Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Jumi @ 2007 05 24, 10:55)
Tokom kiek toks masiniukas kainuoja smile.gif Na mazdaug ir kodel butent sitas modeliukas. As ir jau senai masiniuko ieskau kazkada sita ziurinejau bet suabejojau del elektronikos...

Jumi, na as rinkausi kai ka kita, bet Koliz salone man pasiule butent Janome MC 4900QC , kadangi man karts nuo karto reikalingas yra siuvinejimas ax.gif Nenoriu as siuvinejimo masinos, man pilnai pakaktu tu funkciju kurias turi 4900. Kaina salone regis apie 2700 lt. Bet laukiu gal kada nuolaida pasiulys lotuliukas.gif
Atsakyti
o ji ivairias medzigeles siuva ? ta prasme tiek storas tiek plonas ? Kai kurie nauji modeliukai girdejau nelabai patikimi sad.gif jei siuva sifona tai dzinso nesiuva ....arba nesiuva plonu medziageliu sad.gif
Na kaina didoka bet...kai kuri tokius grozius ir labai labai nori manau imanoma. Lauksiu kol nusipirksi ir parasysi atsiliepimus wink.gif tongue.gif
Atsakyti
Aha ir as laukiu, kada isigysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 24, 15:07)
Jumi, na as rinkausi kai ka kita, bet Koliz salone man pasiule butent Janome MC 4900QC , kadangi man karts nuo karto reikalingas yra siuvinejimas  ax.gif  Nenoriu as siuvinejimo masinos, man pilnai pakaktu tu funkciju kurias turi 4900. Kaina salone regis apie 2700 lt. Bet laukiu gal kada nuolaida pasiulys  lotuliukas.gif

Tai o KOLIZ salonas ar žino, kad jus laukiate ar irgi laukia kol sužinos kad jus laukiate?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jano @ 2007 05 24, 15:47)
Tai o KOLIZ salonas ar žino, kad jus laukiate ar irgi laukia kol sužinos kad jus laukiate? 
smile.gif

As seku puslapyje naujienas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 24, 15:57)
As seku puslapyje naujienas  tongue.gif

o jeigu imt kelias masiniukes gal greiciau nuolaidos atsirastu wink.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas pades ispresti problemele. Zodziu pas mane KAYSER 69 masina, norejau apsiuti zigzagu palutes. Pradejau siuti lyg ir gerai, kokius 3 cm pasiuvo ir viskas daugiau nesiuna, sustojo. bandziau su ranka ta rateli pasukti irgi nesisuka. kai su koja paspaudziu tai garsas girdisi normalus, tik kad nesiuna. Kazki kas gali buti?
Ar jau man cia tik meistriuka reiktu issikviesti? Gal kas toki zinote Vilniuej?
Atsakyti
o as Janome salone pries keleta dienu siuvimo masina nusipirkau. likau labai patenkinta ir 15 proc nuolaida pritaike, kadangi pirkau ivairiu priedu nemazai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . dabar liko ismokti siuti blush2.gif bet randu mamu patarimu ir pradziai storoka knygele Sewing, su puikiomis iliustracijomis ir apasymais, akropolyje knygyne , siuvimo masinos isigijimo proga nusiprkau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrita: 16 liepos 2007 - 15:48
Aš naujai iškepta siuvėja, bet jau spėjau kelis rūbelius pasiūti. Rinkausi mašiną ilgai, kelis mėnesius ieškojau info, skaičiau atsiliepimus. Rinkausi tarp brother ir singer. Išsirinkau singer 7462. Kolkas nesigailiu. Funkcijų daugybė, nemažai jų naudoju thumbup.gif Siūna greitai ir be problemų thumbup.gif Tfu tfu tfu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 07 17, 08:14)
Aš naujai iškepta siuvėja, bet jau spėjau kelis rūbelius pasiūti. Rinkausi mašiną ilgai, kelis mėnesius ieškojau info, skaičiau atsiliepimus. Rinkausi tarp brother ir singer. Išsirinkau singer 7462. Kolkas nesigailiu. Funkcijų daugybė, nemažai jų naudoju  thumbup.gif Siūna greitai ir be problemų  thumbup.gif  Tfu tfu tfu
user posted image

o kodel nesirinkai Brother firmos?
Atsakyti
QUOTE(brother @ 2007 07 17, 03:59)
o kodel nesirinkai Brother firmos?

Rinkausi tarp kompiuterizuotos singer ir brother 6000. Rimčiausia priežastis ta, kad singer bet kur rasi nusipirkti priedų, o brother jau reiktų paieškoti. Ta kur aš išsirinkau, labai paprasta naudotis pradedantiesiems. Žmonių atsiliepimai buvo labai geri apie šią mašiną. Dar singer dizainas man labiau prie širdies. Bet šiaip kiek žinau abu gamintojai liuks smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali man paaiškinti kuo skiriasi ketursiūlis overlokas nuo penkiasiūlio ? g.gif Ar aplamai apsimoka jį pirkt ar pakaktų nusipirkti pėdą kur apsiuvant nukerpa medžiagos kraštus ? g.gif
Atsakyti