Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Ačiū, Tau, Sraige, už visus patarimus! aciuks.gif Tu - auksas oro_buckis.gif .
Atsakyti
sveikos merginos gal galit koki nebrangu meistriuka kaune parekomenduot .reikia sureguliuoti senuti verita. ir vel galesiu sau siuti
Atsakyti
Siuvimo masina valyti ir sutepti butina, jeigu net nesiuvi visai, nors karta per metus. Dosikas, man atrodo, kad tavo masina vis dar geram stovyje, tik paprasyk vyro, kad atsuktu tuos varstus ir isvaliusi, gerai sutepk, kaip pamoke sraigė. Siuvimo masinai 15 metu dar neriba biggrin.gif turiu viena, kuriai jau 55 meteliai ir vis dar puikiai atlieka savo funkcijas biggrin.gif
Ir dar: Pries valant ir sutepant masinas ar keiciant adatas butinai isjunkite is rozetes biggrin.gif (esu maciusi, kaip moteris turinti 26 metu siuvejos staza, keisdama adata sugebejo persisiuti nykšti)
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 08, 00:08)
Siuvimo masina valyti ir sutepti butina, jeigu net nesiuvi visai, nors karta per metus. Dosikas, man atrodo, kad tavo masina vis dar geram stovyje, tik paprasyk vyro, kad atsuktu tuos varstus ir isvaliusi, gerai sutepk, kaip pamoke sraigė. Siuvimo masinai 15 metu dar neriba  biggrin.gif  turiu viena, kuriai jau 55 meteliai ir vis dar puikiai atlieka savo funkcijas  biggrin.gif
Ir dar: Pries valant ir sutepant masinas ar keiciant adatas butinai isjunkite is rozetes  biggrin.gif  (esu maciusi, kaip moteris turinti 26 metu siuvejos staza, keisdama adata sugebejo persisiuti nykšti)

Na, gerai, įtikinot, prašysiu savo vyro, kad padėtų išardyti siuv. mašiną. Na, ten kur varžtai kryžminiai, tai dar gal ir atsuksim, bet ten yra ir keli šešiabriauniai giliai įleisti, tai va tų manau, nesugebėsim įveikti. Po to parašysiu kaip man sekėsi. Iki smile.gif
Atsakyti
000189.gif Tai va, mudu abudu kartu su vyru ardėm mašiną - pavyko šiek tiek praskirti, visiškai nuimti gaubto nepavyko - kliudė siūlės tankumo ar ilgio reguliatorius. Žodžiu, kiek pasiekiau, visur prilašinau alyvos, dirželio jokio ten nėra - visur metalas. Surinkom viską atgal ir pabandžiau siūti - tas pats šššššššššš atsiprašant frusty.gif . Viskas, pradedu ieškoti naujos siuvimo mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2006 09 25, 17:45)
Įdomu, ar norinčias išmokti siūti mamytes sudomintų nuotolinės studijos? Ši idėja jau brandinama. Tai būtų internete patalpintas savarankiško mokymosi kursas  su galimybe pasikonsultuoti

o tai cia butu super variantas thumbup.gif ,toms kurios nori pramokt siut. Manau kad atsirastu ne viena norincioji. Tame tarpe ir as buciau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif . Tik ar ilgai reiks tokio varianto laukt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2006 11 10, 00:07)
000189.gif Tai va, mudu abudu kartu su vyru ardėm mašiną - pavyko šiek tiek praskirti, visiškai nuimti gaubto nepavyko - kliudė siūlės tankumo ar ilgio reguliatorius. Žodžiu, kiek pasiekiau, visur prilašinau alyvos, dirželio jokio ten nėra - visur metalas. Surinkom viską atgal ir pabandžiau siūti - tas pats šššššššššš atsiprašant  frusty.gif . Viskas, pradedu ieškoti naujos siuvimo mašinos.

Nu negaliu skaityt, schmoll.gif gal ta masinyte jau ilagai stovi - tai jai "atmirkti" reikia. Kokios markes tavo siuvimo masina?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 16, 17:30)
Nu negaliu skaityt,  schmoll.gif  gal ta masinyte jau ilagai stovi - tai jai "atmirkti" reikia. Kokios markes tavo siuvimo masina?

Mano siuvimo mašina - 1988 metais dolerinėje pirktas MINI JAGUAR. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2006 11 17, 08:35)
Mano siuvimo mašina - 1988 metais dolerinėje pirktas MINI JAGUAR.  smile.gif

Tokios nesu maciusi, įdomu kaip ji anksciau dirbo, gal ji is tu kaip dabar reklamuoja, "vienkartiniu", bet zinai, jau krastutiniu atveju issikviesk meistra jis kainuos apie 50lt. Jis paziures, pataisys jei reikes, pamokins kaip valyti ir tepti. Atsiprasau su savo ikiriais komentarais, bet esu siuveja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 17, 14:41)
Tokios nesu maciusi, įdomu kaip ji anksciau dirbo, gal ji is tu kaip dabar reklamuoja, "vienkartiniu",  bet zinai, jau krastutiniu atveju issikviesk meistra jis kainuos apie 50lt. Jis paziures, pataisys jei reikes, pamokins kaip valyti ir tepti.  Atsiprasau su savo ikiriais komentarais, bet esu siuveja...  blush2.gif

Nereikia atsiprašinėti, juk aš čia tam ir rašau, kad kas patartų ką daryti. O anksčiau ji dirbo šitaip: pirmus gal 10 metų ji beveik nedirbo, nes niekas mūsų šeimoj nemokėjo su ja elgtis, o kai aš išsiaiškinau, kaip su ja reikia siūti, tai 7 - 8 metus ji man visai gerai tarnavo - atsilenkdavau kelnes, sijonus, vaikui prisiuvau patalynės komplektų, pagalvėlių, pieštukam dėtuvių - nieko mandra aš su ja neišdarinėjau. Na, pabandysiu dar savaitgalį ją paardyti, gal dar ten ką sutepti reikia.
Atsakyti
user posted image

Va toki radau..... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal galit parekomenduoti koki nors meistriuka Vilniuj, kuris sureguliuotu siuvimo masina.
Is anksto aciu.
Atsakyti