šiek tiek info apie jas rusų kalba ir aš čia savo trigrašį įkišiu labai smalsu
Sveikos merginukes, vat vakar nusipirkau siuvinke Janome Jp 760 pas Artura is Kauno Jo tel Nr 868585915, Labai esu patenkinta.Pas ja sensorinis valdymas nereikia pedalo( nors komplektacijoje jis yra) viska galima daryti rankomis turi 60 operaciju, galima reguliuoti siuvimo greiti siuvineje ivairiu dekoratyviniu siulyciu zodziu malonumas su ja dirbti. as neprofesionali siuveja tik megeja tai man pramonines tikrai nereikia is pradziu sakiau skirsiu tam iki 800lt bet poto kaip parode sita tai teko ir 1200lt uz ja moketi dar prisipirkau ivairiu priedu tai dar ir nuolaida padare viso sumokejau 1300lt (pedeliu visokiausiu zirkles firmines Janome pirkau, adatu firminiu) zodziu nesu dar iki galo apie ja viska issiaiskinusi bet pirmas ispudis tikrai .
dabar truputi "reklamos " Arturui. Labai fainas zmogus tikrai nepersa savo nuomones leidzia issirinkti paciai, paaiskina apie masinas, parodo kaip siuva , suteikia 2 metu garantija. Turbut su manim jam bedos buvo, labai ilgai neapsisprendziau, uztruko sis zmogus 3 valandas,
taigi zvilgtelkit mano siuvinke
Klauskit jei zinosiu dar kanors papasakosiu apie sia masinuke
beje ji neturi saudykles siuliukas eina tiesiai is riteles.
Zodziu ispudis apie ja man
dabar truputi "reklamos " Arturui. Labai fainas zmogus tikrai nepersa savo nuomones leidzia issirinkti paciai, paaiskina apie masinas, parodo kaip siuva , suteikia 2 metu garantija. Turbut su manim jam bedos buvo, labai ilgai neapsisprendziau, uztruko sis zmogus 3 valandas,
taigi zvilgtelkit mano siuvinke
Klauskit jei zinosiu dar kanors papasakosiu apie sia masinuke
beje ji neturi saudykles siuliukas eina tiesiai is riteles.
Zodziu ispudis apie ja man
Puiki mašina, norėčiau pamatyti kaip atrodo siūlė. Jai reikalingi 1 ar 2siūlai?
vienas siuliukas eina is riteles o kitas is spulutes, tai kaip ir du
O siulyciu tai butinai idesiu kaip pasiuvinesiu.
kaip ten is tikruju buvo pirmiausia tai parode sia masina o po to truputi pigesne lygtai u23, ji turi ne tiek daug operaciju, kazkaip poto tik ir galvoji apie ta geresne na suzavejo mane tos dekoratyvines siulytes, ir valdymas tikras malonumas (kaip zaisliukas - vaikui)
Papildyta:
besaudykline tai reiskia kad yra tik ritele ir is jos tiesiai eina siulas ( na mums suprantamiau tai kad neturi sotelio) o reguliuojamas pedalas - kad nusistatai masinos greiti ir kiek pedala bespaustum siuva vienodu greiciu.
O siulyciu tai butinai idesiu kaip pasiuvinesiu.
kaip ten is tikruju buvo pirmiausia tai parode sia masina o po to truputi pigesne lygtai u23, ji turi ne tiek daug operaciju, kazkaip poto tik ir galvoji apie ta geresne na suzavejo mane tos dekoratyvines siulytes, ir valdymas tikras malonumas (kaip zaisliukas - vaikui)
Papildyta:
besaudykline tai reiskia kad yra tik ritele ir is jos tiesiai eina siulas ( na mums suprantamiau tai kad neturi sotelio) o reguliuojamas pedalas - kad nusistatai masinos greiti ir kiek pedala bespaustum siuva vienodu greiciu.
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 07, 22:48)
nu manau daug kaune arturu prašom konkrečiau.. veeeeeeeeeeeeeeerkiant reik siuvamosios
atrodo vienu ar dviem psl anksciau buvo parasytas arturo nr jei dar reikia
as irgi noriu siuvimo masinos nes jau senoji mano uzkniso negyvai numeciau visus siuvinius susinervinusi masina ikisau i deze ir i rusi jo reikes pasidometi kuri cia gera
Papildyta:
mhhh ir as noriu tokiso masinos reiks kreiptis i ta vyruka
[
Badaske, gala, kad nemoku cituoti, mane užkabino viena citata "525S masina jau yra nesaudikline, turi reguliuojama pedala, ir yra visiskai automatine... Gal yra koks saitas, kur galima paskaityti šios mašinos charakteristika?
[/quote]
Taip yra www.janome.com arba lietuviskai visai normaliai aprasyta http://www_siuvimomasinos_lt/ As rinkdamasi masina, ten skaiciau
Arturo tel nr 868585915
Badaske, gala, kad nemoku cituoti, mane užkabino viena citata "525S masina jau yra nesaudikline, turi reguliuojama pedala, ir yra visiskai automatine... Gal yra koks saitas, kur galima paskaityti šios mašinos charakteristika?
