Sveikos! Esu vos ne profesionali siuveja ir konstruktore taciau is jusu tikrai yra ko pasimokyti .Siaip nesu girdejus, kad "Ciaika" krastus apmetyt galetu. Nors turejau ir tokia mashina, bet krashtus ji neapmetinejo . Todel teko nusipirkti overloka. Ir siaip su overloku bet ka neapmetysi, pvz. trikotazo jis nesiuva.
O siuvant isvis neisivaizduoju kaip apsieiciau be overloko, t.y. siuvimui reikalinga kaip siuv. masina taip ir overlokas
O siuvant isvis neisivaizduoju kaip apsieiciau be overloko, t.y. siuvimui reikalinga kaip siuv. masina taip ir overlokas
QUOTE (Iracka @ 2004 07 19, 15:45) |
Todel teko nusipirkti overloka. Ir siaip su overloku bet ka neapmetysi, pvz. trikotazo jis nesiuva. |
Ot ir netiesa- trikotažas overloku apsiuvamas. Jei trikotažo akys labai bėgančios- reikalingas penkiasiūlis overlokas. Bet dažniausiai užtenka ir trijų sūlų overloko...
Pati turiu senutėlę Čaiką ir pilnai man jos pakanka buitinėms reikmėms. Dėl apmėtymo: Čaika krašto nenurėžia, bet siuvant ,,zigzagine''siūle rezultatas gaunasi panašus, kaip ir Overloko.Svarbu juk, kad medžiagos kraštai nespura ar ne. o koks siūlės raštas - koks skirtumas? Gerai įvaldžius judesį, ,,zigzagu'' apsiuvus nukirptą kraštą nereikės jokio Overloko Tiesa, dėl trikotažo tai kiek sudėtinga - nelabai kas gaunasi
QUOTE (Raideles @ 2004 07 26, 13:19) |
Na, pasiaiskinot santykius, patyrusios, tai dabar jau patarkit kokia masina pirkti pradedanciosioms, nes man vis dar neaisku |
O ką tu ir kiek žadi siūti? Na maždaug pabandyk apibūdint kaip tu įsivaizduoji ką siūsi, kai turėsi mašiną, nes kai nežinau tavo poreikių- sunku ką patart
Na, visu pirma tai vystyklu krastus apsiuti ruosiuosi Noriu dar vaikui kilimeli is skiautiniu padaryti. Kelnes pasilenkti, kad nereiketu pas mama vaziuoti uz 100 km. Ir visokiu panasiu dalyku Jokios komercijos, jokiu siuvinejimu Gal kada nors sugalvosiu ir sijona pasisiuti sau, ar dukrai, kai turesiu
Is dar butu idomu kokios gi kainos nauju siuvimo masinu, nes tokiu daiktu as labai nemegstu pirkti padevetu. O internete kol kas tepavyksta rasti pramonines masinas reklamuojamas.
Is dar butu idomu kokios gi kainos nauju siuvimo masinu, nes tokiu daiktu as labai nemegstu pirkti padevetu. O internete kol kas tepavyksta rasti pramonines masinas reklamuojamas.
QUOTE (Iracka @ 2004 06 29, 11:21) |
O siaip turiu vieno gero meistro telefona. Jis man ir siuvimo mashina ir overloka taise. |
O Klaipėdon tas meistras ar galėtų atvažiuoti? Mūsų siuvimo mašina sugedo, nu niekaip Klaipėdoj meistro nerandu.
QUOTE (buciux @ 2004 07 26, 20:54) |
O Klaipėdon tas meistras ar galėtų atvažiuoti? Mūsų siuvimo mašina sugedo, nu niekaip Klaipėdoj meistro nerandu. |
Siaip manyciau kad nevazious.
QUOTE (Raideles @ 2004 07 26, 13:55) |
Na, visu pirma tai vystyklu krastus apsiuti ruosiuosi Noriu dar vaikui kilimeli is skiautiniu padaryti. Kelnes pasilenkti, kad nereiketu pas mama vaziuoti uz 100 km. Ir visokiu panasiu dalyku Jokios komercijos, jokiu siuvinejimu Gal kada nors sugalvosiu ir sijona pasisiuti sau, ar dukrai, kai turesiu |
Žodis prie žodžio, ką ir aš ruošiuosi siūti Irgi vystyklai, kilimėlis iš gabaliukų, gal dar miegmaišį sukurpsiu
Jauja, ar jau issirinkai siuvimo masina? As tai nenoreciau pirkti padevetos. Buvom nuleke i parduotuve sestadieni - ten kainos nuo 645 lt. Bet tos, sake, prasciau siuva trikotaza ir kilpa ne is karto padaro - tipo, nelygis Ir siuliu tik 14 tipu...
Tokia, kokia rekomendavo, kainuoja apie 1000 lt. Bet jie dar siulo nuolaida 100 - 200 lt., jei jiems atiduodi sena siuvimo masina.... Tai mes dabar ieskom senos per gimines Gal kas turit neveikiancia?
Tokia, kokia rekomendavo, kainuoja apie 1000 lt. Bet jie dar siulo nuolaida 100 - 200 lt., jei jiems atiduodi sena siuvimo masina.... Tai mes dabar ieskom senos per gimines Gal kas turit neveikiancia?