Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(svieske @ 2007 08 29, 18:59)
Taure,
o gal gali patarti koki overloka isigyti siuvimui namuose. galvoju apie ketursiuli, blaskausi tarp firmu. Ka pasiulytum?

Na New York'as tai ne Lietuva ir produkcija cia ir ten skiriasi. Bent jau pas Brother tokia politika, kad skirtingose rinkose skirtingi modeliukai ir tik kai kurie (brangesni) yra tie patys. Beje, kiek ir zmoniu, tiek ir nuomoniu, todel, kad vieni kazka peikia, kazka giria - tai tik laisvos rinkos desniai ir tai gerai
Visu pirma Eurostar gal New Yorke ir skaitosi White ir shark produkcijos, taciau cia Europoje - nieko panasaus.
Jus vadovaujates kitu atsiliepimais, o as vadovaujuosi savo patirtimi, kadangi asmeniskai parduodu zmonems jas ir pati matau kiek ir su kokiais gedimais grizo , todel galeciau pasakyti, kad Brotehr tai pakankamai geras kainos-galimybiu-kokybes santykis
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2007 08 20, 16:18)
norejau pasakyti, kur rasti gera, ir nebrangiai..... Ar yra ju atstovu parduotuve?

Aš Pfaff'ą gavau dovanų. Pirkom Burdos salone Trakų g. Labai smagus vyriškis pardavėjas, be to nuolaida visam gyvenimui visoms prekėms, susijusioms su siuvimo mašina (adatoms, kojelėms, lemputėms ir t.t.) Kainavo kiek virš 1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(brother @ 2007 08 31, 04:01)
Na New York'as tai ne Lietuva ir produkcija cia ir ten skiriasi. Bent jau pas Brother tokia politika, kad skirtingose rinkose skirtingi modeliukai ir tik kai kurie (brangesni) yra tie patys. Beje, kiek ir zmoniu, tiek ir nuomoniu, todel, kad vieni kazka peikia, kazka giria - tai tik laisvos rinkos desniai ir tai gerai
Visu pirma Eurostar gal New Yorke ir skaitosi White ir shark produkcijos, taciau cia Europoje - nieko panasaus.
Jus vadovaujates kitu atsiliepimais, o as vadovaujuosi savo patirtimi, kadangi asmeniskai parduodu zmonems jas ir pati matau kiek ir su kokiais gedimais grizo , todel  galeciau pasakyti, kad Brotehr tai pakankamai geras kainos-galimybiu-kokybes santykis

Eurostar ir White dvi skirtingos kompanijos.
Pirmai daviau nuorodą forumo, kuriame dalyvauja profisionalios siuvėjos kartu su pradedančiosiomis. Esu labiau linkusi pasitikėti patyrusiais vartotojais, nei suinteresuotais pardavėjais. Aš nesakau, kad brother bloga produkcija. Jei paėmus kainos limitą pvz. iki 200usd ir sulyginus brother, white, eurostar, shark ir singer, tai brother ir singer 100 proc. geriausi. Bet pvz jei paėmus kitokį kainos limitą 500usd, tai brother geriau nei singer ( kitų anksčiau minėtų net neverta lygint). Bet pvz. viking ar janome 500us ribose daug geresnės mašinos nei brother. Vienu žodžiu reikia atsargiai rinktis. Aš patenkinta savo singeriu,bet jos galimybės ribotos ir jaučiu, kad man reikia daugiau. Tik kolkas teks palaukti savo svajonių mašinos, nes kainos rimtai atominės umn.gif:
Nereikia priimti visko taip asmeniškai. Aš į viską žiūriu kaip vartotojas ir turiu teisę pasakyti ką galvoju cool.gif

Dar pridurisu, kad gailiuosi, jog neradau to forumo anksčiau ir rinkausi mašiną neturėdama jokio supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 08 31, 20:30)
Eurostar ir White dvi skirtingos kompanijos.
Pirmai daviau nuorodą forumo, kuriame dalyvauja profisionalios siuvėjos kartu su pradedančiosiomis. Esu labiau linkusi pasitikėti patyrusiais vartotojais, nei suinteresuotais pardavėjais. Aš nesakau, kad brother bloga produkcija. Jei paėmus kainos limitą pvz. iki 200usd ir sulyginus brother, white, eurostar, shark ir singer, tai brother ir singer 100 proc. geriausi. Bet pvz jei paėmus kitokį kainos limitą 500usd, tai brother geriau nei singer ( kitų anksčiau minėtų net neverta lygint). Bet pvz. viking ar janome 500us ribose daug geresnės mašinos nei brother. Vienu žodžiu reikia atsargiai rinktis. Aš patenkinta savo singeriu,bet jos galimybės ribotos ir jaučiu, kad man reikia daugiau. Tik kolkas teks palaukti savo svajonių mašinos, nes kainos rimtai atominės umn.gif:
Nereikia priimti visko taip asmeniškai. Aš į viską žiūriu kaip vartotojas ir turiu teisę pasakyti ką galvoju cool.gif