[/quote]
Taip yra www.janome.com arba lietuviskai visai normaliai aprasyta http://www_siuvimomasinos_lt/ As rinkdamasi masina, ten skaiciau
Arturo tel nr 868585915
Iš tiesų geros siuvimo masinos, bet jos visvien yra šaudyklines tiesiog šaudyklė yra integruota. (Gal be reikalo komentuoju, bet norisi, kad nesiklaidintumete)
Jau ir pati užsimaniau tokios, tik bijau elektronikos (visoje buitineje technikoje) nepatikimai atrodo , o jei valydama, ka užkabinsiu
na nzn ka ir galvoti apie ta elektronika, juk ne akmens amzius.
pvz mano mikrobange irgi sensorine ir po siai dienai jai nieko dar nenutiko,o jau geri 3 metai kaip ja naudojuosi, Tikiuosi kad ir masinikei nieko nenutiks.
linkiu visoms issirinkti tai ko norit
Papildyta:
dabar reikes jau i kita foruma keliauti mokintis siuti
iki merginukes. atsakysiu jei reikes ir pakomentuosiu, o dar ka ir nauja issiaiskinsiu, tai butinai pasidalinsiu
pvz mano mikrobange irgi sensorine ir po siai dienai jai nieko dar nenutiko,o jau geri 3 metai kaip ja naudojuosi, Tikiuosi kad ir masinikei nieko nenutiks.
linkiu visoms issirinkti tai ko norit
Papildyta:
dabar reikes jau i kita foruma keliauti mokintis siuti
iki merginukes. atsakysiu jei reikes ir pakomentuosiu, o dar ka ir nauja issiaiskinsiu, tai butinai pasidalinsiu
aš irgi jau isigijau masina siuvimo Victoria. Kadangi pirmakart susiduriu su tokia masina (anksciau teko bendrauti tik su caika ir rankine), tai nemoku tokiu dalyku - pasleptos siules ir sagos kilpos. Visi priedai yra. Bet nezinau kaip daryti. Ir kokius priedu snaudoti...Gal kas gali pabandyti nupasakoti ar nukreipti i koki page, kur tai butu paaiskinta Buciau labai dekinga...
[quote=lioliuke,2007 03 08, 11:06]
Pas ja sensorinis valdymas nereikia pedalo( nors komplektacijoje jis yra) [/quote
...o kas tas sensorinis valdymas ?... Ir kaip nereik pedalo ?... Gal ten zvilgsniu valdai, ar mintimis, ar sakai garsiai 'Masina, siuk dviguba siule' ir siuva ? Sory uz arklishka jumora, bet tikrai idomu kas tai yra.
Pas ja sensorinis valdymas nereikia pedalo( nors komplektacijoje jis yra) [/quote
...o kas tas sensorinis valdymas ?... Ir kaip nereik pedalo ?... Gal ten zvilgsniu valdai, ar mintimis, ar sakai garsiai 'Masina, siuk dviguba siule' ir siuva ? Sory uz arklishka jumora, bet tikrai idomu kas tai yra.
sensorinis valdymas tai ne mechaninis, cia prilieti atitinkamus mygtukus (truputi su pauspaudimu) ir pradeda veikti, tai ka tu pasirenki, vat sakykim kaip nori gryzti atgal siule, tai tereikia lengvai spustelti mygtuka ir jau siuva atgal ( ne taip kaip kitose masinose reikia laikyti paspaudus pedele, O apie ta pedala tai ir tas pats tau tereikia paspausti ranka mygtuka "strat" ir masina pradeda siuti (beje tas mygtukas labai patogioj vietoj, siuvimo greiti taip pat pasireguliuoji ranka, Na o esant butinybei arba pripratimui gali pasijungti "iprasta" pedala ir tuomet siuvamoji automatiskai ima signala is jo ir gali siuti taip kaip esi pripratusi su pedalo spaudimu. Operacijoms parinkti daug vargti taip pat nereikia, pasirenki operacijos nr ir masina pati parenka visus optimaliausius parametrus tai operacijai atlikti. kaip as sakau tai jau ji turi siek tiek smegenu ir tau del to sukti galvos nereikia , koki zingsi pritaikyt ar tankuma parinkti.Bent jau mano sensorine masinyte taip daro,joje nera jokiu rankeneliu, svirteliu tik tie stebuklingi lengvai paspaudziami mygtukai.
Beje kas dar patiko man sioje masinoje - apsvietimas ji sviecia ne geltona iprastai o tokia lyg neonine melsvai balta- dienos sviesa, kas nevargina akiu, turi adatos padeties funkcija, ( kai nori kad atada butu meziagoje masinai sustojus tai ji visuomet ten ir bus arba atvirksciai.
Beje kas dar patiko man sioje masinoje - apsvietimas ji sviecia ne geltona iprastai o tokia lyg neonine melsvai balta- dienos sviesa, kas nevargina akiu, turi adatos padeties funkcija, ( kai nori kad atada butu meziagoje masinai sustojus tai ji visuomet ten ir bus arba atvirksciai.