Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Merginos ir moterys, gal ka nors girdejot apie tas siuvimo masinas kurios su kompiuteriu? pvz JANOME 6260QC noriu nusipirkti geresne, bet nezinau kokia isrinkti. Gal kas turit ir zinot kaip tie kompiuteriai, ar genda ar ne?
Atsakyti
Sveikos,
tokis klausimelis: uz kiek imanoma nupirkti siuvimo masinike, kad siutu ir apmetytu. Kitu ypatingu operaciju man nereikia. Diedas tvirtina, kad apmeto tik overlokas, o as kazkaip linkusi galvoti kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 02 10, 17:57)
Sveikos,
tokis klausimelis: uz kiek imanoma nupirkti siuvimo masinike, kad siutu ir apmetytu. Kitu ypatingu operaciju man nereikia. Diedas tvirtina, kad apmeto tik overlokas, o as kazkaip linkusi galvoti kitaip unsure.gif

Yra tokia mašina, kuri ir siuva ir apmeto siuliu kraštus, taciau - tai pusautomatis, kuris siuva tik palei krašta (t.y. nesusiūsi įsiuvų, negalesi daryti apdailos siūlių). Paprasta siuvimo mašina galima siūti visokias siūles, kraštus apmėtyti zigzaginiu dygsniu,tačiau šis dygsnis, neatitinka overloko atliekamos operacijos, švarumo ir kokybės. Taigi - iš esmės tai jūs abu teisūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 10, 18:27)
Yra tokia mašina, kuri ir siuva ir apmeto siuliu kraštus, taciau - tai pusautomatis, kuris siuva tik palei krašta (t.y. nesusiūsi įsiuvų, negalesi daryti apdailos siūlių). Paprasta siuvimo mašina galima siūti visokias siūles, kraštus apmėtyti zigzaginiu dygsniu,tačiau šis dygsnis, neatitinka overloko atliekamos operacijos, švarumo ir kokybės. Taigi - iš esmės tai jūs abu teisūs  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakymuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau nusiprikti siuvimo masina , bet nezinau kokia geriau pirkti. Internete radau JANOME firmos siuvimo masinas, gal kas zino apie jas. smile.gif
Atsakyti
gal aš labai pasikartosiu, bet mano situacija tokia : noriu siuvimo mašinos,visai aš ne siuvėja, bet esu kažką sau kažka susikurpusi kiek rankom, kiek mašina. Reik man mašiniukės. Poreikiai tokie - pasilenkti kelnes, sijonus, džinsus, kokia patalynę susisiūti.
Dar gal neblogai būtų, kad ta mašina būtų galimybė "apmėtyti" kraštą ir kilpeles sagoms apsiūti.

Temą perskaičiau visą. Kaip suprantu tą kraštą apmėtyti kokybiškai ir gerai gali tik overlokas, bet iš bėdos galima zigzagu apsiūti su mašina. Ar taip? Man to gal visai užtektų.

Tai dabar klausimas toks... kokia mašina man tiktų ir kiek maždaug kainuotų... Kokias funkcijas turi turėti?
Reikia Kaune.
į ką atkreipti dėmesį perkant, pagal kokias funkcijas rinktis, ko klausti?

Nieko neusparntu aš apie tas mašinas, tai ir klausimai tokie kvailoki blush2.gif

Labai laukiu patarimų 4u.gif

Dar klausimas - kas tie - "siuva 2,3,4 siūlais"? Dviguba adata? Tampri siūlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 22 vasario 2007 - 11:01
Sveikos,as turiu Janome siuvimo masina ir tikrai dziaugiuosi.Siunuos ivairius drabuzius ir su ja atlieku ivairias operacijas.
2-3 siulu overlokai tinkami paprasram audinio krastui apmetyti o 4 ir 5 jau siuva ir meto tai labiau tinka trikotazui siuti.
Dviguba adata tai kai siuvamos dvi siules vienu metu,paziurek i dzinsus tokiu siuliu rasi daug. Tampri siule tai paimk oki trikotazini gamini ir patemk per siule ir pamatysi tampria siule. Jei dar kas nors domintu apie siuvima ir pan klausk su malonumu atsakysiu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 02 22, 09:38)
Sveikos,as turiu Janome siuvimo masina ir tikrai dziaugiuosi.Siunuos ivairius drabuzius ir su ja atlieku ivairias operacijas.
2-3 siulu overlokai tinkami paprasram audinio krastui apmetyti o 4 ir 5 jau siuva ir meto tai labiau tinka trikotazui siuti.
Dviguba adata tai kai siuvamos dvi siules vienu metu,paziurek i dzinsus tokiu siuliu rasi daug. Tampri siule tai paimk oki trikotazini gamini ir patemk  per siule ir pamatysi tampria siule. Jei dar kas nors domintu apie siuvima ir pan klausk su malonumu atsakysiu
                                                                            smile.gif

