Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2007 02 28, 12:57)
Pirkau tai aš UK, ten pati ir esu, bet kadangi esu cekava zosia,tai peržiūrėjau visur,kur įmanoma kainas  ax.gif
mačiau,kad ir LT yra www.skelbiu.lt už 1000 litų g.gif

hm... man brangoka, ieškosiu pigiau. Dažniau siūčiau, tai tikrai investuočiau i kokybę....
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 02 28, 14:03)
hm... man brangoka, ieškosiu pigiau. Dažniau siūčiau, tai tikrai investuočiau i kokybę....

Na taip,jei tik smulkmenom,tada ziurek kokiu pigesniu firmu,kad ir Janome ar dar kokias g.gif nors as pati irgi bile kiek nesiusiu,taciau tokius dalykus perkant nesinori taupyti,bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jau seniai svajojau apie siuvimo masina, nes esu siokia tokia megeja pasiudinet si bei ta, o su rankom pabodo smile.gif Pastaruoju metu ieskau masinos ir manau, kad savaitgali jau turesiu savo issvajotaja smile.gif As apsistojau prie Janome ir tikiuos,kad mano lukesciu nenuvils thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit, o tai kokius JANOME mašinos modelius jūs visos perkate ir giriate - jų ten visai daug.
Atsakyti
Na rinktis tai reikia pagal tai ka planuoji su ja daryti smile.gif Ar tik siaip sau megejiskai pasiudineti, ar uzsiimti rimtesniais darbais...
Atsakyti
Rimtesniais dalykais tikrai neužsiimsiu, nes net sijono pasisiūti nemokėčiau. O vat kelnėm atsilenkti tai tikrai reikia siuvimo mašinos, dar mokėčiau paprastas užuolaidas pasisiūti, užvalkalus patalynei, pieštukines iš džinsinės medžiagos smile.gif . Šiaip man visai patinka "Lervia", kur Gida pardavinėja tik su vokiečių kalba nelabai draugauju, reiktų išsiversti instrukciją į liet.kalbą.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 10, 17:27)
Yra tokia mašina, kuri ir siuva ir apmeto siuliu kraštus, taciau - tai pusautomatis, kuris siuva tik palei krašta (t.y. nesusiūsi įsiuvų, negalesi daryti apdailos siūlių). Paprasta siuvimo mašina galima siūti visokias siūles, kraštus apmėtyti zigzaginiu dygsniu,tačiau šis dygsnis, neatitinka overloko atliekamos operacijos, švarumo ir kokybės. Taigi - iš esmės tai jūs abu teisūs  mirksiukas.gif

Laba,

ir as savo trigrasi ikisiu. Ir as cia is tu norinciu naujos masinos, nes senoji vadinasi Podolsk ir siuna tik i prieki ir atgal, o nervu sugadina daugyyybe... blink.gif

Sigta, nesmagu darsyk klaust kas jau syki klausta. Bet: as zinau kas yra overlokas, pati turiu toki apyprasti. Yra ten 3 siulai, na zinau kad gali buti ir 4 ir 5 mandresniuose. Vaziuoja peilis, kerta medziagos krasta, o anie 3 sudetingai besimakaluojantys siuliukai ir graziai apmeto (jei aisqu overlokas nesioziuoja kaip manasis, netrauko siulu ir pan verysad.gif ). Tai ar gali man paaiskyt, kodel kai kuriu buitiniu, ne specialiu siuv masinu aprasyme randu fraze 'overlokine funkcija' ? Juk negali gi siuvamojoj but pritaikytas tas pats sudetingas keliu siulu principas ?.. Siulas tai vienas ?... Ar tiktai nebus cia eilinis reklaminis triukelis - va, apsiuvi krasta zigzagu, kuo tau ne overlokas ?.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(badaske @ 2007 02 28, 18:18)
Sveikos, jau seniai svajojau apie siuvimo masina, nes esu siokia tokia megeja pasiudinet si bei ta, o su rankom pabodo  smile.gif Pastaruoju metu ieskau masinos ir manau, kad savaitgali jau turesiu savo issvajotaja  smile.gif As apsistojau prie Janome ir tikiuos,kad mano lukesciu nenuvils  thumbup.gif

