta siūlė; sagos įsiuvimas; dviguba adata; siuvimas atbuline kriptimi; viršutinio siūlo įtempimo reguliavimas; dygsnio ilgio reguliavimas; greitas siūlo užviniojimas ant ritės; nuimamos atramo sviduje reikmenų maišelis, kuriame yra 2 atsrg. adatos, dviguba adata, 4 ritės, sagų siuvimo, kilpų ir užtrauktukų siuvimo ir palenkimų kojelės(5 vnt),2 atsuktuvai ; apšvetimas. Masinos isparduodamos .Kaina 400lt.
Siandien vyras nupirko (ir as dalyvavau) siuvimo masina (nauja) AEG HM1800. Uz 220 lt. Garantija 1 metams. Sake, jei nepatiks, per savaite galima grazinti - atiduos pinigus. Vokiska. 21 operacija. Salia stovejo FIF siuvimo masina. Kadangi bent man nebuvo girdetas toks firmos pavadinimas, tai ir nepaziurejau atidziau. Bet labai panasiai apibudino ir manaja AEG. Tik va beda - instrukcija vokiska, o vokiskai as nei bum bum. Gal kas turit lietuviska (rusiska, angliska) instrukcija? Nebutinai AEG siuvimo masinos, gal pagal analogiska suprasiu bent ka kai kurie mygtukai reiskia? Bandziau internete ieskoti (per Google) info ar instrukcijos, ismeta tik aukcionu ir pardavimu puslapius.
Masina pirkom Panevezy, automobiliu turguj, tie zmones pastoviai ten prekiauja penktadieni sestadieni, sekmadieni. Masina isbandziau - ka sugebejau isijungti, daro puikiai! Ziuresim, kaip toliau bus...
Va, dar idedu jos nuotrauka. Bukit zmones padekit!
Gal galetut paaiskinti kas yra "triguba tampri siūlė" Gal ir as tokia galiu siuti tik nezinau Ar cia ta kur skirta trikotazui siuti?