labai ačiū, kol kas apie siūles viskas aišku 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės, brangiosios, planuoju pirkti naują arba dėvėtą siuvimo mašinėlę iki 500Lt. Truputuką bijau pirkti dėvėtą, arba perparduodamą, nes man vis atrodo, kad jose būtinai slepiasi koks nors defektas, o naujos geresnės už 500 nenusipirksi. Super mašinos man nereikia - nesu siuvėja, svarbiausia, kad kraštus su ja galėčiau apmėtyti. O gal aš be reikalo bijausi tų dėvėtų siuv. mašinų, prašau parašykit man, kokių realių minusų jos gali turėti, ir į ką kreipti dėmesį perkant dėvėtą ar perparduodamą siuv.mašiną. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 02 22, 09:57)
gal aš labai pasikartosiu, bet mano situacija tokia : noriu siuvimo mašinos,visai aš ne siuvėja, bet esu kažką sau kažka susikurpusi kiek rankom, kiek mašina. Reik man mašiniukės. Poreikiai tokie - pasilenkti kelnes, sijonus, džinsus, kokia patalynę susisiūti.
Dar gal neblogai būtų, kad ta mašina būtų galimybė "apmėtyti" kraštą ir kilpeles sagoms apsiūti.

Temą perskaičiau visą. Kaip suprantu tą kraštą apmėtyti kokybiškai ir gerai gali tik overlokas, bet iš bėdos galima zigzagu apsiūti su mašina. Ar taip? Man to gal visai užtektų.

Tai dabar klausimas toks...  kokia mašina man tiktų ir kiek maždaug kainuotų... Kokias funkcijas turi turėti?
Reikia Kaune.
į ką atkreipti dėmesį perkant, pagal kokias funkcijas rinktis, ko klausti?

Nieko neusparntu aš apie tas mašinas, tai ir klausimai tokie kvailoki  blush2.gif

Labai laukiu patarimų  4u.gif

Dar klausimas - kas tie - "siuva 2,3,4 siūlais"? Dviguba adata? Tampri siūlė?

Aš užvakar nusipirkau Toyota DES 21
Kalbėjau su viena profesionalia siuvėja, tai ji pasakė,kad būtent Toyota mašinos stovi antroj vietoj po Singerių pasaulyje, šita mašinytė atlieka dvisiūlį apmetymą, kažkaip automatiškai daro palenkimus, dafiga visokio gėrio žodžiu,laukiu savaitgalio,eksprimentuosiu blush2.gif mano poreikiai buvo tokie patys,kaip tavo,tik man dar reikėjo,kad galėčiau siūti storus audinius,ką šita mašina irgi daro...
Įdedu nuotraukėlę, gal tiks ir tau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 02 28, 08:19)
Aš užvakar nusipirkau Toyota DES 21
Kalbėjau su viena profesionalia siuvėja, tai ji pasakė,kad būtent Toyota mašinos stovi antroj vietoj po Singerių pasaulyje, šita mašinytė atlieka dvisiūlį apmetymą, kažkaip automatiškai daro palenkimus, dafiga visokio gėrio žodžiu,laukiu savaitgalio,eksprimentuosiu blush2.gif mano poreikiai buvo tokie patys,kaip tavo,tik man dar reikėjo,kad galėčiau siūti storus audinius,ką šita mašina irgi daro...
Įdedu nuotraukėlę, gal tiks ir tau 4u.gif

acha, man irgi reikia, kad storus audinius siūtų- nuolat reik vyrui džinsus palenkti.

O kiek mokėjai? Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 02 28, 09:39)
acha, man irgi reikia, kad storus audinius siūtų- nuolat reik vyrui džinsus palenkti.

O kiek mokėjai? Kur pirkai?

Pirkau tai aš UK, ten pati ir esu, bet kadangi esu cekava zosia,tai peržiūrėjau visur,kur įmanoma kainas ax.gif
mačiau,kad ir LT yra www.skelbiu.lt už 1000 litų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 28 vasario 2007 - 15:00