Sveika,

butinai parasyk ispudzius ! Ir koki modeli issirinkai, ir kodel butent toki lotuliukas.gif Mat manau man kaip ir daug kam norisi turbut PFAFF, ale bet kad JANOME bemaz perpus pigesnes... va tik kaip su kokybe tenai... zinau tiktai, kad is 18 ar 21 funkcijos tikriausiai 98 proc varotoju naudoja 2 - tiesia siule ir zigzaga rolleyes.gif bet gal klystu...
Atsakyti
Jo jo ir pagaliau isigijau Janome 525S. Na tiesa pasakius ir as manau,kad man visu 25 siuliu nereikes, bet pirkau i ateiti... Negalejau garantuot,kad siantien nereikia, o jei ryt reiks... smile.gif Man joje dar patiko tai,kad pedalas turi toki mygtuka, kuri paspaudus, kad ir kiek pedala spaustum masina siuva letai... man kaip pradedanciajai, tai labai geras dalykas biggrin.gif

Beje, pas viena siuveja, kuri turejo pasistacius pfaff'a klausiau kaip jai ta masina. Sake,kad gailisi nusipirkusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo badaske: 03 kovo 2007 - 16:42
AS turiu Viktoria Lady 2005 , siuvu retai, o siandien dar itariu ir sugadinau.Kas turit tokia masina , gal galite pasakyti (geriau man i AZ) kodel pradingo visos operacijos (na ka beijunktum siuva kazkokia kreiva siule ir tiek) paprastaja pirmyn-atgal siuva kuo puikiausiai.Itariu busiu ka nors pasukus ne taip. Pries kelias dienas visas siules siuvo kuo puikiausiai verysad.gif Gal kam taip pat buvo?
Atsakyti
As issirinkau stai tokia siuvimo masina Jei kas turit kokios informacijos apie jos +/- prasom rasykit. ketinu greitu laiku ja nusipirkti aciu. user posted image
Papildyta:
Badaske prasom parasyk daugiau ispudziu apie savo naujaja siuvinke nes ir as apie tokia galvoju arba apie 423s ,
Atsakyti
Na mano ispudziai tik geri biggrin.gif Siuva tikrai gerai, ima nuo plono iki storiausio audinio (jau isbandziau ax.gif ) Visai nesunkiai valdoma ir labai dziaugiuos,kad ja nusipirkau smile.gif

Beje as irgi rinkausi tarp 423 ir 525S... ju skirtumas nelabai didelis.. 525S masina jau yra nesaudikline, turi reguliuojama pedala, ir yra visiskai automatine... Jei gerai pamenu smile.gif
Papildyta:
Ai dar 525 jau yra naujesnes klases... Jei tu esi is Kauno, tai patarciau kreiptis i Artura, nes jis platina Janome masinas... Zmogus tikrai nuostabus, matosi kad neapgaus... Pvz man valanda su virsum aiskino iki maziausiu smulkmenu, kaip naudotis masina, kuo aiskiausiai atsake i visus iskilusius klausimus.. Nemanau, kad taip butu aiskine kokioj parduotuvej g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo badaske: 07 kovo 2007 - 21:06
Žuvėdra, Apie overlokinę siūlę šaudyklinio tipo mašinose pasakyti negaliu daug, nes nesu tokių mačiusi. Overlokai yra grandininio tipo mašinos ir analogiškos siūlės su grandininio tipo mašina, neisivaizduoju, nes siulės sudarymo principas iš esmės skirtingas (nenoriu gilintis i smulkmenas- turbut niekam neidomu ax.gif ).

Badaske, gala, kad nemoku cituoti, mane užkabino viena citata "525S masina jau yra nesaudikline, turi reguliuojama pedala, ir yra visiskai automatine... Gal yra koks saitas, kur galima paskaityti šios mašinos charakteristika?
Atsakyti