Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 11 07, 16:06)
a as kaip supratau ten ta siuvimo masina apie kuria diskutuojat
tai itvirciu siuvimo  g.gif
ir plius dar kazkokios papildomos operacijos
ir siaip paprastam siuvimui drabuziu nelabai gal g.gif
Papildyta:

bigsmile.gif
a gal koks tinklapis yra ju?
a kaip kainos
visai fainai butu isbandyti pries perkant bigsmile.gif

O kas yra įtvirčių siuvimo mašina? blush2.gif

Šita tai yra (cituoju, kaip ant dėžutės parašyta) "Ideal for basic sewing and mending". Parodyta drabužių siuvimo dygsniai, dekoratyviniai dygsniai, "mereška" ir skiautinių dygsniai. Tai manyčiau, visiems išvardintiems dalykams ir tinkama ax.gif

Man atrodo, kad tokią pačią ir Kaune Hyper Maximoj mačiau. Tik kaina 399 lt buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 18:27)
O kas yra įtvirčių siuvimo mašina? blush2.gif

Šita tai yra (cituoju, kaip ant dėžutės parašyta) "Ideal for basic sewing and mending". Parodyta drabužių siuvimo dygsniai, dekoratyviniai dygsniai, "mereška" ir skiautinių dygsniai. Tai manyčiau, visiems išvardintiems dalykams ir tinkama ax.gif

Man atrodo, kad tokią pačią ir Kaune Hyper Maximoj mačiau. Tik kaina 399 lt buvo ax.gif

masina siuvimo
jus apie sita kalbat daabr gi lyg tais
tai ten pats pirmasis sakinys - Įtvirčių siuvimo mašina „Brother“ siūlo platų tradicinių siūlių pasirinkimą ir daugybę valdymą lengvinančių funkcijų.
tai ji pagrinde skirta itvriciams - itvirtis - tai toks uztvirtinantis peltakis - tankus tankus ir salyginai trumpas (iki 1 cm)
bet kai apziurejau foto is arciau tai ji dar kaip ir kilpas gali siuti ir visokius apdailinius peltakius
as tai manau kad tokia masina tai tik smagu tureti salia normalios buitines siuvimo masinos - kaip prieda - visokiom graziom siulytem siuti
bet atrodo kad pagrindiniam siuvimam nelabai g.gif bet gal kas geriau ismano g.gif
cia tik mano nuomone kuria susidariau is to ka perskaiciau masinos aprasyme
Atsakyti
Bet tame aprašyme yra parašyta "5 tiesiosios siūlės adatai esant viduryje + 1 kairiajame krašte" tai ar čia ne tos normalios siūlės??? Manot, kad mažiems buitinimas siuvimams ši mašina netinkama?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 11 08, 10:29)
Bet tame aprašyme yra parašyta "5 tiesiosios siūlės adatai esant viduryje + 1 kairiajame krašte" tai ar čia ne tos normalios siūlės??? Manot, kad mažiems buitinimas siuvimams ši mašina netinkama?

Visai apie masinas nenusimanau tai kai pradedu gilintis i aprasyma galva susisuka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 11 08, 11:29)

na taip yra ir tiesios siules
bet as tik savo nuomone parasiau

nes cia vistiek itvirciu siuvimo masina su papildomom funkcijom

kaip pvz mobiliakas su vaizdo kamera lotuliukas.gif nu gal ir blogas palyginimas

bet geriau paraso tos kurios nusipirko ir isbande bigsmile.gif

vienas toks zmogelis man buvo patares - kuo daugiau funkciju - tuo kokybe prasteja

