Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Taurė @ 2007 07 21, 20:56)
Skaičiau angliškai  blush2.gif "Sewing for dummies " super knyga nieko nenusimanačioms  bigsmile.gif  Ir "Teach yourself visually Sewing" čia geri paveiksliukai su paaiškinimais. Nors Pirmoje knygoje nėr tokių gerų paveiksliukų, bet patys paaiškinimai ten labai detalūs  thumbup.gif
Dabar noriu nusipirkti "Quilting for dummies"  doh.gif

Tai reikės ieškoti šių knygų. O "Singer A Beginner's Sewing Guide" neteko vartyti?
Atsakyti
Taure, o overlokinė pėdelė labai brangi? Gal domėjaisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 07 21, 13:39)
Tai reikės ieškoti šių knygų. O "Singer A Beginner's Sewing Guide" neteko vartyti?

Neskaičiau šitos. Pažiūrėk www.amazon.com žmonių atsiliepimus apie knygą smile.gif
QUOTE(saules zuikis @ 2007 07 22, 03:18)
Taure, o overlokinė pėdelė labai brangi? Gal domėjaisi?  g.gif

www. singer.com kai išsirenki USA, rodo detales prie pasirinkto modelio. Tai ta kerpanti pėda kainuoja 39.99 dolerius.
Atsakyti
Taure, radau tavo knygas amazon.com, atsiliepimai l.geri, bet deja į Lietuvą jų nesiunčia. doh.gif. Teks laukti geresnių laikų 4u.gif
Kvailai paklausiu, bet kaip tu issiverti be overloko - ar kraštą apmėtai rankomis ar pritaikai panašią į apmetymą siūlę ir kažkaip nukerpi kraštą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 07 23, 13:40)
Taure, radau tavo knygas amazon.com, atsiliepimai l.geri, bet deja į Lietuvą jų nesiunčia.  doh.gif. Teks laukti geresnių laikų  4u.gif
Kvailai paklausiu, bet kaip tu issiverti be overloko - ar kraštą apmėtai rankomis ar pritaikai panašią į apmetymą siūlę ir kažkaip nukerpi kraštą?  blush2.gif

Jei audinys plonas, apmėtau su trijų dygsnių zigzagu. Jei storesnis ar dvigubas plonesnis, tai yra overloko siūlė mašinoje. Pas tave ji irgi yra smile.gif Kaikurias siūles reik nukirpinėti. Bet aš darau viską pagal iškarpos istrukcijas, tai ten rašo kurias pakirpti reikia g.gif Dabar suknią siūnu. Tai vakar iki 2:30 nakties sėdėjau, tai šiandien taisyt reikės vakarykštes klaidas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 07 20, 10:12)
Mano Singer 7468. Beje, kur taviškė pagaminta? Mano tai Kinijoj, o tavo turbut Vokietijoj? Aš tai nė kiek nemoku siūti, butų gerai kokią knygą gauti apie siuvimą, bet cia knygynuose nerandu  schmoll.gif

Radau užrašą kur maniškė gaminta, o gi Kinijoje laugh.gif Bet aš ir nenustebau, daug kas Kinijoje gaminama. Aš daugiau kreipiu dėmesį pagal kieno licenziją gaminama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 08 07, 00:02)
Radau užrašą kur maniškė gaminta, o gi Kinijoje laugh.gif Bet aš ir nenustebau, daug kas Kinijoje gaminama. Aš daugiau kreipiu dėmesį pagal kieno licenziją gaminama  smile.gif

dabar Labai daug daiktu pagaminta Kinijoje, ten pigi darbo jėga, todėl pasaulinės kompanijos renkasi tą šalį..
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 07, 06:40)
dabar Labai daug daiktu pagaminta Kinijoje, ten pigi darbo jėga, todėl pasaulinės kompanijos renkasi tą šalį..

Tai ir sakau, kad manęs tai nestebina ir nematau tame jokio blogio g.gif
Atsakyti
as tai noreciau "janome'nusipirkti.noriu kad butu kuo daugiau siuvinejimo rastu ir nesudetinga naudotis...gal ka patartumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele111 @ 2007 08 19, 23:18)
as tai noreciau "janome'nusipirkti.noriu kad butu kuo daugiau siuvinejimo rastu ir nesudetinga naudotis...gal ka patartumet blush2.gif

Prieš keleta dienų nusipirkau Janome 18W vyrukas Artūras iš Kauno atvežė ir viską puikiai paaiškino. Modeliukų tikrai daug ir aš blaškiausi tarp keletos modelių, bet apsistojau ant to, nes metalinis korpusas, stabilesnė . Galiu duoti jo tel numeriuką jeigu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 08 20, 10:45)
Prieš keleta dienų nusipirkau Janome 18W vyrukas Artūras iš Kauno atvežė ir viską puikiai paaiškino. Modeliukų tikrai daug ir aš blaškiausi tarp keletos modelių, bet apsistojau ant to, nes metalinis korpusas, stabilesnė  . Galiu duoti jo tel numeriuką jeigu reikia  ax.gif

o jei ne paslaptis kiek kainavo ji tau? blush2.gif man dar ir kaina siek tiek kanda... unsure.gif
Atsakyti
Aš jau 6 metus turiu PFAFFĄ, labai ją patenkinta.Pagaminta Vokietijoje.
Atsakyti