Dar pridurisu, kad gailiuosi, jog neradau to forumo anksčiau ir rinkausi mašiną neturėdama jokio supratimo  doh.gif

Tikrai nepriimam tai asmeniškai ir labai džiaugiuosi girdėdama kritiką - tai verčia dar labiau stengtis ir tobulėti. Kita vertus, aš tikrai nepeikiu kitų firmų, nes tai būtų labai neetiška iš mūsų pusės, ir nesakau, kad Brother geriausia iš visų firma. tiesiog aš apie šias mašinas žinau daug, žinau jos galimybes, trūkumus, pajėgumus, kokybę ir kainas, todėl ir deklaruoju savo nuomonę, lygiai taip pat kaip ir Jūs.
Atsakyti
Kažkada ( tikiuosi greitai), keliausiu į siuvimo kursus. Ten klasėje bus būtent brother mašinos. Kai padirbėsiu su viena iš jų, būtinai pasakysiu kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 03, 20:11)
Kuo daugiau info tuo lengviau rinktis  drinks_cheers.gif
Kažkada ( tikiuosi greitai), keliausiu į siuvimo kursus. Ten klasėje bus būtent brother mašinos. Kai padirbėsiu su viena iš jų, būtinai pasakysiu kaip sekėsi  smile.gif

Lauksim komentarų ir tikimės jie pateisins gerą Brother vardą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Gal kas turi Janome MC 6600 mašiniuką? Kaip tik norėčiau pirkti. Įdomu būtų atsiliepimai apie ją.
Atsakyti
QUOTE(Linspiriukas @ 2007 09 08, 13:30)
Sveikutės

Gal kas turi Janome  MC 6600 mašiniuką? Kaip tik norėčiau pirkti. Įdomu būtų atsiliepimai apie ją.

http://sewing.patter...e/Review/1/1879 čia vienas atsiliepimas apie šią mašiną, tik jis angliškai. Nerekomenduoja šios mašinos. Gaila daugiau atisliepimų nėr tenai apie būtent šį modelį g.gif
Čia dar kelis radau http://janome.com/fu...mp;threadid=146
Atsakyti
QUOTE(Linspiriukas @ 2007 09 08, 21:30)
Sveikutės

Gal kas turi Janome  MC 6600 mašiniuką? Kaip tik norėčiau pirkti. Įdomu būtų atsiliepimai apie ją.

Man regis yra merginu pirkusiu sia masina g.gif
O siaip tai siulau pasiskaityti http://club.osinka.ru/ ir http://club.season.ru/ . Tikrai rasi tinkamos info susijusios su Janome siuvimo masinomis. Deka siu forumieciu as issirinkau overloka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 09, 09:20)
Man regis yra merginu pirkusiu sia masina  g.gif 
O siaip tai siulau pasiskaityti http://club.osinka.ru/ ir http://club.season.ru/ . Tikrai rasi tinkamos info susijusios su Janome siuvimo masinomis. Deka siu forumieciu as issirinkau overloka  tongue.gif

Tokom,
o kokį overloką išsirinkai? Ar esi juo patenkinta, aš niekaip neišsirenku, vis neapsisprendžiu, o labai noriu įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 09 09, 17:20)
Tokom,
o kokį overloką išsirinkai? Ar esi juo patenkinta, aš niekaip neišsirenku, vis neapsisprendžiu, o labai noriu įsigyti.

QUOTE(tokom @ 2006 08 20, 14:14)
Oj galiu pasigirti, pagaliau isigijau oevrloka... Nusipirkau Janome Mylock 644D.  thumbup.gif  Fantastika, koks fainulka  bigsmile.gif  Pries tai bandziau siuti su kinietisku, ojej... praraudojau prie jo tik ir viskas... Su reguliavimu man buvo "ragai"... niekaip su juom nesusidraugavau. O vat naujelis, koks ciki (tfu tfu tuf, cia neprisikalbejus)...  thumbup.gif

iki siol apmetau be problemu tongue.gif
Atsakyti
Ačių Taure ir Takom už nukreipimą apie Janome. Mašinytė tikrai ne proto brangi (2800 lt.), o dar jei nepateisina vilčių... blush2.gif
Ač tai pramoninį overloką turiu, siuvykla bankrutavo, perpirkom rusišką techniką. Jau senas, baisus, bet varo kaip tankas.
Gal jūs pačios iš savo patirties ką pasiūlytumėt dėl mašinos, o tai kai pardavimų agentai prirašo reklamų...
Atsakyti