Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(tokom @ 2007 05 21, 14:03)
mama_gulbe, esu su tokiu overloku susidurusi. Mokejau 300lt ir prie jo praraugojau tris dienas, tada vyras neapsikentes primokejo daugiau ir pakeitem i Janome firmos overloka. Ta kinietiska man buvo per sudetinga sureguliuoti plius tik regis 3 siulais siulejo.  unsure.gif

o gal gali pasakyti kur ji pirkai? vilniuje gal yra kokia parduotuve ir kiek kainavo, na as galvoju kad noriu normalau, gariuniniu bijau doh.gif

as noreciau 4 -5 siulu a kokis tavo?
Atsakyti
Mano Janome MyLock644D. Kazkur anksciau rasiau apie ji. Bet siaip daugiau info ir net apie nuolaidas gali pasiskaityti www.janome.lt. Labai daug apie Janome overlokus skaitinejau rusiskuose saituose ir ten moterys gyre sios firmos tiek siuvimo masinas tiek overlokus:)
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 13:35)
sveikos mamos, o gal kuri turi ir nori parduoti overloka? arba zino kur ju butu galima isigyti
girdejau kad gal gariunuose yra ir galima nusipirkti uz 200-300 litu nauja
gal kas su jais susidure ir gali ka rekomenduoti ar patarti - buciau labai dekinga biggrin.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 21, 14:03)
mama_gulbe, esu su tokiu overloku susidurusi. Mokejau 300lt ir prie jo praraugojau tris dienas, tada vyras neapsikentes primokejo daugiau ir pakeitem i Janome firmos overloka. Ta kinietiska man buvo per sudetinga sureguliuoti plius tik regis 3 siulais siulejo.  unsure.gif

as naudojuosiu situo papigiauskiu overloku, nu kol kas tai nieko, bet reguliuoti jo tai nalabai pareguliuosiu, be to tas pedalas tai uzknisa, ten yra kaskoks daigciukas kuris nusidevi ir tada jis nenori siuli letai, tai kaip pavarau greituciukai biggrin.gif , tai kartais ir nukreivinu, bet as matai labai mazai naudoju tik tiek kiek sau ar vaikams siunu, jis triju siulu ir man kol kas uztenka, bet siaip tai svajoju apie ka nors geresnio ir kad su beibi lok butu ax.gif , bet kol rimtai siuvimu neuzsiimu tai nenoriu tokiu investiciju, truputuka pataupiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 21, 22:13)
as naudojuosiu situo papigiauskiu overloku, nu kol kas tai nieko, bet reguliuoti jo tai nalabai pareguliuosiu, be to tas pedalas tai uzknisa, ten yra kaskoks daigciukas kuris nusidevi ir tada jis nenori siuli letai, tai kaip pavarau greituciukai  biggrin.gif , tai kartais ir nukreivinu, bet as matai labai mazai naudoju tik tiek kiek sau ar vaikams siunu, jis triju siulu ir man kol kas uztenka, bet siaip tai svajoju apie ka nors geresnio ir kad su beibi lok butu  ax.gif , bet kol rimtai siuvimu neuzsiimu tai nenoriu tokiu investiciju, truputuka pataupiau  smile.gif

nu aisku aciu mamytes, as ir galvoju apie janome overloka, ir skaitinejau jau sitam puslapiukyje, tai galvoju kad imti tai imti iskart geresni, kur siuna 4 siulu ar 5, ir reguliuojasi siules plotis ir tt ir dar babylock siule yra - man ta siule ypac patinka kai pvz bliuskos krastelius gali apmetyti (silko ar plonios medziagos)
aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as tos nuomones,jei rinktis,tai geresni. As uzsisakiau JANOME Mylock 744D. Siandien turejo parvezti,bet...... Tikiuosi, kad rytoj bus. Labai laukiu. Gal gera issirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 05 22, 22:32)
Ir as tos nuomones,jei rinktis,tai geresni. As uzsisakiau JANOME Mylock 744D. Siandien turejo parvezti,bet......  Tikiuosi, kad rytoj bus. Labai laukiu. Gal gera issirinkau g.gif

manau gera. nes viskas dar ir nuo kainos manau priklauso

as tai vis svarstau ar man pirkti ar nepirkti, nes vistiek pinigeliai nemazi, tai ir mastau ar man jo mirtinai reikia ar dar galiu pakenteti, kol susitaupysiu ax.gif
Atsakyti
Skubu pasidziaugti lotuliukas.gif naujas overlokas jau ant mano stalo thumbup.gif
Atsakyti
mama_gulbe, na neesu as ten super duper siuveja. Siuvu tik pati sau ir tai kada ne kada, bet kad investavau i gera overloka, tai tikrai nesigailiu... thumbup.gif labiausiai, del to, kad galima siuti trikotaza.... as ji kazkaip labiausiai pamegau ax.gif

LIUXX thumbup.gif geras daiktas, sveikinu...

o as va mastai apie siuvamosios pakeitima g.gif gundausi Janome MC 4900QC bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 23 gegužės 2007 - 17:54
oi mamos smile.gif vyras magistro baigimo proga padovanojo ceki i Burdos salona kaip tik mano issvajotajam PFAFF'ui smile.gif 4u.gif Na, is tiesu jis nezinojo, kad as butent PFAFF'o noriu, bet nuvare i parduotuve ir isklause milijona instrukciju, o po to susisuko jam galva lotuliukas.gif ir matyt paklause darbuotojo, kas geriau, ir nupirkes greit isbego is parduotuves lotuliukas.gif zodziu, jau greitai turesiu savo siuvimo masina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 05 23, 18:17)
oi mamos smile.gif vyras magistro baigimo proga padovanojo ceki i Burdos salona kaip tik mano issvajotajam PFAFF'ui smile.gif  4u.gif Na, is tiesu jis nezinojo, kad as butent PFAFF'o noriu, bet nuvare i parduotuve ir isklause milijona instrukciju, o po to susisuko jam galva  lotuliukas.gif ir matyt paklause darbuotojo, kas geriau, ir nupirkes greit isbego is parduotuves  lotuliukas.gif zodziu, jau greitai turesiu savo siuvimo masina  thumbup.gif

Visu pirma tai sveikinu su ''magistro laipsniu''. rinkdamasi modeli pasiskaitinek internete, kad siuvimo masina atitiktu tavo lukescius.
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 05 23, 20:03)
Visu pirma tai sveikinu su ''magistro laipsniu''. rinkdamasi modeli pasiskaitinek internete, kad siuvimo masina atitiktu tavo lukescius.

Ačiū ačiū už sveikinimus 4u.gif smartass.gif O renkuosi tarp PFAFF 1132 ir 1142

http://www.pfaffmach..._hobby_1100.htm g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 23, 18:53)
mama_gulbe, na neesu as ten super duper siuveja. Siuvu tik pati sau ir tai kada ne kada, bet kad investavau i gera overloka, tai tikrai nesigailiu...  thumbup.gif labiausiai, del to, kad galima siuti trikotaza.... as ji kazkaip labiausiai pamegau  ax.gif

LIUXX thumbup.gif  geras daiktas, sveikinu...

o as va mastai apie siuvamosios pakeitima  g.gif  gundausi Janome MC 4900QC  bigsmile.gif

Tokom kiek toks masiniukas kainuoja smile.gif Na mazdaug ir kodel butent sitas modeliukas. As ir jau senai masiniuko ieskau kazkada sita ziurinejau bet suabejojau del elektronikos...
Atsakyti