Ieskau siuvimo masinos iki 500lt kur galeciau isigyti uz tokia kaina. Neesu profesonale, tik megeja, todel man kazkokios ypatingos nereikia. Gal galite pasiulyti kokiu nors parduotuviu Vilniuje?
...As irgi turiu ir siuvu,su senute"Veritas"bet siuvu tai retai,siaip pasidomek skelbimuose,ten visokiu siulo-kiek zinau,tai PFAFF siuvimo masinas laiko labai jau gerom
Nusipirkau gabala medziagos ir sugalvojau apmetyti
krastus. Bet kazko tai ta mano siuvimo masina neklauso:
kai paziuriu is antros puses ji kazkaip labai daug siulu
primaizgo, toks vaizdas, kad kazka reikia pareguliuoti.
Gal zinot ka? Gal kaltas siulu storis ar dar kas nors..
Nes tikrai zinau, kad ji nesugedus.
krastus. Bet kazko tai ta mano siuvimo masina neklauso:
kai paziuriu is antros puses ji kazkaip labai daug siulu
primaizgo, toks vaizdas, kad kazka reikia pareguliuoti.
Gal zinot ka? Gal kaltas siulu storis ar dar kas nors..
Nes tikrai zinau, kad ji nesugedus.
Patempk,paverzk virsutini siula,kol matysi gera rezultata.Abu siulai turi buti vienodo storio.Ir siaip-siuvimo masinos internetu netaisomos,kaip ir ligonio nepamates nepagydysi-cia mano vyro zodziai...
QUOTE (alma @ 2004 04 25, 22:11) |
Patempk,paverzk virsutini siula,kol matysi gera rezultata.Abu siulai turi buti vienodo storio.Ir siaip-siuvimo masinos internetu netaisomos,kaip ir ligonio nepamates nepagydysi-cia mano vyro zodziai... |
Aciu Almuk einu bandyt paverzaliot, na o delto, kad
internetu netaisoma tai ir pati suprantu, bet galvoju
pabandysiu pati patvarkyti, o jei jau nesigaus tai reiks
vezti pas koki meistrioka. Juk pabandyti galima?
Papytka-ne pytka Jei kas,rasyk,paklausiu vyro,jis ant to meistras
QUOTE (eglek @ 2004 04 25, 20:08) |
Nusipirkau gabala medziagos ir sugalvojau apmetyti krastus. Bet kazko tai ta mano siuvimo masina neklauso: kai paziuriu is antros puses ji kazkaip labai daug siulu primaizgo, toks vaizdas, kad kazka reikia pareguliuoti. Gal zinot ka? Gal kaltas siulu storis ar dar kas nors.. Nes tikrai zinau, kad ji nesugedus. |
Siaip ne labai aisku, kaip su siuvimo masina galama krastus apmetyti ? Tai pas tave siuvimo masina ar overlokas? Siulu storis tikrai nekaltas Gal tiesiog neteisingai siulas ivertas? O mashina sutepta? O siaip turiu vieno gero meistro telefona. Jis man ir siuvimo mashina ir overloka taise.
Kažkaip besilaukiant sukilo toks noras megzti ir siūti kad net ėmiau mąstyti nusipirkti siuvimo mašiną. Tik pati esu susidūrusi su senovine rankine Singer ir elektrine rusiška Čaika. Paaiškinkit man, tundrai, kuo overlokai skiriasi nuo šiaip elektrinių siuvimo mašinų, nes Alio reklamoje pastebėjau, kad yra du atskiri skyreliai overlokams ir kitoms mašinoms Aš kažkaip visada galvojau, kad overlokai moka apsiūlėti (ta graži kraštinė siūlė, kuri būna ant visų pramoninių gaminių), bet gal tą moka ir šiaip kokios elektrinės siuvamosios?
Apsiūlėti gali ir šiuolaikinės siuvamosios mašinos, tačiau jos nekerpa. Overlokas apsiūlėdamas kraštelį dar ir nurėžia, todėl tas kraštelis ir būna toks lygus ir neapspuręs. Tiesa, kai kuriose buitinėse siuvimo mašnose,(Pvz.: Pfaf) brangiuose modeluose galima ir ta apkirpimo funcia, tik reik įstatyt specialius peiliukus, kas nėra itin lengva ir patogu. Draugė, per keturis metus tokios mašinos turėjimo, tuos peiliukus vos du kartus buvo įstačius. Galų gale nusispjovė ir nusiprko dar ir normalų overloką.
Megejiskai siunant tikrai nebutinas overlokas-juk net ir ta pati "Caika" krastus apmeto ir kartais tiiikrai gerai kad iskart nenukerpa...