Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

gal kas siuvate oda? smile.gif noreciau paklaust kokias adatas naudojate,ar nesugadinsiu savo Janome masinos siudama oda wink.gif help.gif
Atsakyti
nzn kaip butu nors arturas sake kad galima siuti oda g.gif ir spec tam yra pedele tokia balta lygtai teflonine. ir imti storesne adata. As tai turiu ta pedele bet kolkas dar nebandziau siuti, g.gif
Atsakyti
O as planuoju parduoti savo mociutes sena atikvariatine kojine SINGER. Tiesiog man uzima vieta, nesu siuveja. Tada isigygiau siuolaikine. Drauge sako, kad elgiuosi beprotiskai, mat senosios geresnes uz visas naujausias kartu paemus.
Ka jus manot? blink.gif
Patarkit please!!
P.S.: siuna gerai. Tik zigzago nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margoo: 01 balandžio 2007 - 11:10
QUOTE(Margoo @ 2007 04 01, 12:08)
O as planuoju parduoti savo mociutes sena atikvariatine kojine SINGER. Tiesiog man uzima vieta, nesu siuveja. Tada isigygiau siuolaikine. Drauge sako, kad elgiuosi beprotiskai, mat senosios geresnes uz visas naujausias kartu paemus.
Ka jus manot? blink.gif
Patarkit please!!
P.S.: siuna gerai. Tik zigzago nera.

Paklausyk drauges patarimo.Gerai sako.
Atsakyti
labukas,

noriu padovanoti mamai siuvimo masina, nes jos senoji (ta senovine su pedalu kazkokia blush2.gif jau sugedus.. bet nzn kokia pirkt, nieko visiskai neismanau doh.gif pirmiausiai aisku svarbu kad nebutu brangi, kuo pigiau tuo geriau blush2.gif o ten tu funkciju nezinau kokiu reikia, visiskai neisiviazduoju.. nemanau kad reikia kazkokios gudrios, nes mama nieko ypatingo nedaro, paprasta siule siuna, tik tiek kad reikia kad siutu ir storesne medziaga 9gobelena, paltine..). gal ka patarsit aciuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 04 11, 14:09)
labukas,

noriu padovanoti mamai siuvimo masina, nes jos senoji (ta senovine su pedalu kazkokia blush2.gif  jau sugedus.. bet nzn kokia pirkt, nieko visiskai neismanau  doh.gif pirmiausiai aisku svarbu kad nebutu brangi, kuo pigiau tuo geriau  blush2.gif o ten tu funkciju nezinau kokiu reikia, visiskai neisiviazduoju.. nemanau kad reikia kazkokios gudrios, nes mama nieko ypatingo nedaro, paprasta siule siuna, tik tiek kad reikia kad siutu ir storesne medziaga 9gobelena, paltine..). gal ka patarsit aciuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau, pirma reiktu pabandyti pataisyti senaja, nes nevisi seni daiktai yra blogi ar nepataisomi smile.gif Jei mama prie jos pripratusi - butu geriausia dovana mirksiukas.gif (Čia tik mano nuomonė 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 04 11, 15:14)
Manau, pirma reiktu pabandyti pataisyti senaja, nes nevisi seni daiktai yra blogi ar nepataisomi  smile.gif  Jei mama prie jos pripratusi - butu geriausia dovana  mirksiukas.gif  (Čia tik mano nuomonė  4u.gif  )

