Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(rosvile @ 2007 10 01, 16:34)
nu reikes pabandyti gal iseis kas nors ax.gif

sekmes, turetu gautis, tik jai labai stora ar tanki oda tai gali kojele neatlaikyti ir pasikelineti, karta apsiemiau MB geriausiam draugui struke is zomso pasiuti doh.gif , tai dabar dar siurpas per kuna keliauja, visa struke (o tada buvo madinga daug ir ivairiu siuliu) siuvau pirstu prispaudus kojele, nes adata ilenda o islysdama pakelineja kojele, kaskoks kosmaras blink.gif
Atsakyti
Vistik odai gerai būtų įsigyti tefloninę kojelę. Tuomet niekas niekur netempia, ir slysta gerai. Pati išbandžiau - vyrui odinę striukę siuvau.
Galima ir alyva patept pabandyt - tik būtinai ant nereikalingo gabalėlio pradžioj, pažiūrėti ar dėmių nelieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosha: 01 spalio 2007 - 16:12
labai dekui uz patarimus ir dar norejau paklausti kaip butu galima suminkstinti oda,nes ji truputeli kieta?
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 10 02, 16:06)
labai dekui uz patarimus ir dar norejau paklausti kaip butu galima suminkstinti oda,nes ji truputeli kieta?

nu is manes nekokia bus patareja, bet manau minkstumas priklauso nuo odos isdirbimo g.gif , o gal as ir klystu
Atsakyti
Tikriausiai nuo isdirbimo. O kodel ji kieta? Ar pirkta tokia, ar pastovejo ir kieta pasidare?
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2007 10 04, 15:34)
Tikriausiai nuo isdirbimo. O kodel ji kieta? Ar pirkta tokia, ar pastovejo ir kieta pasidare?

pastovejo ir sukietejo(perdziuvus)bet vistiek gal imanoma ka nors padaryti kad minkstesne butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 04 spalio 2007 - 18:00
QUOTE(rosvile @ 2007 10 04, 18:57)
pastovejo ir sukietejo(perdziuvus)bet vistiek gal imanoma ka nors padaryti kad minkstesne butu g.gif

n... metu atgal, kai dar dirbau siuvykloje, tai zinau kad isfasonuoti kailinius kalnieriu tai slapindavo vandeniu tampydavo kad forma isgauti reikiama, bet kad suminkstinti tai nazinau neteko girdeti, gal koks glicerinas jai pateptum g.gif , nezinau siaip tai tikrai idomu ar aplamai imanoma suminkstinti
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 05, 10:39)
n...  metu atgal, kai dar dirbau siuvykloje, tai zinau kad isfasonuoti kailinius kalnieriu tai slapindavo vandeniu tampydavo kad forma isgauti reikiama, bet kad suminkstinti tai nazinau neteko girdeti, gal koks glicerinas jai pateptum  g.gif , nezinau siaip tai tikrai idomu ar aplamai imanoma suminkstinti

ko gero nepavyks suminkstinti jos manau rankinems tiks ir kietesne oda. smile.gif
Atsakyti
Prisireikė ir man siuvimo mašinytės ax.gif Siūti iš viso nemoku, na kažkada su senovine kojine bandžius. Dabar mašinikė reikalinga kelnėms palenkti, patalynei siūti, na gal dar kokius skiautinius sugalvosiu. Žodžiu, funkcijų minimaliai pradžioj reikės ir kainos minimalios norėtųsi, nes nežinau, kiek laiko ta mano užgaida tęsis blush2.gif

Nusižiūrėjau tokią mašinikę http://www.hobbyhall...7/407_3202.html

Ar geriau būtų kokios naudotos pasieškoti? unsure.gif Nors geresnių naudotų kainos dar didesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 15, 15:05)
Prisireikė ir man siuvimo mašinytės ax.gif Siūti iš viso nemoku, na kažkada su senovine kojine bandžius. Dabar mašinikė reikalinga kelnėms palenkti, patalynei siūti, na gal dar kokius skiautinius sugalvosiu. Žodžiu, funkcijų minimaliai pradžioj reikės ir kainos minimalios norėtųsi, nes nežinau, kiek laiko ta mano užgaida tęsis blush2.gif

Ar geriau būtų kokios naudotos pasieškoti?  unsure.gif Nors geresnių naudotų kainos dar didesnės  g.gif

as sios firmos esu turejus irgi pati pigiausia varianta, tai man visai patiko, bet as ja neilgai turejau, tai nezinau kaip ilgai tarnautu, gyvenimo amerikoje privalumai blush2.gif pasinaudojau menesi ir grazinau, manau pradziai kol ismoksi tikrai bus gerai, o paskui jau ir geresnes galima bus paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 15, 16:05)

Ar geriau būtų kokios naudotos pasieškoti?  unsure.gif Nors geresnių naudotų kainos dar didesnės  g.gif

mano manymu kaip pradziai tai labai puiki masina,pakankamai operaciju atlieka smile.gif ir kaina tikrai sauni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 10 16, 11:50)
mano manymu kaip pradziai tai labai puiki masina,pakankamai operaciju atlieka smile.gif  ir kaina tikrai sauni smile.gif

Prekybos centruose pažiūrinėjau, tai kai kurių funkcijos labai panašios, tik kainos pora šimtų litukų didesnės ax.gif
Atsakyti