Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Aha, Sraige, nesigilinant į smulkmenas panaši į mano mašinytę. Manoji dar gal vos kiek didesnė smile.gif .
Atsakyti
mamytes, gal kuri kartais uzmete aki i ermitaze parduodama(pagal akcija) siuvimo masinele Brother?kaina nedidele 3simtai su kazkiek, neprisimenu, bet ar verta?gal nebloga pradedanciam blush2.gif as visiskai nesuprantu i ka ten demesi reikia kreipt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2006 11 16, 14:55)
o tai cia butu super variantas thumbup.gif ,toms kurios nori pramokt siut. Manau kad atsirastu ne viena norincioji. Tame tarpe ir as buciau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif . Tik ar ilgai reiks tokio varianto laukt g.gif ?

aš irgi noriu nuotolinio mokymo siuvimo kursų thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau prasikonsultuoti su jumis, siuvėjėlės... turiu kojinę siuvimo mašiną Podolskas.. ir norėčiau ja perdaryti i rankinę.. Gal rekomenduotumėte Vilniuje kokį meistrą, kuris namie tvarko..
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 01 02, 12:43)
Norėčiau prasikonsultuoti su jumis, siuvėjėlės... turiu kojinę siuvimo mašiną Podolskas.. ir norėčiau ja perdaryti i rankinę.. Gal rekomenduotumėte Vilniuje kokį meistrą, kuris namie tvarko..

geriau daryk elektrine su pedalu,nes siuvant reik abieju ranku siuviniui kitaip siules kreivos bus rolleyes.gif
Atsakyti
Ieškau pirkti siuvimo mašinos ax.gif . Patarkit , kokią rinktis? Kokių operacijų reikia g.gif namams? Noriu , kad siūtų nuo apatinio trikotažo iki odos ir storos vilnos paltams?
Atsakyti
Domintų kainos pvz Janome Harmony 204.. toliau nr nepamenu tokia rožinė ar melsva
Atsakyti
Patarkite Ar geriau taisyti sena rusiska -perdaryta su elektriniu kojiniu pedalu, bet kazkas yra kad visai nesuka,stringa ir ji siuna tik tiesias siules paprastas.
Ir dar sandeliuke stovi senovine vokiska atrodo su atskiru staliuku ir pedalas kojinis ketinis- tai ta irgi uzstrigo, pedalas suluzo, vyras jau n metu zada suremontuoti ta pedala.

Gal ieskoti naujos siuvimo masinos. Kailiniu siuti nezadu, tokios -seimyniniams reikalams, palenkti, atsiuti krastus. Ka pasiulytumete -kokia pirkti? Pardavejai galetu nauja masina pasiulytiu i az.
Atsakyti
help.gif Siuvėjėlės ! Manoji mašinka nenori gražiai siūti zigzago sad.gif permeta per viena dantuka, palieka lygia aki ir toliau vėl ciklas karotojas, keli dantukai ir etc.... čia jau man ruoštis morališkais kviesti meistra, ar dar įmanoma pačiai ka pakoreguoti??? doh.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 21 sausio 2007 - 15:29
QUOTE(tokom @ 2007 01 21, 16:29)
help.gif Siuvėjėlės !  Manoji mašinka nenori gražiai siūti zigzago sad.gif permeta  per viena dantuka, palieka lygia aki ir toliau vėl ciklas karotojas, keli dantukai ir etc.... čia jau man ruoštis morališkais kviesti meistra, ar dar įmanoma pačiai ka pakoreguoti???  doh.gif help.gif

Pabandyk pareguliuoti adata (aukciau arba zemiau), o gal is viso pakeisk.
Atsakyti
[quote=tokom,2007 01 21, 16:29]
help.gif Siuvėjėlės !

Sveika,sunku ka ir patart nematant.Gal adata netinka,gal siulai neatitinka.Man taip buvo,tai vyras adata pakeite, siula prispaude ir gerai dabar. Sekmes
Papildyta:
Malonu,kad sutampa mintis
Papildyta:
[quote=nebloga,2007 01 12, 21:30]
Ieškau pirkti siuvimo mašinos ax.gif . Patarkit , kokią rinktis?
Patarciau ZINGER aisku siuolaikiska elektrine.Turiu, super,net bijau garsiai sakyt ,o tai suges.Galiu siuti nuo kaprono iki dermantino ir oda. Kuo maziau operaciju tuo geriau,masina atsparesne. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 01 21, 17:18)
Pabandyk pareguliuoti adata (aukciau arba zemiau), o gal is viso pakeisk.

Jau nežinau kiek aš ju keičiau:(( velnias, teks jaučiu pas "daktariukus" vežti ją... verysad.gif O tai kaskart kai telieka man užbaigti darbą su zigzagu, reikia nervuotis dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 21 sausio 2007 - 16:47