labutis smile.gif o gal kartais zinai, kur taiso siuvimo masinas? Jau praradau vilti surasti koki nors meistreli ar imone, kuri tuo uzsiimtu verysad.gif turiu nauja siuvimo masina , kuri stovi uzgrusta spintoje ir negaliu ja naudotis, nes ji ne taip veikia kaip turi veikti. unsure.gif ir zinoma butu gerai, kad tai butu Kaune smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ir as prisijungiau prie Janome fanu... Gimtadienio proga pasidovanojau sau Janome 2049 . Isbandziau - siuva rolleyes.gif Aisqu nezinau kaip laikys, ir apskritai tik pasiuvaliojus bent dvi skirtingas fakturas galima pasakyt kas ir kaip. Pirkau Vilniuje, Naugarduko 41 salone, likau tikrai patenkinta aptarnavimu. Galejau klausinet visko ir gavau dar 15 proc. nuolaida, gal aisqu visi kas nueina tas ir gauna, o gal padejo nemenkas pilvelis ?.. Zodziu jei kas Vilniuj pirksit Janome, tai manau neverta to daryt Elektromarkete, nes nemanau kad ten taip terliosis kaip cia terliojosi su manim. Apie pirkimus is ranku neturiu nuomones.

... dar... cia kazkas diskutavo ar geriau senas zingeris ar siuolaikine masina.... galiu savo subjektyvia nuomone pasakyt: zingeriu nezinau, bet lygint mano naujaja masina su mano senu 'Podolsku' tai tas pats, kais lygint Ziguli 01 modeli su kokiu nors Audi 80... Na aisqu ir su vienu ir su kitu gali is tasko A nuvaziuot i taska B, bet tuo bendrumai ir baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 04 29, 21:35)
Sveikos,

na ir as prisijungiau prie Janome fanu... Gimtadienio proga pasidovanojau sau Janome 2049 . Isbandziau - siuva  rolleyes.gif Aisqu nezinau kaip laikys, ir apskritai tik pasiuvaliojus bent dvi skirtingas fakturas galima pasakyt kas ir kaip. Pirkau Vilniuje, Naugarduko 41 salone, likau tikrai patenkinta aptarnavimu. Galejau klausinet visko ir gavau dar 15 proc. nuolaida, gal aisqu visi kas nueina tas ir gauna, o gal padejo nemenkas pilvelis ?.. Zodziu jei kas Vilniuj pirksit Janome, tai manau neverta to daryt Elektromarkete, nes nemanau kad ten taip terliosis kaip cia terliojosi su manim. Apie pirkimus is ranku neturiu nuomones.

... dar... cia kazkas diskutavo ar geriau senas zingeris ar siuolaikine masina.... galiu savo subjektyvia nuomone pasakyt: zingeriu nezinau, bet lygint mano naujaja masina su mano senu 'Podolsku'  tai tas pats, kais lygint Ziguli 01 modeli su kokiu nors Audi 80... Na aisqu ir su vienu ir su kitu gali is tasko A nuvaziuot i taska B, bet tuo bendrumai ir baigiasi...

sveika, kiek kainavo???
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 04 30, 11:45)
sveika, kiek kainavo???

Be nuolaidos butu 799 Lt. O kadangi suteike 15 proc. nuolaida tai gavosi 679.

Byski paprastesnis modeliukas, 2039, be nuolaidos kainavo 699. Ir jau uz ta pigesnis tai turbut buvo tik toks 'zaislinis' variantas, kurio jie man kaip rimtai moteriskei nei nesiule... o visi kiti modeliai tik brangyn, bet jie kazkokias akcijas taiko, pvz. modeli 521 kuris siaip kainuoja 999, ta savaite stumde uz 749. Masinos 'su kompiuteriais' prasideda turbut kazkur apytikriai nuo 1200.
Atsakyti
sveikos mamos, o gal kuri turi ir nori parduoti overloka? arba zino kur ju butu galima isigyti
girdejau kad gal gariunuose yra ir galima nusipirkti uz 200-300 litu nauja
gal kas su jais susidure ir gali ka rekomenduoti ar patarti - buciau labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
mama_gulbe, esu su tokiu overloku susidurusi. Mokejau 300lt ir prie jo praraugojau tris dienas, tada vyras neapsikentes primokejo daugiau ir pakeitem i Janome firmos overloka. Ta kinietiska man buvo per sudetinga sureguliuoti plius tik regis 3 siulais siulejo. unsure.gif
Atsakyti