Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Insomnia @ 2007 10 15, 07:05)
Prisireikė ir man siuvimo mašinytės ax.gif Siūti iš viso nemoku, na kažkada su senovine kojine bandžius. Dabar mašinikė reikalinga kelnėms palenkti, patalynei siūti, na gal dar kokius skiautinius sugalvosiu. Žodžiu, funkcijų minimaliai pradžioj reikės ir kainos minimalios norėtųsi, nes nežinau, kiek laiko ta mano užgaida tęsis blush2.gif

Nusižiūrėjau tokią mašinikę http://www.hobbyhall...7/407_3202.html

Ar geriau būtų kokios naudotos pasieškoti?  unsure.gif Nors geresnių naudotų kainos dar didesnės  g.gif

Pirkčiau paprasčiausią, bet elektroninę. Nes įsigijus visiškai paprastą, rimtai užgaina greit praeis lotuliukas.gif
Neradau kur parašyta kelių žingsnių sagos skylės siuvimas. Nepirkčiau jei daugiau nei 1 žingsnis.

Papildyta:
Dar nesimato kaip dedasi siūlų būgnelis ( jaučiu netaip pavadinau laugh.gif ). Jei iš viršaus, tiesiai po preso pėda, yra žymiai lengviau ir patogiau, o ir gali stebėti, kad siūlai neužsibaigtų viduryje darbo. Jei iš šono, tai nematai kiek siūlo liko ir sunkiau įstatyti ir tt.
Atsakyti
Klausiu nusimananciu ar verta pirkti sia siuvimo masina „Brother JS-23“. Na man masina reikalinga smulkiems buitiniams siuvimams, apsiuvimas.
Si kainuoja 350 Lt, ar nebus pinigai i bala, nors ir nedideli?

http://www.hobbyhall...7/407_3202.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 18 spalio 2007 - 10:20
Taigi prieš keletą dienų to paties klausiau biggrin.gif Aš tai jau užsisakiau ax.gif Aišku, elektroninė su visokiais "pribumbasais" geriau būtų. Na bet kiekvienam pagal poreikius ir galimybes ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 18, 11:33)
Taigi prieš keletą dienų to paties klausiau biggrin.gif Aš tai jau užsisakiau ax.gif Aišku, elektroninė su visokiais "pribumbasais" geriau būtų. Na bet kiekvienam pagal poreikius ir galimybes ax.gif

Oi sorry, tikrai, neperskaiciau ankstesniu postu. O kada zadi gauti? parasyk atsiliepimus, kai isbandysi kaip siuna. Kas blogai kas gerai...o gal parduoti noresi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 18, 11:51)
Oi sorry, tikrai,  neperskaiciau ankstesniu postu. O kada zadi gauti? parasyk atsiliepimus, kai isbandysi kaip siuna. Kas blogai kas gerai...o gal parduoti noresi ax.gif

Ilgai ten pas juos pristatymas trunka doh.gif 2-3 sav. Na bet kaip nors iškentėsiu unsure.gif Parašysiu po to mirksiukas.gif

Aš tai taip skaičiavau (ekonomistė esu lotuliukas.gif ): jei nepatiks/netiks/atsibos, tai šitą už 100 lt tikrai parduosiu. Nuostolis 275 lt (pristatymą pridėjau). Nuspirkus už ~1000 lt, už kiek galėčiau parduoti? 500 - 700 lt? Nuostolis 300-500 lt. Aišku, su šita malonumo gal ir mažiau, bet kai taip norisi, tai pradžioj su bet kokia siūti malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 18, 12:05)
Ilgai ten pas juos pristatymas trunka doh.gif 2-3 sav. Na bet kaip nors iškentėsiu unsure.gif Parašysiu po to mirksiukas.gif

Aš tai taip skaičiavau (ekonomistė esu lotuliukas.gif ): jei nepatiks/netiks/atsibos, tai šitą už 100 lt tikrai parduosiu. Nuostolis 275 lt (pristatymą pridėjau). Nuspirkus už ~1000 lt, už kiek galėčiau parduoti? 500 - 700 lt? Nuostolis 300-500 lt. Aišku, su šita malonumo gal ir mažiau, bet kai taip norisi, tai pradžioj su bet kokia siūti malonumas rolleyes.gif

Lauksim atsiliepimu...tik tas 'pagaminta Kinijoj' man ramybes neduoda, nors dabar daug kas ten pagaminta doh.gif
Atsakyti
Geras, pažiūrėkit ką užtikau doh.gif
http://www.skelbiu.lt/2518690.html Rasite siuvimo mašinų nuotraukas, žiūrėkiteį paskutinėje eilėje kairę nuotrauką.

O dabar pažiūrėkit čia doh.gif http://www.sears.com...Sewing Machines

Amerikoje žinoma, kad Janome pagamina kaikuriuos Kenmore modelius g.gif Bet esmė tame, kad mašina su vienodom funkcijom Janome yra daug brangesnė nei Kenmore g.gif Lietuvoje kaip suprantu šį modelį parduoda kaip grynai Janome ir už Janome vardui atitinkančią kainą doh.gif Nors Amerikoje nėra pardavime tokio modelio su Janome vardu g.gif umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 18, 12:05)

sudomino ir mane ši siuvimo mašina, labai lauksiu atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 18, 10:20)
Klausiu nusimananciu ar verta pirkti sia siuvimo masina „Brother JS-23“. Na man masina reikalinga smulkiems buitiniams siuvimams, apsiuvimas.
Si kainuoja 350 Lt, ar nebus pinigai i bala, nors ir nedideli?

http://www.hobbyhall...7/407_3202.html

Nelabai supratau - tai si masinyte ne elektronine? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 07, 10:50)
Nelabai supratau - tai si masinyte ne elektronine? blush2.gif  4u.gif

Na sakyčiau, elektro-mechaninė g.gif Nors tiek aš ten ir suprantu doh.gif Vakar parsivežiau iš pašto. Tik neturiu laiko instrukcijas skaityti blush2.gif O be instrukcijų irgi nemoku. Tikriausiai savaitgali bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 11 07, 11:21)
Na sakyčiau, elektro-mechaninė g.gif Nors tiek aš ten ir suprantu doh.gif Vakar parsivežiau iš pašto. Tik neturiu laiko instrukcijas skaityti blush2.gif O be instrukcijų irgi nemoku. Tikriausiai savaitgali bandysiu ax.gif

Butinai veliau parasyk kaip ten viskas veikia ir ar verta pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 07, 12:30)
Butinai veliau parasyk kaip ten viskas veikia ir ar verta pirkti smile.gif

a as kaip supratau ten ta siuvimo masina apie kuria diskutuojat
tai itvirciu siuvimo :hm
ir plius dar kazkokios papildomos operacijos
ir siaip paprastam siuvimui drabuziu nelabai gal :hm
Atsakyti