blush2.gif

tai ir nezinau
Atsakyti
o tai sakykit kokią tuomet geriau siuvimo mašiną pirkt, jei man nereikia kažko įpatingo? Tiesiog mažiems buitiniams darbeliams, reiktų kad siūtų tiesia siūle ir gal kad dar apmėtytų medžiagos kraštus? Į ką reiktų atkreipti dėmesį? Nes neišmanau aš apie siuvimo mašinas, nors siuti trupučiuką moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 11 08, 16:41)
o tai sakykit kokią tuomet geriau siuvimo mašiną pirkt, jei man nereikia kažko įpatingo? Tiesiog mažiems buitiniams darbeliams, reiktų kad siūtų tiesia siūle ir gal kad dar apmėtytų medžiagos kraštus? Į ką reiktų atkreipti dėmesį? Nes neišmanau aš apie siuvimo mašinas, nors siuti trupučiuką moku  blush2.gif

yra gi voskokiu ir nebrangiu
ir brother firmos ir janome
buvau pati brother nusiziurejus
bet nebeatrandu kur
kaina buvo 550-600 Lt
skirta buitiniam siuvimui, siuna tiesiai ir turi ivairias funkcijas - zigzag ir ten dar keleta
a sita man neopatikima nors tu ka blush2.gif
doh.gif
buitines siuvimo masinos
va cia pasiziurinek - ir kainos yra

dar
a cia ir pristatymas nemokamas
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 08 lapkričio 2007 - 16:16
O mama_gulbe, kokią tamsta mašiną turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 08, 17:08)
O mama_gulbe, kokią tamsta mašiną turi?  4u.gif

as turiu paprasta
brother
gavau dovanu blush2.gif
tiesiasiule - pirmyn ir atgal - man labai gerai (amerikietiska) ir
siuna tyliai
bet aisku but geria jei butu ir joje dar zigzagas

bet kai buvau prisedus prie drauges masinos kurioje buvo milijonas visokiausiu funkciju tai net baisu - pastoviai reguliuot viska ir garsiai dirba kazkaip blink.gif
ir jei nenureguliuosi taip kaip reikia tai funkcijai tai siula tempia traukia
tai va

ir kai reikia turiu sena rusiska kuri irgi tiesiai siuna ir zig-zaga dar turi - tai naudoju krastu metymui

Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 11 08, 18:24)
as turiu paprasta
brother
gavau dovanu blush2.gif
tiesiasiule - pirmyn ir atgal - man labai gerai (amerikietiska) ir
siuna tyliai
bet aisku but geria jei butu ir joje dar zigzagas

bet kai buvau prisedus prie drauges masinos kurioje buvo milijonas visokiausiu funkciju tai net baisu - pastoviai reguliuot viska ir garsiai dirba kazkaip blink.gif
ir jei nenureguliuosi taip kaip reikia tai funkcijai tai siula tempia traukia
tai va

ir kai reikia turiu sena rusiska kuri irgi tiesiai siuna ir zig-zaga dar turi - tai naudoju krastu metymui

Ech, kad man kas tokia kokia nors dovana... wink.gif Dabar gi iš mamos parsivežusi rankinę... Ir nieko - siuvu, kiek reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 08, 23:01)
Ech, kad man kas tokia kokia nors dovana... wink.gif Dabar gi iš mamos parsivežusi rankinę... Ir nieko - siuvu, kiek reikia  rolleyes.gif

rankine gerai visai
bet kojine doh.gif sistemos niekaip neikirtau lotuliukas.gif
bet siuti man patinka wub.gif
Atsakyti
o man kojine visai nieko ax.gif nors aisku nenaudojao tokios nuo vidurines laiku, bet dar dabar prisimenu kaip prasydavau savo mociutes, kad duotu pedala paminti, tai ji adata isimdavo, kad jai nuostoliu nepridaryciau ir as duodavausi su tuo pedalu, bet visa laiminga buvau, o kaip perpratau tai visai fan buvo, o paskui ir mokykloje, kaip budavo siuvimo pamokos tai neturejau jokiu problemu su siuvimo masinos suvaldymu, kitos mokinosi minti pedala o as jau siuvau biggrin.gif nosi uzrietus
Atsakyti